- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Maşallah cnm bende 3 haftadan beridir görmedim hic.. saglikla kucagina alirsin insllhhh..Öylemi oluyormuş ki valla çok heyecanlı kızlar bi görseniz kıpır kıpır kocaman olmuş maşallah ultrasonda heyecandan ölecektim
Bence kesin kız:) yerim kız onu benEki Görüntüle 1428153 Ya kızlar yeni hastaneden. Geldim Buda benim topik sizce cinsiyeti ne ?
Babası ben ve babaannesi ne gösterdi hemn kendini bacakları havada yüzü bile belli olmuş çok duygulandık. Ekrana yapılıp öpesimiz geldi sizin gelişimler nasıl bi aksilik olmuyor umarım hepimiz mutlu olalım.Bence kesin kız:) yerim kız onu ben
ben bugün gideceğim canım ama ben yarın 12 olacağım yani aramızda 1 hafta varİnşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah. 11 . Haftada olanlar bebeğimin boyu 4.5 cm sizin kaç su an
canim benim bir oğlum birde kızım var Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin insteyzesi yesin kız onu sen ne istiyorsun gönlünden geçen ne
Evt canım bir hafta var bir haftada neler. Oluyor Çabuk büyüyorlar maşallah Allah esirgesin onlarıben bugün gideceğim canım ama ben yarın 12 olacağım yani aramızda 1 hafta var
imkan varsa gitmelisin, için içini yer şimdi. benimde lekelenme oldu aradım doktoru gelmen lazım dedi, gidince birsey yok ama önlem olarak progestan başladı ve malesef ertesi gece parcalı kanamam oldu, geceyi hastanede geçirdim. tüm hamileliği boyunca böyle lekelenme yaşayanlar ve bir sıkıntı olmayanlar da çok.Merhaba kızlar ikili testten geldim çok şükür hersey yolundaymış.ama orada lavaboda kahverengi kanamam oldu.ultrason bakan doktor bi sorun olmadığını kese Etrafında cok az bir kanama olduğunu önemli olmadığını söyledi.kasıklarımda batmalar oluyo.randevum kendi doktorumla Çarşamba günü .sizce yarın mi gitsem Çarşamba'yı beklmesem ???neyapayım?
21 aylık kızım var ben kızımda yaptırmadım bu gebeliğimde de yaptırmayı düşünmüyorum,,çevremde çok şahit oldum down sendromlu diye tanı koyup sapasağlam doğan bebekleri,tabi annelerin hamileliği kabusa dönüyor bu durumda,,ama bu riske inanıp aldırırım sağlıklı bebek de olsa ben aldıırırım bu riski göze alamam dersen böyle bir mantaliteye sahipsen siz bilirsiniz,,rkadaşlarımın neler yaşadığı ben gördüm ağlıyordu kadıncağız her gördüğümde doğum yaptı oğlu sağlıklı turp gibiydi kocaman oldu Maş ALLAHMerhaba Hanımlar uzun bi süredir yoktum Yanlış çıkan hiv testi hayatımı kabus a cevirmisti. Çok şükür ki yanlış çıkmış hastanenin azizligine ugramisim. Bi yandan bununla uğraşırken bi yandan da rahatım şikayetim yok diye diye kendime nazar degdirdim sanırım :) 2 haftadır her akşam aralıksız canım çıkana kadar çıkarıyorum. Artık boğazım tahriş oldu sesim bile çıkmıyor. Sabahlari bişey yok ama akşamlari çok kötü geçiyor bi yudum su bile içemiyorum( 3 hafta sonra ikili test için randevumuz var kafam çok karışık kimi yaptırma diyor kimi de mutlaka yaptirman lazım diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Öyle de olsa Kıyamam ben. Ihtimallerle de dogurana kadar kafam karissin istemiyorum. Herkes yavrusu sağlıklı olsun ister tabi ki Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Çok oluyormuş böyle bir kaç arkadaşım da bahsetti bu şekilde down sendromlu bekleyip sağlıklı bebekleri olmuş. Sanırım bende yaptirmicam baya araştırdım bakalım artık hayirlisi21 aylık kızım var ben kızımda yaptırmadım bu gebeliğimde de yaptırmayı düşünmüyorum,,çevremde çok şahit oldum down sendromlu diye tanı koyup sapasağlam doğan bebekleri,tabi annelerin hamileliği kabusa dönüyor bu durumda,,ama bu riske inanıp aldırırım sağlıklı bebek de olsa ben aldıırırım bu riski göze alamam dersen böyle bir mantaliteye sahipsen siz bilirsiniz,,rkadaşlarımın neler yaşadığı ben gördüm ağlıyordu kadıncağız her gördüğümde doğum yaptı oğlu sağlıklı turp gibiydi kocaman oldu Maş ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?