2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen ilk hamileliğim 5 aydan sonra anlaşılıyordu şimdi gayet belli bunye çabuk kaptı kiloyu galiba mide bulantılarıda cok yasadım bi kaçgundır daha iyiyim sanki içimden bi ses cok kilo alcan diyo

Çok geçmiş olsun. Zaten iyileşmişsin, dinlenince eminim daha da iyi olacaksındır. Moralini bozma sakın :)

yumurtayı 2-3 gün öncesine kadar yiyebiliyordum şimdi ben de yiyemez oldum, hassasiyetim gittikçe artıyor, sabahları çıkarmaya da başladım öncesinde yoktu, kahvaltının üzerine omega 3 alıyorum, çokşükür bi koku vs gelmiyor bazı arkadaşlarım balık kokusu alıyorlardı.. inşallah geçecek bu zamanlar da.. süt peynir zeytin, kahvaltım bunlar sadece.. zeytine de limon sıkıp yiyorum:)

Aynen ilk hamileliğim 5 aydan sonra anlaşılıyordu şimdi gayet belli bunye çabuk kaptı kiloyu galiba mide bulantılarıda cok yasadım bi kaçgundır daha iyiyim sanki içimden bi ses cok kilo alcan diyo

dikkat eder almayız canım, şuanda en büyük dezavantaj hareketsizlik. ben bu sefer bir de normal doğumu hedeflediğim için çok hareketli olmam gerek, suni sancı vs verilemez sezeryan sonrası olduğu için, inşallah kısmet olur bakalım daha çok zaman var gerçi bunlara ama, 13.haftadan sonra günlük yarım saat sonra 1 saat vs yürüyüşlere başlayacağım, doktor izin verirse haftada 2 kere de yüzmeyi düşünüyorum

Acaba ikiz mi diye düşünmüyor değilim 70 kilo idim dun tartildim75 şok e oldum
tek yumurta ikizleri gec belli olurmuş ne biliyim dün arastirdim en son 8.hafta dr gtmistim kimileri 8.hafta tek görmüş 12.hafta gittiginde ikizi anlaynlar olmus ilk zamanlarda beta hcg cok hizli artıyor du ama tek keseyi görünce tek gebelik diye dusunmustkk hayırlısı tabi pazartesi randevu aldik ikili test için

eğer ikizse süper bi sürpriz olur size:)) var mı ailede ikiz? özellikle sizin tarafınızda? anne tarafında olursa olabiliyormuş:)

ikili test yaptıran arkadaşlar, yarın test için randevum var öncesinde aç gitmek ya da başka bişey var mı hazır o9lması gereken

ben şuan başka hastahanedeyim cnm 50 tl fiyat aldım :)

bir şeyler var mı çok heyecanlıyım , 1 aydır doktora gitmiyorum.

eğer ikizse süper bi sürpriz olur size:)) var mı ailede ikiz? özellikle sizin tarafınızda? anne tarafında olursa olabiliyormuş:)

Aile de ikiz yok ama hep ikiz im olsun derdim ikiz çocuk görünce sadece bu kilo olayi tekrar kafami karistirdi hayırlısı dr gidince ogrenicez
ikiz cocuk annesi olmak ozellikli olsa gerek ailede yok olsa herkesin ilgi odağı olurdu nasip Allah hayırlısı ni nasip etsin

Tüh cok uzuldum sızın adınıza. Napalım verdım sıparısını aynen oyle catlıcaksak yıne catlıcaz zaten her kosulda ama en azından en aza indirgemiş olalım bebek yagıda kullanıyorum hayırlısı olsun yınede hakkımızda

Günaydın hamişleeeeerrrr....Kimilerimizde sıkıntılar, kanamalar, bulantılar vs. olduğunu okudum. Öncelikle kanaması olanlara, düşük tehlikesi yaşayanlara geçmiş olsun diyorum. Dilerim en kısa zamanda atlatır hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsınız. Benim hiçbir şikayetim yok, hafiften bulantılarım ve tiksinmelerim vardı, 2-*3 gündür onlar da yok. Endişe etmekten kendimi alamıyorum. Doktor randevuma da nerdeyse 15 gün var daha.. Acaba başka bir doktora gidip kontrol ettirsem mi bebeğimi diye düşünüyorum. Bebeğime bir şey olmuş olsa ne kadar süre içinde farkederim acaba? Kanama ile mi kendini gösterir? Bilgisi olan, önceden bu kötü yaşantıyı deneyimleyen var mı?

günaydın, progestan kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem devam ediyor.ilişki yasağımızda var.benim gibi kahverengi lekesi devam eden var mı ?
Evet canım benımde oluyordu yaklasık on gun kadar sürdü evde devamlı yattım her işimi eşim yAptı hiç kaldırmadı beni 100 mg progestanı vajınal yoldan alıyorum ben doktor oyle demıstı cok sukur 2-3 gundur kesıldı lekelenmem umarım bıdaha olmaz ve seninki de biran önce biter arkadasım

Çatlamayı engelleyici:
-bio oil,
-mustela,
-lierac...
Sizden şu ana kadar bunları duydum. Bende organik badem yağı var arada kullandığım.

Ne zamandan itibaren başlamak lazım bu çatlak önleyici kremlere? İlk başından itibaren sürmemiz mi iyi geliyor? Fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum

ben sadece bebek yağı kullandım.ilk gebeliğimde hiç çatlağım olmadı.
cildimde kuruydu ama sadece 10 kilo aldım.7.haftadan itibaren düzenli olarak nemlendirdikten
ve fazla kilo almadıktan sonra pahalı kremlere gerek yok bence.

selam kızlar hayırlı olsun bebeklerınız.aranızda yaşı 38 40 olan yada cevrenızde 39 40 yaslarında hamıle kalan doggum yapan kımseler varmı lutfen cevap beklıyorum
Benim yengem o yaşlarda doğum yaptı.
yaşı fazla olduğu için amniyosentez yapıldı ama bişey çıkmadı.

Benim bi akrabam gecen sene dogum yapti enbuyuk cocugu lise ye gididyrdu ama hamilelik sekeri cikdi biraz zor surecdu ama normal dogum yapti

randevu aldım yarın için,doktora gideceğim.böyle şüpheli olmak çok zor çünkü.istirahat derse de mecbur rapor yazdıracağım

Sitelerinde arastırdıgımda 3 aydan itibaren kullanmaya baslayın diyor ben verdim siparişini gelince baslıcam sabah aksam kullanın dıyor şimdi bebek yagı kullanıyorum bazı kullanıcılar gunduz catlak onleyıcı krem gece yatmadan bebek yagı sürüyormus doktora da danısıcam bu konuyu

Ben j.baby kullaniyorm 8. Haftadan beri ama ilk gebeligim tecrubm yok sadece ben kilo aldim ve karnim gerilmeye başladı 5kilo aldim oyüzden karnima goguslere sürüyorum zaten kış mevsmi dustan sonra vucut kuruyor oyüzden iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…