2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım o kadar tuhaf ki evin kokusu bile beni bitiriyor. evde kalamıyorum. iş yeri dışarı ortam diye geliyorum sabah işe başlamadan önce biraz açık havada yürüyorum. ama evin kokusuna hiç tahammülüm yok. eşime soruyorum evde ağır bir koku var mı diye. o da hayır sana öyle geliyor ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor diyor. anlayamıyorum bu halimi. ben ce de evde çürümüş soğan kokusu var. bu nasıl bişeydir allahım.
senle aynıyız canım bugün evi temizlettim hala kokular devam edidyor. çürümüş soğan mı dersin çürümüş sarımsak mı dersin var da var. bulantılar azdı yineee

bulantılar arttı kızlar :( az önce öğürmekten burnum kanadı. biraz karker yiyim dedim iyi geldi.bi de uykum gelse çok daha iyi olacak. benim gibi uykusu kaçan yok mu?

günaydın güzel anneler nasılsınız? dün doktora gidebildim sonunda.. öncelikle söyliyim bebişimizin cinsiyetini söylemedi doktorumuz henüz belli değil dedi. ama o kadar güzeldi ki anlatamam maşallah çok hareketliydi elleri kolları yüzünü net bir şekilde gördük.. el salladı bize hatta 5 parmağını bile net bir şekildi gördük, midesini omurgasını gösterdi doktor çok sağlıklı dedi.. çok duygulandım ağladım.. baştan popoya 6 cm dedi. dünden beri hamile olduğumun farkına vardım sanki kıpır kıpır hareketlerini görünce yavrumun.. bu kadarını tahmin etmiyordum çünkü belki hareket eder görürüz diyordum ama yavrum hiç durmadı :nazar: hiç farkında olmadan o an kıza benziyor dedim.. nasıl benzettim bilmiyorum ama sanki kız gibiydi.. Rabbim hayırlısını versin.. kan tahlillerimi de götürmüştüm değerlerim baya düşük çıkmıştı beslenmeme dikkat etmediğim için doktorum çok kızdı.. özellikle et ve balık yiceksin dedi.ayrıca tabi süt peynir yoğurt.. ben hiçbirini yemiyordum doğru düzgün, üzüldüm bende bebeğime zarar veriyorum diye :( decavit verdi.. kullanan var mı? bide bu vitaminlerle ilgili acayip şeyler yazıyor nette domuz yağı varmış içlerinde diye.. araştıran bilen varsa bana da söyleyin nolur.. dün ve bugün içtim ama içim hiç rahat değil.. çok uzun yazdım galiba :-) eee siz nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu?? çok sık giremiyorum siteye ama hep aklımda dualarımdasınız :KK15:

günaydın güzel anneler nasılsınız? dün doktora gidebildim sonunda.. öncelikle söyliyim bebişimizin cinsiyetini söylemedi doktorumuz henüz belli değil dedi. ama o kadar güzeldi ki anlatamam maşallah çok hareketliydi elleri kolları yüzünü net bir şekilde gördük.. el salladı bize hatta 5 parmağını bile net bir şekildi gördük, midesini omurgasını gösterdi doktor çok sağlıklı dedi.. çok duygulandım ağladım.. baştan popoya 6 cm dedi. dünden beri hamile olduğumun farkına vardım sanki kıpır kıpır hareketlerini görünce yavrumun.. bu kadarını tahmin etmiyordum çünkü belki hareket eder görürüz diyordum ama yavrum hiç durmadı :nazar: hiç farkında olmadan o an kıza benziyor dedim.. nasıl benzettim bilmiyorum ama sanki kız gibiydi.. Rabbim hayırlısını versin.. kan tahlillerimi de götürmüştüm değerlerim baya düşük çıkmıştı beslenmeme dikkat etmediğim için doktorum çok kızdı.. özellikle et ve balık yiceksin dedi.ayrıca tabi süt peynir yoğurt.. ben hiçbirini yemiyordum doğru düzgün, üzüldüm bende bebeğime zarar veriyorum diye :KK43: decavit verdi.. kullanan var mı? bide bu vitaminlerle ilgili acayip şeyler yazıyor nette domuz yağı varmış içlerinde diye.. araştıran bilen varsa bana da söyleyin nolur.. dün ve bugün içtim ama içim hiç rahat değil.. çok uzun yazdım galiba :-) eee siz nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu?? çok sık giremiyorum siteye ama hep aklımda dualarımdasınız :KK15:

maşallah canım güzel haberler almış, güzel duygular yaşamışsın, ben de pazartesi kontrole gittiğimde hareketlerini görünce çok duygulandım, öyle hareketliydi ki doktor sov yapıyo size dedi hatta :nazar::KK48: benim yeme içmeme bişey demiyor doktorum, canın istemiyosa zorlama, zaten 1 ay sonra iştahın artmış olacak, hiç şimdi kendini sıkma dedi, ben de ona güvenerek zorlamıyorum açıkçası kendimi. Bana da decavit verdi, içiyorum pazartesiden bu yana, internetten baktım ben de domuz jelatini vs var mı diye, genelde elevit için yazmışlar, hatta decavit in firması- sanırım koçakfarma ydı- decavitin içinde domuz ürünleri bulunmamaktadır die açıklama yapmış, ben onları okuyunca rahatladım, içiyorum tedirgin olmadan, tek sorun ilacın çok büyük olması, zor içiliyor

günaydın güzel anneler nasılsınız? dün doktora gidebildim sonunda.. öncelikle söyliyim bebişimizin cinsiyetini söylemedi doktorumuz henüz belli değil dedi. ama o kadar güzeldi ki anlatamam maşallah çok hareketliydi elleri kolları yüzünü net bir şekilde gördük.. el salladı bize hatta 5 parmağını bile net bir şekildi gördük, midesini omurgasını gösterdi doktor çok sağlıklı dedi.. çok duygulandım ağladım.. baştan popoya 6 cm dedi. dünden beri hamile olduğumun farkına vardım sanki kıpır kıpır hareketlerini görünce yavrumun.. bu kadarını tahmin etmiyordum çünkü belki hareket eder görürüz diyordum ama yavrum hiç durmadı :nazar: hiç farkında olmadan o an kıza benziyor dedim.. nasıl benzettim bilmiyorum ama sanki kız gibiydi.. Rabbim hayırlısını versin.. kan tahlillerimi de götürmüştüm değerlerim baya düşük çıkmıştı beslenmeme dikkat etmediğim için doktorum çok kızdı.. özellikle et ve balık yiceksin dedi.ayrıca tabi süt peynir yoğurt.. ben hiçbirini yemiyordum doğru düzgün, üzüldüm bende bebeğime zarar veriyorum diye :KK43: decavit verdi.. kullanan var mı? bide bu vitaminlerle ilgili acayip şeyler yazıyor nette domuz yağı varmış içlerinde diye.. araştıran bilen varsa bana da söyleyin nolur.. dün ve bugün içtim ama içim hiç rahat değil.. çok uzun yazdım galiba :-) eee siz nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu?? çok sık giremiyorum siteye ama hep aklımda dualarımdasınız :KK15:
maşallah size allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım bizim haftaya c.tesi ikili testimiz günler geçmiyor sanki çok heyecanlıyım allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.... :KK54:

kıpır kıpır hallerini görmek cidden mest ediyor insanı. ben de yarın gideceğim 2 li nin sonuçlarını göstermeye aslında geçen cuma çıktı sonuçlar ama doktorum burada değildi. de Cavit sadece d vitamini hapı mi ya da içinde başka vitamin de var mı? bana doktorum d vitamini için devit gibi bir şey verdi adını tam hatırlamıyorum ama suya 8 damla damlatıp içiyorum. acaba seninki de sadece d vitamini mi

:anneadayı: kizlarrr yorumumun altındaki bebegin 14. haftada gelişim fotosuna bakın. kocaman olmuş her şeyi nekadar netlesiyormus 14 te :KK49:

maşallah canım güzel haberler almış, güzel duygular yaşamışsın, ben de pazartesi kontrole gittiğimde hareketlerini görünce çok duygulandım, öyle hareketliydi ki doktor sov yapıyo size dedi hatta :nazar::KK48: benim yeme içmeme bişey demiyor doktorum, canın istemiyosa zorlama, zaten 1 ay sonra iştahın artmış olacak, hiç şimdi kendini sıkma dedi, ben de ona güvenerek zorlamıyorum açıkçası kendimi. Bana da decavit verdi, içiyorum pazartesiden bu yana, internetten baktım ben de domuz jelatini vs var mı diye, genelde elevit için yazmışlar, hatta decavit in firması- sanırım koçakfarma ydı- decavitin içinde domuz ürünleri bulunmamaktadır die açıklama yapmış, ben onları okuyunca rahatladım, içiyorum tedirgin olmadan, tek sorun ilacın çok büyük olması, zor içiliyor

canım seninde gözün aydın :) bebeğin hareketlerini görmek hamilelikle ilgili şuana kadar yaşadığım en güzel andı.. aynı duyguları yaşamışız Rabbim daim etsin inşallah bu güzellikleri.. elevit için okudum bende söylediğin gibi.. bilgilerin için sağol canım bebeğe yararı olsun diye içiyoruz ama içinde ne var bilemiyoruz ki.. inşallah yazdığın gibidir yoktur içinde birşey.. bence de ilaç çok büyük bende zor içiyorum..

maşallah size allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım bizim haftaya c.tesi ikili testimiz günler geçmiyor sanki çok heyecanlıyım allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.... :KK54:

amiiinn canım inşallah Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.. bana da günler geçmek bilmedi 1 aydan fazla beklemiştim randevu için gün saydım resmen ama dün güzel haberleri alınca rahatladım inşallah darısı senin başına.. şimdi ben yine başladım saymaya 1 ay sonra randevum günler nasıl geçecek bilmiyorum :)

kıpır kıpır hallerini görmek cidden mest ediyor insanı. ben de yarın gideceğim 2 li nin sonuçlarını göstermeye aslında geçen cuma çıktı sonuçlar ama doktorum burada değildi. de Cavit sadece d vitamini hapı mi ya da içinde başka vitamin de var mı? bana doktorum d vitamini için devit gibi bir şey verdi adını tam hatırlamıyorum ama suya 8 damla damlatıp içiyorum. acaba seninki de sadece d vitamini mi

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım sende yarın.. ilacın içeriğine şimdi baktım birçok vitamin var içinde sadece d vitamini değilmiş canım.. inşallah faydası olur..

decavitin içinde çok fazla vitamin var canım, sadece d vitamini değil, internetten prospektüsünü bulup okuyabilirsin. Zaten devit gibi damla değil, kapsül şeklinde bi de kocaman, zor içiliyoro_O

amiiinn canım inşallah Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin.. bana da günler geçmek bilmedi 1 aydan fazla beklemiştim randevu için gün saydım resmen ama dün güzel haberleri alınca rahatladım inşallah darısı senin başına.. şimdi ben yine başladım saymaya 1 ay sonra randevum günler nasıl geçecek bilmiyorum :)

Bir ay sonrki randevunda doktor 4 lü tarama testi yapacağım dedi mi, bana 4 lü tarama yapacakmış, 2 li tarama sıkıntısız cıktı, bi de 4 lü tarama için erken değil mi dye düşünüyorum,tedirgin oldum. Benden başka 4 lü tarama testi için doktoru gün veren oldu mu acaba aramızda?

mrb, İstanbuldasınız sanırım ben de iyi bir doktor arayışındayım fiyat uygunmuş , peki doktordan memnun musunuz ?
doktorun ismini öğrenebilir miyim ?
canım bağcılar meydanda hospitalist hastanesinde sevtap hanım... o kadar çok hastası varki anlatamam... herkes ve bende dahil olmak üzere çok memnunum... çok güzel ilgileniyor

Günaydın arkadaşlar. Geçen Cuma günü ben de ikili test için kan verdim. İki hafta sonra çıkar dedi doktor. Özele de gidiyorum ama testleri devlette yaptırıyorum. Açıkçası ikili teste hiç kafa yormuyorum. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş, kalp atışı ritmik dediler. İki sene uğraşıp bir dizi problemden sonra Allah nasip ettiyse bizim için en hayırlısı odur.Çocukta bir problem çıkarsa da aldırmayacağıma göre kafa yorup heyecanlanmıyorum.
Cinsiyet için çok heyecanlıydım o da geçti gibi. Kız hissediyorum. :) Ya da çok istediğim için bilemiyorum :)
İşin şakası onun da hayırlısını diliyorum.
Göbeğim çıkıyor sanki çok hoşuma gidiyor. Büyüsün istiyorum biraz daha :)

Bir ay sonrki randevunda doktor 4 lü tarama testi yapacağım dedi mi, bana 4 lü tarama yapacakmış, 2 li tarama sıkıntısız cıktı, bi de 4 lü tarama için erken değil mi dye düşünüyorum,tedirgin oldum. Benden başka 4 lü tarama testi için doktoru gün veren oldu mu acaba aramızda?
canım benim doktorum da 4lü test yapacağını söyledi bir ay son sonra , tarzı aynıymış testin yine kan ve ultrason bende tedirgin olmuştum ama doktor rahatlattı.

canım benim doktorum da 4lü test yapacağını söyledi bir ay son sonra , tarzı aynıymış testin yine kan ve ultrason bende tedirgin olmuştum ama doktor rahatlattı.

sağol canım içimi rahatlattın, inşallah 4 lü taramayı da sıkıntısız geciririz hepimiz..

ben 2li tarama da yaptırmadım canım sordu doktorum yaptırmak istemiyorum dedim.. o yüzden mi bilmiyorum 4lü tarama filan hiçbirşey demedi bana..

Back