2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
10 gün içtim ben yeni geçti kasık ve bel ağrım normal bu seninde geçecek azcık sabret
Ya ferman sanki yok gibi hissediyorum içimde ,yo çok kotu bi duygu ,psikolojım okadar sıkıntılıydı sanki yarın kürtaj olacakmış gibi ..ya ne bileyi ağlıyorum çok kotu bişiy bu ya

Ya ferman sanki yok gibi hissediyorum içimde ,yo çok kotu bi duygu ,psikolojım okadar sıkıntılıydı sanki yarın kürtaj olacakmış gibi ..ya ne bileyi ağlıyorum çok kotu bişiy bu ya
insirah süresini oku veya sürekli dinle sıkıntı üzüntü çaresiz kaldığını düşünen insanların okuduğu ve rahata feraha çıkaran sure ben ne zaman okusam herseyim yoluna girmistir

insirah süresini oku veya sürekli dinle sıkıntı üzüntü çaresiz kaldığını düşünen insanların okuduğu ve rahata feraha çıkaran sure ben ne zaman okusam herseyim yoluna girmistir
Okucam şimdi ,inş geçergeçer

Bende ikiciye hamileyim canim.kizin ne kadarlik.ilkinde bol bol yatabilmek buyuk lüksmüş gercekten.
Canım kızım 17 aylık,ikinciyi istiyorduk ama planlı değildi,sadece bir kere korunmadık ve oldu...şu ilk 3 ay geçse çok rahatlayacam ama resmen gün sayıyorum ;( senin ilki kız mı erkek mi,kaç yaşında...herkes ilerde çok rahatlayacaksın,beraber büyüyecekler diyor ama inan şu hamilelik süreci gözümde daha çok büyüdü

Ya kızlar ben 7+4üm bugün midem iki gün bulanıyo kusuyorum. 3 gün ara veriyo. Normal mi ya üç gündür tık yok kusma yok. Bebeğime bişi oldu diye korkuyorum yarın doktora gidicem herşey yolunda mıdır

A
evet kızlar bitti sonun da. allahim hiçbirinize bu acıyı tattirmasin inşallah.kurtaj ne menem bi şeymiş.son kez girip yazmak istedim.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaginiza almanız dileğiyle...
Allah en kısa zamanda yeniden en hayırlı bir evlat için gebe kalmanı nasip etsin arkadaşım; sana ve tüm isteyenlere inşallah

Kızlar size hayırlı hamilelikler ,Rabbim tez bütün kucağınıza almayı nasip etsin
,diğer arkadaşlar çok haklıymış yani düşük yapanlar ..şurada kimin midesi bulanıyor ,yada ne bileyim ,eşinize hamileliği nasıl haber verdiniz yada ailenize haberv erdinizi desem konuşuruz burda ..ama iş moreli bozuk bir anne adayı korkularından bahsedince yada ne bileyim düşük tehlikesi falan varsa değişiyor tabi ,bir iki arkadaşına haricinde mutsuzluğumu paylaşamadım rahatlayamadım .çürük yumurta gibi hissediyorum kendimi ,bidaha buraya yazmıyacam bu son zaten kimin umrunda olsunki

Benimde 21 aylık oğlum var bizimde planlı değildi.zaten ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama şimdi alıştım.Evet beraber büyüyecekler ilk yıl illaki zor olacaktır ama sonra rahat olacağini düsünüyorum.Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

Canm neden kendini bu kadar strese sokuyorsun,hem kendin ,hem bebeğin için stres yapmamalısın.ben geriki sayfalardada yazmıştım sana yine yazayım,benm önceki gebeliğimde bir pedi doldurup taşıran kanamam oldu ama bebeğim sağlıklı bir şekildebüyüdü sadece uzanıp dinlen ve Sıkma canını hiçbirşey düşünme,eğer o bebek yaşayacaksa kanama vs nolursa olsun hiçbir güç onu düşüremez.benm kanamam o kadar fazlaydıki doktor bile şaşırmıştı yani nasıl tutunmuş sana diye herseye rağmen kalbi pıt pıt atıyordu,böyle giderse kanamadan değil stresten bebeğine zarar vereceksin

ferideei gecmiş olsun.kanaman olmasına üzüldüm ama bebeğin sağlıklıysa ne olursa olsun yasayacaktır.Üzme yavrunu.Benimde ilk gittiğimde kalp atısı yavasti bu durumda cogu zaman bebek ölüyor malesef ama benim bebeğim birhafta sonra kalp atisi hizlanmisti.O yüzden moralini bozma hayırlısı olsun

merak lanma canım sorun yok böyle şeyler çok normal öyle şeyler düşünme allah korusun bebekte sorun olsaydı daha farklı şeyler yaşardin

lekelere yerleşmeye kaynalı olabilir kadın doğum acile git istersen birde ayağının altına yastık koy dinlen leke gelmesinden bişey olmaz ayrıca kasik ağrıları yaklasik 3 ay devam ediyor

tahmini doğum tariihi 23 eylül 6+4 günlük. Ankara'da doktor tavsiyesi olan var mı?
canim nasip bende eylül annesi yim bende suan ankarada dr arayışındayım turgut ozal unv ebru Hn diye bir dr var 1ay sonra ona gitmeyi düşünüyorum özel muayene çok pahali ve doğum için uygun olmadığını düşünüyorum takip eden dr doğuma girmesi çok önemli bakalım sen nereye gidiyorsun

kızlar selam.. 6+6 günlük hamileyim.. bulantılarım çok şiddetli.. bu kdr erken bulantıların başlaması normal mi? bir de ne zmna kdr sürücek bi an evvel biter inş

Anti rubella igG yazıyor Omu dediğiniz kızlar 32.280 yazıyor bende 0-10 arası olması lazımmış.beni üroloji ye sevk etti bu yuzdenmi acaba??
Ürolojiye idrar yolu enfeksiyonu için yollamiştır. Rubella çocukken geçirilen kızamıkçık hastalığınin adı. Çiğ sütle salamla yiyeceklerle hiç alakası yok.! Senin antikorun yüksek yani ya aşı olmuş ya da önceden hastaliği geçirmişsin. Sonuçta bağışıksin. Degerinde Sorun yok. Önemli olan bağışık olmayanların gebelikte rubella geçirmesi tehlikeli.

merak lanma canım sorun yok böyle şeyler çok normal öyle şeyler düşünme allah korusun bebekte sorun olsaydı daha farklı şeyler yaşardin
Bilmiyorum korkuyorum.. daha önce kürtaj oldum hiç belirtim yoktu ne kanama ne başka bişi karnımda öldü. O yüzden aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum bugün uyuyamam

Dur hemen panik yapma. Dr.um bana dedi ki kasık ağrısı 10-15 dakikada bir ve cok şiddetli geliyorsa sonra hafif liyor bir daha geliyorsa o zaman önemse., kanama da kırmızı pembe olursa önemse. Hemen gel dedi. Kahve leke de ve sürekli olan dayanabildigin ağrıdan korkma.
Bak hem gebelik devam ediyorsa (
insallah ediyordur ) bu yasadigin stres bebegine zarar verir. Bir nefes al bi sakin ol. Allaha emanet onlar. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Ferideii, boşver burada yazılan ya da yazilmayanlari. Şimdi kendini düşün. Zaten endişelisin bir de buradaki takma. Şöyle bir yat uzan. Yok duramayacagim dersen söyle eşine seni bir kadın doğum acile götürsün. Yarın da kendi Dr.una gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…