2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ne yapmamız gerekiyor

cnm tahir beye ben bugüne randevu aldım bakalım ne diyecek.rapor yazar diyolar bebeğe ve annelere çok nem veriyomuş.diğerlerini de bildiğim iyi oldu saolasınnn

ne zaman geçecek acaba bu bulantılar geçen hafta bu kadar değildi yaaaaa

gizliliği ben bilmiyodum öğren bakalım hiç de fena olmaz

ne zaman geçecek acaba bu bulantılar geçen hafta bu kadar değildi yaaaaa

12. Haftada azalip 14. Haftada bitecek inş. B-hcg yükseldikçe artabilir demişti doktor. O haftalarda bu değer düşüyormuş gebelikte balayi baslayacakmis hayirlisiyla inş bakalim.

ayy arkadaşlar ya cinsiyetler merak edilmeye başlandı bende bebeğimi merak ediyorum bir bilseniz, cici cici kıyafetlere bakmak istiyorum ama işte alsan bi dert , ama çok güzeller ya

Tamam çok teşekkürler önerin için...daha çok heyecan bastı :)
ben flash götürecektim kaydetmek için doktorum dedi ki daha önce denemişler olmamış cep tel ile kaydedersin demişti.perşembe günü doktora gidicem kaydederim inşallah. hem eşim de kalp atışını dinlemedi aynı heyecanı o da benle yaşasın tek taraflı olmaz ki

Birşey sorucam bayanlar daha 2 hafta var ama benim içimi kemirip duruyor ikili test olayı..

Ben yaptirmiycam diyorum çünkü eğer bi sorun çıksa bebeğim de onu aldırmak istemem ben çünkü o testlerde sıkıntısı olup doğduktan sonra sağlıklı olan çok duydum hem bi hastalığı olsa dahi onlar bizim meleklerimiz..

Peki sizler yaptircak mısınız? ben kararsız kaldım bir yandanda yaptırıp içim rahat etsin istiyorum

eşim gelicek benimle ama genede cep telefonuna kaydetmek iyi fikir :)

Cep telefonu candir :) Ben çok duygulandim ilk duydugumda. Allahim bu küçücük kalbi kimler için carpicak diye agladim doktorum güldü resmen. Hormonlariniza uymayin pinar hn diyor :)

ayy arkadaşlar ya cinsiyetler merak edilmeye başlandı bende bebeğimi merak ediyorum bir bilseniz, cici cici kıyafetlere bakmak istiyorum ama işte alsan bi dert , ama çok güzeller ya
ben de merak etmiyor değilim, erkek gibi hissediyorum hatta onu severken yavrucum oğluşum diye sevmeye başladım istemsiz yani kız çocuklarını çok sevmeme rağmen erkek hissediyorum,çin takviminde de erkek çıktı,sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok da önemli değil aslında. çünkü çok uğraştık olması için aşılama tüp bebek hsg histeroskopi derken yavrum kendiliğinden gelmek istedi. Rabbim in en büyük lütfu bize,o yüzden her an her dakika şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin,bizlerin de yavrularını bağışlasın inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…