Hayirli olsun canim ne guzel erkenden belli olmus.esinle aranin duzelmesinede cok sevindim insallah bebeginiz size mutluluk getirir bidaha yasamazsiniz insallah.Amim canm insallah adim adim bilerek okuyrk yetistirmeliyiz ileride yuzumun ak cikmasi icin
gozun aydin canim masallah bebisine.bende cok merak ediyorum persembe gunu gidicem insallah hersey yolundadir.cikolata yiyip gidicem bende bakalim napicak benim minigim :)Kızlar ben de az önce kontrolden çıktım. doktorun yanına girmeden çikolata yemistim hareket ettiğini görmek istiyordum hem yan gelip yatiyordu şimdiye kadar. bebeğim kıpır kıpirdi ayaklarını çekiyordu ellerini kipirdatiyordu. hayatımda gördüğüm en mükemmel şeydi o parmakları aynı gece rüyamda gördüğüm gibi :) doktoruma da söyledim çikolatayı doğru şekerli beslendiğinde bebek hareket eder dedi. cinsiyeti konusunda da % 60-65 kız görünüyor deditam da istediğim gibi ama yine de bir sonraki randevu ya netlesir dedi. şimdilik benden haberler böyle :) darısı iyi haber bekleyen herkese olsun inşallah. dualarimdasiniz.
Ayrıca gribim hala geçmedi onu da sordum ateşin uzun süre yüksek kalmadığı sürece bebeğe bir zararı yok dedi. günde 1 2 fincan ıhlamur icebilirsin dedi. burnuna ve göğsüne de vicks sürebilirsin dedi. bilginiz olsun griple karşılaşırsaniz
gozun aydin canim masallah bebisine.bende cok merak ediyorum persembe gunu gidicem insallah hersey yolundadir.cikolata yiyip gidicem bende bakalim napicak benim minigim :)
Oglun adina cok sevindim :) Insallah son olur bu ayriliginiz. Mutlu olursunuz hep.Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
Gözün aydın canım inş sağlıkla kucağımıza alırız sende hepimizde :) yavaş yavaş cinsiyetler öğreniliyo ne güzel sıra bizede gelsin artıkkk :):)Kızlar ben de az önce kontrolden çıktım. doktorun yanına girmeden çikolata yemistim hareket ettiğini görmek istiyordum hem yan gelip yatiyordu şimdiye kadar. bebeğim kıpır kıpirdi ayaklarını çekiyordu ellerini kipirdatiyordu. hayatımda gördüğüm en mükemmel şeydi o parmakları aynı gece rüyamda gördüğüm gibi :) doktoruma da söyledim çikolatayı doğru şekerli beslendiğinde bebek hareket eder dedi. cinsiyeti konusunda da % 60-65 kız görünüyor deditam da istediğim gibi ama yine de bir sonraki randevu ya netlesir dedi. şimdilik benden haberler böyle :) darısı iyi haber bekleyen herkese olsun inşallah. dualarimdasiniz.
Ayrıca gribim hala geçmedi onu da sordum ateşin uzun süre yüksek kalmadığı sürece bebeğe bir zararı yok dedi. günde 1 2 fincan ıhlamur icebilirsin dedi. burnuna ve göğsüne de vicks sürebilirsin dedi. bilginiz olsun griple karşılaşırsaniz
Bende dua ediyorum senin icin.. Insallah guzel haberlerle donersin.yok canımaslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum
Gözün aydın canım inş sağlıkla kucağımıza alırız sende hepimizde :) yavaş yavaş cinsiyetler öğreniliyo ne güzel sıra bizede gelsin artıkkk :):)
Gozun aydin canim insallah boyle guzel olur butun haberler.Kızlar ben de az önce kontrolden çıktım. doktorun yanına girmeden çikolata yemistim hareket ettiğini görmek istiyordum hem yan gelip yatiyordu şimdiye kadar. bebeğim kıpır kıpirdi ayaklarını çekiyordu ellerini kipirdatiyordu. hayatımda gördüğüm en mükemmel şeydi o parmakları aynı gece rüyamda gördüğüm gibi :) doktoruma da söyledim çikolatayı doğru şekerli beslendiğinde bebek hareket eder dedi. cinsiyeti konusunda da % 60-65 kız görünüyor deditam da istediğim gibi ama yine de bir sonraki randevu ya netlesir dedi. şimdilik benden haberler böyle :) darısı iyi haber bekleyen herkese olsun inşallah. dualarimdasiniz.
güzel haberlerini bekliyoruz canımAllah razı olsun kızlar. yollar felaketgitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...
bendede olmuştu kanama 10gün sürdü iğne ve ilaç kullandım inş bişey olmaz kndini üzmeAllah razı olsun kızlar. yollar felaketgitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...
Bende 4kilo verdim ilk gamileliğimdede böyleydi sonra hızlı almıştım inş öyle olmamHerkese iyi akşamlar hamilelik nasıl gidiyor kilo alan var mı göbeği çıkan ben zayıflamışım geçen hafta birşey yiyemedim şimdi iyim şükür ama öyle deli gibi iştah yok sizlerde durum nasıl
Bende zayifladim 2 kilo ama artık istahim filan iyi cok sukur kilo aldim mi bilmiyorum yarin doktora gidecem gorecez bakalim:))Herkese iyi akşamlar hamilelik nasıl gidiyor kilo alan var mı göbeği çıkan ben zayıflamışım geçen hafta birşey yiyemedim şimdi iyim şükür ama öyle deli gibi iştah yok sizlerde durum nasıl
canim gozun aydin ne guzel haberler duyuyoruz...darisi bizlere insallah...ben de kizim olacak diye hissediyorum...Kızlar ben de az önce kontrolden çıktım. doktorun yanına girmeden çikolata yemistim hareket ettiğini görmek istiyordum hem yan gelip yatiyordu şimdiye kadar. bebeğim kıpır kıpirdi ayaklarını çekiyordu ellerini kipirdatiyordu. hayatımda gördüğüm en mükemmel şeydi o parmakları aynı gece rüyamda gördüğüm gibi :) doktoruma da söyledim çikolatayı doğru şekerli beslendiğinde bebek hareket eder dedi. cinsiyeti konusunda da % 60-65 kız görünüyor deditam da istediğim gibi ama yine de bir sonraki randevu ya netlesir dedi. şimdilik benden haberler böyle :) darısı iyi haber bekleyen herkese olsun inşallah. dualarimdasiniz.
canim gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz...yok canımaslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?