2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum
Selamlar. Ben de ileri yaşta bir anne adayıyım. Sende mi? Niye soruyorsun?

Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorum şaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim
Haha.. Galiba ben de çok Türk filmi izlemişim.. Benim de bulantım yok ve artık endişelenmeye başladım.

Ohhh maşallah ne güzel

Çok teşekkürler cevabın için. Doktoruna sorduktan sonra bana da yorumunu söyler misin? Merak ediyorum.

Gerçekten miii? Daha çok midesi bulanmayan anne adayı istiyorum şaka bir yana kaygılarım hafifliyor. Dünyadaki tek bulantisoz anne ben değilmisim. Herhalde ben küçükken çok Türk filmi izlemişim

merhaba kızlar benimde bulantım yok ilk hamileliğim bi tek çok fazla uyku halim var maşallah bize

j baby'i hiç duymadım. Bakarım internetten. Memnun musun?

merabalar canım o durum bende de var.. ve bende tedirginim.. bu arada biz aynı gün doğum yapacağız galiba Allah kısmet ederse :)
Bu dönemlerde rahim büyüdüğü için hafif hafif olabilir. Ama ne olur ne olmaz siz yine de yormayın kendinizi fazla. Arada dinlenin.

canım hayırlı olsuunnn ya sevinmene sevindin :) bizimki de belli olur heralde bende pazartesiş gidcm ALLAH SAĞLIKLA KUCAGNA ALDIGIN GÜNÜ DE NASİP ETSİN

40 yaşından sonrakiler içinmiş. Aslında ileri yaş hamileliği diye değiştirseniz belki ben de gelebilirdim :) 38 yaşındayım...tühh

canım hayırlı olsuunnn ya sevinmene sevindin :) bizimki de belli olur heralde bende pazartesiş gidcm ALLAH SAĞLIKLA KUCAGNA ALDIGIN GÜNÜ DE NASİP ETSİN

Allah razı olsun canım çok tşk ederim. salı günü tahlil sonuçlarım çıkıcak. 3 martı beklemeden dr a göstericem. ense kalınlığı 2.1 mm çıktı dr 3 ün altı normal dedi. bir de kan tahlili sonuçlarına bakıcaz. hepimiz için hayırlısı olsun canım bu dönem

j baby'i hiç duymadım. Bakarım internetten. Memnun musun?
JOHSNS BABY KLASİK CANM MARKA DİREK YAMIYIM DİYE YAZDIM , İLK HAMİLELĞM BENM ŞİMDİLİK MEMNUNUM AMA BENM DE NORMALDE DOĞUM YAPMADIM HALDE BALDIRIM DA VE BELİMDE ÇATLAKLAR VAR

canım çok sevindim yarın da ben gidicem inş ben de hayırlı haberler alırım. cinsiyeti bende çok merak ediyorummmmm yaaaaaaa

40 yaşından sonrakiler içinmiş. Aslında ileri yaş hamileliği diye değiştirseniz belki ben de gelebilirdim :) 38 yaşındayım...tühh
Yooo... 40 diye bir sınır yok, aramızda 28lik çıtır da var 45 lik de var. Gel buyur, bekleriz.. Muhabbeti süperdir o topiğin.. Ben de 40 yaşındayım. Seninkisi doğal gebelik mi?

cani

canımm çok sevindim ilk cinsiyet öğrenen sensin aramızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…