2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sağol canım içimi rahatlattın, inşallah 4 lü taramayı da sıkıntısız geciririz hepimiz..
canım araştırdım zaten ben Gebelikte dörlü test (Quadruple test) üçlü test ile tamamen aynı amaçla yapılan bir testtir ancak üçlü teste göre başarısı daha yüksektir. Dörtlü testte down sendromlu bebek tespit etme oranı %80'dir. Üçlü testte anneden alınan kanda değerlendirilen B-hCG ve serbest estriol (uE3) ve AFP düzeylerine ek olarak dörtlü testte İnhibin-A düzeyinin de formüle katılması testin başarısını yükseltmektedir. Bu dört maddenin anne kanında ölçülmesinden dolayı adı dörtlü testtir.

Hangi hastahaneye gidiyosun bende özele gidiyorum ama sgk lı 160 tl muayene ücreti 2li test içinde 200 tl istediler bu arada memorıal hizmet hastahanesine gidiyorum ben

Hangi hastahaneye gidiyosun bende özele gidiyorum ama sgk lı 160 tl muayene ücreti 2li test içinde 200 tl istediler bu arada memorıal hizmet hastahanesine gidiyorum ben
ben bağcılar meydanda hospitalist hastanesinde sevtap hanıma gidiyorum... sgklı muayene ücreti 20 tl... normal doğumda 300tl.... taramaları bilmiyorum... zaten taramalarıda yaptırmıycam

kozyatağı central hospital özge bey ' e gidiyorum çok iyi bir doktor oturup dinliyor bütün sorularına sabırla cvp veriyor. tavsiye derim.

Arkadaşlar Memorial hizmet hastahanesinde doğum yapacak olan varmı?

Doktorun ne dedi peki sanirim 7. Ayda igne vuruluyormus
Öyle bişey demedi. Ben bu konuyu evliliği düşündüğümüz zamanlar da arastirmistim. Annem de ebe. Doğumdan sonra bi iğne yapacaklar bana o kadar

günaydın hatunlar,kadın doğum hastanesinde ikili test yaptırıp herhangi bir ücret ödeyeniniz var mı ?

evet evet öyleymiş, o yüzden 3lü test artık hiç yapılmıyomus nerdeyse, 2 li ve 4 lü yapılıyomus, inşallah 4 lüyü de gecelim sorunsuz

Hanımlar Günaydın
10 haftalık hamileyim
Dün akşam akıntının içinde iplik şekline benzer açık pembe bi leke gördüm
15 dk sonra tekrar gördüm ama ondan sonra hiçbir şey gelmedi
Doktoru aradığımda kanamalar genelde daha fazla olur bir şey değildir dedi
Başına böyle bi olay gelen var mı

Dogumdan sonrada oluyrmus iki kere yani bide kan uyusnazligi testi istedi mi benden istedi doktor
Bizden de istemedi. Ikinci ve üçüncü bebekte herhangi bir sorun olmasın diye doğumdan sonra anneye iğne yapılır herhangi bir problem yok onun dışında dedi ki bende öyle bilirim testi falan ilk defa duydum

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım sende yarın.. ilacın içeriğine şimdi baktım birçok vitamin var içinde sadece d vitamini değilmiş canım.. inşallah faydası olur..

yarın ben de sorayım ozaman doktoruma devir yerine belki onu verir. Teşekkürler canım bolgilendirdigin icin

mrb, İstanbuldasınız sanırım ben de iyi bir doktor arayışındayım fiyat uygunmuş , peki doktordan memnun musunuz ?
doktorun ismini öğrenebilir miyim ?
Balat or ahayim hastanesi doktor necin şençoban şiddetle tavsiye ederim arkadaş gibi bir doktor 5 yıl önce bir doğum yaptık beraber doğumun sayesinde o kadar kolay olduki onu çok seviyorum yılların doktoru haseki hastanesinin zamanlarının doktoru tavsiye ederim arkadaşım.

kızlarrr merhaba ....şimdi içime bi kurt düştü....
dün kontrolumuz vardı...doktor şimdilik herşey yolunda dedi bebeğim de kıpır kıpır dı..
şuan 9+6 haftalık...
2 hafta sonraya beni başka bi bolume yolladı nt için sonrada kan vercem 2li test için....
şimdi arkadaşa konuştum aramızda 3 hafta var ama o sadece kan vermiş.. başka bölüme yönlendirmemış ..ve aynı doktr

sizde nasıl yapıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…