2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah pıtır pıtr cinsiyetler belli olmaya başlar birkaç hafta içersinde... bize daha çok var hayırlısı, sağlıklısı..

Iyi geceler yarın bende 2 li test için doktora gidicem inşallah cinsiyeti öğrenir im çooook heyecanliyim

Kızlar benim 7. Haftadan beri bulantım vardı şimdi 10. Haftaya yeni girdim ama 4 gündür yok. Düşünmeden edemiyorum acaba bebek iyi midir? Yani normal mi? Zaten öyle çok fazla belirtim yoktu olanda böyle kaybolunca tedirgin oldum açıkçası

Bu haftalarda azalması normal canım sıkıntı etme minigin annesini üzmek istemiyor demekki :)

Kizlar ben 9+5 gunluk hamileyim ve dun sanki icimden bisey kaydi yuzdu gibi oldu sizce bu haftalarda hissedilirmi bebek hareketleri gaz demeyin gaz degildi eminim

çokşükür ya sonunda hatasını anlamış, bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah canım...çok sevindim senin adına:)

Günaydın annisler kayseride felaket kar var okula zor gittim geldim simdi eve dersim bitti tatil bekliyoruz yarina:)) ama bugun doktor randevum var minnosumu gorucem kar kis durduramaz beni:))

Günaydın kızlar dün doktoru aradım gittim, trdeki doktorun preeklempsiden şüphelendiğini anladı sanırım, bu haftalarda bebeğin annenin böbrek karaciğer fonksiyonlarını etkilemesi imkansız, yaşadıkların gayet normal çalışıyorsun evde çocuk var yoruluyorsun daha fazla dinlen dedi.. çokşükür evde yardımcım var yatılı, ben sadece yemeği yapıyorum ama yine de ilk hamilelikteki gibi yatıp dinlenemiyorum tabi. tahlil de bakmadı, baksam da normal çıkacağına eminim dedi, ultrasonda bebeğe baktık ultrasonu malesef kötü ya, detaylıca göremedim bebişimi, 4 cm olmuş maşallah, herşey normal dedi, kalp atışlarını dinletmek istedi dinlemek istemediğimi söyledim, itiraz etmedi, sadece nereden duydun zararlı olduğunu dedi, trdeki doktorumun bahsettiği makaleleri söyledim, bişey demedi..
pazar günü başka bi doktora gidecem, onu da beğenmezsem bir doktor adı daha duydum ona gidecem.daha doktorumu bulamadım:))

Günaydın annisler kayseride felaket kar var okula zor gittim geldim simdi eve dersim bitti tatil bekliyoruz yarina:)) ama bugun doktor randevum var minnosumu gorucem kar kis durduramaz beni:))

kardan soğuktan bahsedince bana öyle tuhaf geliyor ki, şuanda türkiyenin yazı gibi buralar, bi kaç ay sonra cehenneme döner zaten.. yazlıkları giymeye başladık bu hafta..

Canım preeklampsiden neden şüphelendi ki doktor bu kadar erken bir dönemde? Tansiyonda problem mi var?

Günaydın anneler.Bugün doktora gidecek olanlardan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah...

Günaydın kızlar 3 gün raporluyum gripten dolayi.. kulaklarım da tıkandı zonkluyor resmen. dün meleğimi görmüştüm bugün de 2 li taramanın sonucunu alicam ogleden sonra.. 2 li tarama da problem çıkmayanlarin 3 lu tarama yaptırmasına gerek var mı, ya da siz 3 lu yaptiracak misiniz? ayrıca Sidelya2011 merak içindeyim umarım sen de bebek de iyidir

günaydın annişler cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız maşallah, erkek yada kız allah sağlıklı hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin hepimize biraz baktım geçen sayfalara güzel haberler var genelde
Sidelya2011 canım nasıl oldun? inşallah iyisindir son durumdan haber et bize..
canım çok anlayamadım ne olduğunu umarım bebişinde sende iyisindir doktora güven önemli hakkınızda hayırlısı

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben dramamine ilacının etkisiyle işyerinde uyuklamaktayım :)

bu arada kızlar göğüslerim çok sızlıyor krem yağ fln kullanmaya başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz ?

Gunaydin kizlar sidelyadan haber yok galiba daha cok merak ediyorum insallah bir sorun yoktur insallah iyilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…