Cok uzuldum allah sabir versin ins bir daha boyle bisey yasamazsinSelam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...
Bebegin popo kismindan sekline gore cinsiyeti belli oluyor. Nub olarak geciyor budaCnm nub ne demek
Kızlar çatlak önleyici olarak krem ya da yağa başlamak istiyorum. Bebiş yağı kullanıyorum zaten ama bi yerim çatlarsa çok üzülürüm. Öneriniz Var mı hangi marka alabilirim
Hakkinda hayirlisi olsun canim.Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...
Sağol canım. Alıcam bende araştırıyorum. Tesekkürler :)bio-oil ve mustela cnm. sadece bio-oil kullansan bile yeterli. çevremdekiler çok faydasını gördü ben de kullanıyorum 1 aydır
proluton vermedimi sana iğne aslında o hemen kesiyor kanamayı gerçi vermediyse de ver diyemezsinde.dr dan gelen arkadaşlar çok sevindim. hepiniz hayırlı haberlerle dönmüşsünüz. bebişlerinizin ultrason görüntüsü de süper. benim kanamam hala devam ediyor, progestana devam ediyorum. bol bol yatıyorum o yüzden çok fazla takip edemiyorum. hepinizi öpüyorum
Canim benim cok gecmis olsun allahim sna saglik sihhat versin insallah en yakin zamanda tekrar bu duyguyu yasarsin insallah...Selam arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim maalesef bebegimin kalbi durmuş. Artık eylül annesi degilim sizin hakkınızda en hayırlısı olur insallah.hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.benimki buraya kadarmış demek nasipten öteye gidilmezmis.bugun kürtaj olmaya gideceğim hakkınızı helal edin hoscakalin...
ben de internette o kremi gördüm hala geçmezse ptesi doktora gidicemMantardir buyuk ihtimalle ilk hamileligimde bendede olmustu gorunurde bisey yok ama cok kasinirdi travazol due bi krem verdi cok iyi gelmisti
ben kaynatmıyorum yüksek ısıda yıkıyorum ütülüyorum akıntımda oluyor tabi uzun süredir normal zannediyordum ben inşallah geçer biran önce kaşıntım akşam baya vardı gündüz olmadıCanım bende de oldu akıntıdan oluyo dei doktor. Çamaşırlarımı kaynatıp ütülüyorum. Sabun felan sürme. Ilık suyla yıka geçiyor
Evet canm sanki babasini oturtmuslar orayaallahım maşallah ne kadar da belli hele de burnu ; (
meraba az önce saglık ocagından geldim devit-3 verildi ama içindeki açıklamada gerekmedikce hamileler kullanamaz diyo kararsız kaldım kullanan var mı acaba bilgisi olan yazabilir mi
Gecer canım benim. Benim şişmişti hatta. Çok korkmuştum doktor nüksederse ilaç veririm dedi. Geçti Allaha şükür. Dikkat edersen gecer canım. Bi de günlük ped kullanma sakın. Pamuklu çamaşırlar en iyisi sık sık değiştirince.ben kaynatmıyorum yüksek ısıda yıkıyorum ütülüyorum akıntımda oluyor tabi uzun süredir normal zannediyordum ben inşallah geçer biran önce kaşıntım akşam baya vardı gündüz olmadı
Benim kanamam olduğumun ertesi günü burnum bayağı fena birdenbire kan olmuştu. Yüksek tansiyon çıktı ölçtürdüğümde. Yüksek dediysem de başkalarına göre normal bana yüksek. Düşük tansiyonluyuz normalde o yüzden çabuk etkileniyoruz. Tavsiyem tuzu biraz azaltıp dinlenmen. Canın birşeye sıkılmış olabilir. Benimki üzüntüden olmuştu. Sakinleşince geçti hemen.Selam kizlar aranizda hafif burun kanamasi yasayan varmi? Benim genelde tansiyonum dusuktur ama burun kanamasi tansiyon yuksekliginin gostergesimi acaba bilemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?