2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın . Belim dünden beri kopacak gibi ağrıyor . Gece uyutmadı beni . Bacaklarıma doğru vuran bir ağrı . Beli bu Günler'de ağrıyan var mı
Benimde arasira kramp gibi boyle adet sancisi vardi. Bacaklarim kalcam belim resmen kemiklerimi hissediyordum. Gayet normal bunlar kemikler yumsayip acilma yapiyor. Ozellikle 12. Haftada rahim yukari ciktigi icin. hafif sicak dus al ve dinlen iyi geliyor.

Ben 3luyu yaptirmayi dusunmuyorum ama 2 li testte kararsizim cnm

evet ya ,herşeyi dert eder olduk :) bu hamilelik psikolojisi cidden çok zormuş.ben böyle olacağımı hiç tahmin etmezdim.
Kızlar günaydın . Belim dünden beri kopacak gibi ağrıyor . Gece uyutmadı beni . Bacaklarıma doğru vuran bir ağrı . Beli bu Günler'de ağrıyan var mı
göbek büyümeye başlayınca ben ağrısı olurmuş arkadaşım.benim göbek yok ağrıda yok ama arkadaşımın kocaman göbeği var ve beli çok ağrıyor.

Kizlar bisey sorcam size ... ben doktorun hesabina gore bugun 10+1 gunluk hamileyim ama nette gebelik haftasi olarak (10+0 & 10+6) gunler arasindaki 11. Haftaya baksin diyor ben simdi 10 haftalik mi 11 haftalik mi hamileyim anlamadim

Kizlar bisey sorcam size ... ben doktorun hesabina gore bugun 10+1 gunluk hamileyim ama nette gebelik haftasi olarak (10+0 & 10+6) gunler arasindaki 11. Haftaya baksin diyor ben simdi 10 haftalik mi 11 haftalik mi hamileyim anlamadim

doktorlar biten haftayı baz alıyor aynı yaş gibi. doktoruma göre 12 haftaligim ben mesela. ama normalde 12+3 yani 13 hafta. yaşını hesaplar gibi düşün.. Doktorlar dolu dolu 40 hafta dediklerinden biten haftayı soyluyorlar

Günaydın kızlar
Bu gece Karnım içinde birsey hareket ettiğini hissettim sanki göz segirmesi gibi Karnımın sol tarafina pit pit bişey değiyor gibiydi gerçekten segirmemi yoksa yavrucugum muydu anlayamadım

istinalar dışında bebeğinizi hissedemezsiniz daha diye okumuştum bi yerden ama istisnalar nedir bilmiyorum

benim hiç çıkmadı göbeğim daha. erken değil mi? gerçi bebişlerimiz daha çok küçük olsa da rahim büyüyo sürekli.

bel ve bacak agrısı bende de var. bi kaç gündür sırtıma yastık koyarak oturuyorum. sanki kopacak gibi ağrıyor.

mide bulantının olmaması ne güzel. çok şanslısın. bende 3 kilo verdim. ama bebişlerimiz o kadar küçük ki depolarımızdan onun için gerekli olanı alıyormuş. bu yüzden ilk aylarda az yiyorum diye dert etme dedi doktorum. hatta ben kilolu hamile kaldım. (88le hamile kaldım 85 e düştüm) doktor bir çok şeyi yasakladı. ekmek,şeker, hamur işleri, pirinç... kilo aldırcak ve seker yükseltcek herşey yasak bana. bol bol sıvı tüket dedi. hergün 2 bardak süt 3 lt su 1 maden suyu 2 bitki çayı. ortalama olarak yarım saatte bir bardak sıvı almalıyım. ama malesef bunları bile midem almıyo

Canım hangi bitki caylarini önerdi ?

Ben de 2 kilo almama rağmen bi pantolonum hariç hepsi oluyor ama göbeğin cinsin diye de sabirsizlaniyorum :)

Ben de 2 kilo almama rağmen bi pantolonum hariç hepsi oluyor ama göbeğin cinsin diye de sabirsizlaniyorum :)
bu sabırsızlık zaten yedim bizi bende imreniyorum göbeği olan arkadaşıma.hamile havasında dolanıyor.neyse 1 aya pırtlar göbişlerimiz sanırım

inşallah canım Rabbim bu duyguyu herkese yasatsın inşallah hayırlısıyla alırız saglıklı bi şekilde kucagımıza

merhaba hanımlar.
ben arada yazdıklarınızı takip ediyordum 9+2yim.. 7.hafta başlayan aşırı mide bulantım vardı.birşeyler yiyemiyordum yesem bile cok cok az cünkü hemen midem bulanıyordu ve cıkartıyordum. ve sürekli halsizdim yatıyordum..son iki gündür midem bulantım azalmıstı cıkartmadım hiç dün foruma girip bakayaım demiştim bi arkadasın bebeginin kalbinin durdugunu okudum allah sabırlar versin inş arkadasım sanada..sonrada bu konuyu biraz merak edip arastırdım bebegin kalbi durunca hamilelik belirtileride sanırım ortadan kalkıyormus öyle yazılmıs genelde.. ve bende korku başladı dünden beri aglıyorum ya birşey olduysa diye normal kontrolume 10 gün var daha.ama haftaya gidecegim bu panikle nasıl vakit gecirecegimide bilmiyorum.. aksamdan beri de belim ve karnım agrıyor adet olacakmısım gibi..gerci sabah kalktıgımda midem bulandı cıkardım ama afedersnz midem boş olunca balgam gibi cıktı acaba ben kendi kendimemi bulansın diye hissettim onu da bilmiyorum
artık iyice panik olmaya başladım bana da dua edin arkadaslar ne olur birşey olmasın kimsenin bebişine rabbim saglıklı sıhhatli hepimizin kucagına versin..

Anladm cnm cok saol

Canım bulantıların tamamen geçmiş olur kötü düşünme bende myleyim 1gğn bulantım olmayınca kötü oluyorum için rahat etsin istiyosn bı görün dr

Var cnm ,bebekte alkah korusun bişiy çıksada öldürememki. yaşam hakkını elinden alamam Allah yaratmış Allah alır,

Benim de asla (büyük se konuşmayayım ama) aldırmak gibi bir düşüncem olmaz. Fakat 2 li yi de 3 lu yu de yaptırıcam. eğer bir sorun varsa baştan bilmek doğduktan hemen sonra bile ona göre eğitime başlamak hem kendimizi eğitmek hem de bebegimizi. Çünkü diğer türlü varsa bi sıkıntı en az 1 2 yaşına kadar hiçbir şey anlamayacagiz neredeyse. gördüğümüz belirtileri de yakistiramayacagiz. bem böyle düşündüğüm için yaptırıcam her şeyini. ama sonuçta karar anne ve babanın

Selam arkadaşlar ben 10 haftalık gebeiken cok az bi kanama aşırı bel agrisi gebelik belirtilerinin kaybolması ve arada karnima bıçak gibi saplanan çok kısa süren agridan sonra hemen doktora gittim vee bebegimin kalbinin durduğunu söyledi doktor:'''((o an neye uğradığımi şaşırdım ve o kadar uzuldumki sanki gözümden gözyaşı yerine kan aktı o an...Ben yasadim Rabbim kimseye yasatmasin insalla.Bana sabır ve iyi dileklerde bulunan tum arkaslardan Allah razı olsun.

Ve nolur dualarinizdan eksik etmeyin ismim özlem.insallah Allahın izni sizinde dualarinizla bu yanan Yüreğimin yerini Rabbim en kisa zamanda sevinçle doldurur.Rabbim hepinizede bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Bende yaptirmadimm canimm

hahahah :) ben rüyalarımda hep erkek bebiş görüyorum ama allahım sağlıklı evlat nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil.. yine de tahminin için çook teşekkürler cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…