Kizlar 11+3 resmimiz sizce cinsiyet ney
Tabiki canim oyle bende hayirlisini istedm erkek ama hala gozum kiz isimleri kiyaferlernde kiz bebeklerini seviyorm gorunce napicz bakalmHayirlisi canim kizimda var oglumda saglikli olsunda farketmez yani tesekkur ederim
Hayırlısı ile kucağına sağlıkla güzellikle alırsın İNŞALLAH,ilk hamileliğin keyfini çıkarın 2.de hamile olduğunu bile anlamıyorsun:))kendini dinlemene vakit kalmıyor:)Yine kontrole gidicem ama yaptırmak istemedigimi söylicem. Bunun cahillikle bi alakası yok doktor da biraz şans işi sanırım umarım anlayışla karşılar karsilamazsa da kendi bilir ne yapayım yani zorla yapacak hali yok :)
Sor canım inş belli olur onu artık kızım yada oglum diye sevmek istiyorum ismini söylemek istiyorum ondan gerci saglıklı olsunlarda bekleriz bir ay daha gerekirse güZel ama sabırsız bekleyişler bunlar
Merhaba arkadaşlar.bende takip edip hiç yazmayanlardanim.herkezin bebekleri iyi mmaşallah.bende 2 li testi yaptirmayacaklardanim. Benim de çevremde cçok insanin bbaşına geldi. Teste pe k guvenmiyorum. ilk çocuğumda bende yyaptırmıstim. Ama bunda yaptırmayı ddüşünmüyorum. Allah hepimize sağlıklısihhatli hhayırlı eevlat lar doğurmayi nasip eder iinşallah.
Nub paralel kiz bencee :)Merhaba kizlar bende doktordan yeni geldim bebegimi 10 +3 saniyordum ama 12+0 gunluk olmus sizdede onden giden oldu mu boyle..bi de 2 test yaptirdim sukur iyiymis..bu da bebegmin resmi cinsiyet tahmininde bulunan arkadaslar soleyebilir mi aceba
Nubu duz kiz bence hayatim allah gonlune gore versn amiin :*evrembus bana bakarmısın lütfen .bugün ikili test yaptırdık ama doktor bişey diyemedi
Nub paralel kiz bencee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?