2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok uzuldum allah sabir versin ins bir daha boyle bisey yasamazsin

Kızlar çatlak önleyici olarak krem ya da yağa başlamak istiyorum. Bebiş yağı kullanıyorum zaten ama bi yerim çatlarsa çok üzülürüm. Öneriniz Var mı hangi marka alabilirim

bio-oil ve mustela cnm. sadece bio-oil kullansan bile yeterli. çevremdekiler çok faydasını gördü ben de kullanıyorum 1 aydır

Hakkinda hayirlisi olsun canim.

dr dan gelen arkadaşlar çok sevindim. hepiniz hayırlı haberlerle dönmüşsünüz. bebişlerinizin ultrason görüntüsü de süper. benim kanamam hala devam ediyor, progestana devam ediyorum. bol bol yatıyorum o yüzden çok fazla takip edemiyorum. hepinizi öpüyorum

proluton vermedimi sana iğne aslında o hemen kesiyor kanamayı gerçi vermediyse de ver diyemezsinde.
aman yat kalkma ayağa fazla 2 hafta çok isteharat ettim bende Allaha emanet inş. kanaman durur insan görünce o kırmızıyı siniri bozuluyor

Canim benim cok gecmis olsun allahim sna saglik sihhat versin insallah en yakin zamanda tekrar bu duyguyu yasarsin insallah...

meraba az önce saglık ocagından geldim devit-3 verildi ama içindeki açıklamada gerekmedikce hamileler kullanamaz diyo kararsız kaldım kullanan var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi

Canım bende de oldu akıntıdan oluyo dei doktor. Çamaşırlarımı kaynatıp ütülüyorum. Sabun felan sürme. Ilık suyla yıka geçiyor
ben kaynatmıyorum yüksek ısıda yıkıyorum ütülüyorum akıntımda oluyor tabi uzun süredir normal zannediyordum ben inşallah geçer biran önce kaşıntım akşam baya vardı gündüz olmadı

bio-oil dediğiniz krem bitkisel mi? ve gebeler için mi üretilmiş? burada önerildiğini gördükten sonra ben biraz baktım nette açıklamalarında hamilelikte&gebelikte kullanılır ibaresi hiç yok...

meraba az önce saglık ocagından geldim devit-3 verildi ama içindeki açıklamada gerekmedikce hamileler kullanamaz diyo kararsız kaldım kullanan var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi

ben kullanıyorum canım salı günü doktorum yazdı aynısını. dün de sağlık ocağı verdi. içini okuyunca doktorumu da sağlık ocağında ki hemşire yi de arayip sordum. Tüm hamilelere veriliyormus Raşitizm yaşanmasın diye kullan dediler. ben 2 gündürkullanıyorum

Kizlarr bu alt taraftaki cizelgedd ebebk yaklasik 14gram diyo ama benm kagidimda doktor 58gram yazmis zaten normali bu degilmi cunku 16 haftalik hamileler 200 gram fln diyo nssl 12de 14gram olsunn ? :/

ben kaynatmıyorum yüksek ısıda yıkıyorum ütülüyorum akıntımda oluyor tabi uzun süredir normal zannediyordum ben inşallah geçer biran önce kaşıntım akşam baya vardı gündüz olmadı
Gecer canım benim. Benim şişmişti hatta. Çok korkmuştum doktor nüksederse ilaç veririm dedi. Geçti Allaha şükür. Dikkat edersen gecer canım. Bi de günlük ped kullanma sakın. Pamuklu çamaşırlar en iyisi sık sık değiştirince.

Selam kizlar aranizda hafif burun kanamasi yasayan varmi? Benim genelde tansiyonum dusuktur ama burun kanamasi tansiyon yuksekliginin gostergesimi acaba bilemedim ...

Kızlar bulantılarınız ne durumda ? Benim sozaldı biraz. Hergün kusarken 2-3 güne çıktı :) rahatladım biraz normal mi acaba bilmiyorum ama. Sizler ne durumdasınız

Selam kizlar aranizda hafif burun kanamasi yasayan varmi? Benim genelde tansiyonum dusuktur ama burun kanamasi tansiyon yuksekliginin gostergesimi acaba bilemedim ...
Benim kanamam olduğumun ertesi günü burnum bayağı fena birdenbire kan olmuştu. Yüksek tansiyon çıktı ölçtürdüğümde. Yüksek dediysem de başkalarına göre normal bana yüksek. Düşük tansiyonluyuz normalde o yüzden çabuk etkileniyoruz. Tavsiyem tuzu biraz azaltıp dinlenmen. Canın birşeye sıkılmış olabilir. Benimki üzüntüden olmuştu. Sakinleşince geçti hemen.

Kızlar şu test sonuçlarima bakar misiniz?

Eklentiler

• 1424420429587.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…