2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kiz gibi geliyo canim cunku nubu dik degil paralel yada erkek bebeklerin kalca ayaklr yuksriya dogru oluyo sende duz gibi hayirlisi olsun tabi :) bak bu benm minnak erkegim ayaklara ve nuba bak dik
Kizlar 11+3 resmimiz sizce cinsiyet ney

Eklentiler

• DSCF5132.JPG
    65 KB · Görüntüleme: 108
  • DSCF5124.JPG
    64,7 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar kontrolden geldim. Ikili test için kan de verdim. Ense kalınlığı 1.7 imiş. Herhangi bi problem yok dedi doktorumuz. Şükürler olsun. Herşeyi normal dedi. Bugün 12+3 uz. Boyu 6.24 cm olmuş. Sizinkiler nasıl bu haftalarda. Cinsiyet için baktı ama bu haftalarda birbirine benzer, bi yorum yapmak güç. Bi sonrakinde inş dedi. Resim yüklemek istiyorum, cinsiyet tahmininde bulunabilmeniz için. Ama yapamadım, nasıl yapabilirim?

Hayirlisi canim kizimda var oglumda saglikli olsunda farketmez yani tesekkur ederim
Tabiki canim oyle bende hayirlisini istedm erkek ama hala gozum kiz isimleri kiyaferlernde kiz bebeklerini seviyorm gorunce napicz bakalm
bizim ilk ve ben 4kiz kardesim zorlanicm gibi

Evet yükleyebildim bizim minnoşu evet tahmin edebilenlerden tahmIn bekliyoruz.....

Kizceler bakim bu fotoda ustteki kiz nubu paralel alttaki dik yukari dogru olan erkek nubu ve bel kalca dumduzse kiz ayaklar kalca yukariysa erkek (tabiki tip bile yanilabiliyo ama erkenden siz tahmin edin)

Eklentiler

• 269157-4eb5a48c2648d10af8abde807e0e18e6.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 114
bizim ense kalınlığı 1,5 çıktı doktorumuz çok iyi dedi. 3 üzeri riskliymiş sanırım.

Hayırlısı ile kucağına sağlıkla güzellikle alırsın İNŞALLAH,ilk hamileliğin keyfini çıkarın 2.de hamile olduğunu bile anlamıyorsun:))kendini dinlemene vakit kalmıyor:)

evrembus bana bakarmısın lütfen .bugün ikili test yaptırdık ama doktor bişey diyemedi

Eklentiler

• image.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 128
  • image.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 122
Buda bizim gecen haftaki resmimizzzz

Eklentiler

• WP_20150223_12_40_00_Pro.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba kizlar bende doktordan yeni geldim bebegimi 10 +3 saniyordum ama 12+0 gunluk olmus sizdede onden giden oldu mu boyle..bi de 2 test yaptirdim sukur iyiymis..bu da bebegmin resmi cinsiyet tahmininde bulunan arkadaslar soleyebilir mi aceba

Eklentiler

• 20150223_164647.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 114
meraba arkadaslar bugun kontrolüm vardı bebeğimin maşallah çok sağlıklı oldugunu söyledi doktor hareketlerini gördüm çok güzel bişey ya :)

Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlar

cnm cinsiyeti söyledi ama tam olarak emin değil sanırım yinede erkek dedi buna inanmalı mıyım kararsızım :)

Merhaba arkadaşlar.bende takip edip hiç yazmayanlardanim.herkezin bebekleri iyi mmaşallah.bende 2 li testi yaptirmayacaklardanim. Benim de çevremde cçok insanin bbaşına geldi. Teste pe k guvenmiyorum. ilk çocuğumda bende yyaptırmıstim. Ama bunda yaptırmayı ddüşünmüyorum. Allah hepimize sağlıklısihhatli hhayırlı eevlat lar doğurmayi nasip eder iinşallah.

Amin cümlemize inşallah

Merhaba kizlar bende doktordan yeni geldim bebegimi 10 +3 saniyordum ama 12+0 gunluk olmus sizdede onden giden oldu mu boyle..bi de 2 test yaptirdim sukur iyiymis..bu da bebegmin resmi cinsiyet tahmininde bulunan arkadaslar soleyebilir mi aceba
Nub paralel kiz bencee :)

Mrb kızlar.. Üstteki şimdiki bebişim, alttaki kızımın 12 haftalık hali, gördüğünüz gibi kız kesesi de fasülye şeklinde olabiliyor. Şimdiki yuvarlak bakalım ne olucak var mı tahmin, Dr um 16. Haftada söylüyor

Eklentiler

• image.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…