Selamlar. Ben de ileri yaşta bir anne adayıyım. Sende mi? Niye soruyorsun?selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum
Haha.. Galiba ben de çok Türk filmi izlemişim.. Benim de bulantım yok ve artık endişelenmeye başladım.Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorumşaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
Ohhh maşallah ne güzelkızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
bu mesajını görmemişim, hayırlı olsun canım:)
Maşallah Rabbim sağ salim dogmasini da nasip etsin inşallah :)
Çok teşekkürler cevabın için. Doktoruna sorduktan sonra bana da yorumunu söyler misin? Merak ediyorum.Sitelerinde arastırdıgımda 3 aydan itibaren kullanmaya baslayın diyor ben verdim siparişini gelince baslıcam sabah aksam kullanın dıyor şimdi bebek yagı kullanıyorum bazı kullanıcılar gunduz catlak onleyıcı krem gece yatmadan bebek yagı sürüyormus doktora da danısıcam bu konuyu
Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorumşaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
j baby'i hiç duymadım. Bakarım internetten. Memnun musun?Ben j.baby kullaniyorm 8. Haftadan beri ama ilk gebeligim tecrubm yok sadece ben kilo aldim ve karnim gerilmeye başladı 5kilo aldim oyüzden karnima goguslere sürüyorum zaten kış mevsmi dustan sonra vucut kuruyor oyüzden iyi oluyor
Bu dönemlerde rahim büyüdüğü için hafif hafif olabilir. Ama ne olur ne olmaz siz yine de yormayın kendinizi fazla. Arada dinlenin.merabalar canım o durum bende de var.. ve bende tedirginim.. bu arada biz aynı gün doğum yapacağız galiba Allah kısmet ederse :)
ikili test yaptıran arkadaşlar, yarın test için randevum var öncesinde aç gitmek ya da başka bişey var mı hazır o9lması gereken
canım hayırlı olsuunnn ya sevinmene sevindin :) bizimki de belli olur heralde bende pazartesiş gidcm ALLAH SAĞLIKLA KUCAGNA ALDIGIN GÜNÜ DE NASİP ETSİNkızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
40 yaşından sonrakiler içinmiş. Aslında ileri yaş hamileliği diye değiştirseniz belki ben de gelebilirdim :) 38 yaşındayım...tühhBen varım. Ve tanıdığım bir sürü kişi var 37 yaşından sonra hamile kalıp doğum yapan.. yaşın ileriyse bizim topiğimize bekleriz canım seni.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-3428#post-39380828 Bak, linkini attım, bekleriz.. Çok sıkı bir muhabbet, dayanışma var, bilgisi olan herkes bilgisini paylaşır, sorunlarına derman olmaya çalışırlar.. Bekleriz..
canım hayırlı olsuunnn ya sevinmene sevindin :) bizimki de belli olur heralde bende pazartesiş gidcm ALLAH SAĞLIKLA KUCAGNA ALDIGIN GÜNÜ DE NASİP ETSİN
JOHSNS BABY KLASİK CANM MARKA DİREK YAMIYIM DİYE YAZDIM , İLK HAMİLELĞM BENM ŞİMDİLİK MEMNUNUM AMA BENM DE NORMALDE DOĞUM YAPMADIM HALDE BALDIRIM DA VE BELİMDE ÇATLAKLAR VARj baby'i hiç duymadım. Bakarım internetten. Memnun musun?
canım çok sevindim yarın da ben gidicem inş ben de hayırlı haberler alırım. cinsiyeti bende çok merak ediyorummmmm yaaaaaaakızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
Tabi söylerim ama bence erken başlamakda yarar var ya da ben cok önemsiyorum bu işiÇok teşekkürler cevabın için. Doktoruna sorduktan sonra bana da yorumunu söyler misin? Merak ediyorum.
Yooo... 40 diye bir sınır yok, aramızda 28lik çıtır da var 45 lik de var.40 yaşından sonrakiler içinmiş. Aslında ileri yaş hamileliği diye değiştirseniz belki ben de gelebilirdim :) 38 yaşındayım...tühh
canım çok sevindim yarın da ben gidicem inş ben de hayırlı haberler alırım. cinsiyeti bende çok merak ediyorummmmm yaaaaaaa
kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
canımm çok sevindim ilk cinsiyet öğrenen sensin aramızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?