- 31 Ocak 2015
- 36
- 14
- 13
Merhabalar,benim gibi ikinciye hamile olanlar kimler...sizler de bulantı ve halsizlikte zorlanıyor musunuz...her kokudan tiksiniyorum...kızıma yemek yedirirken bile midem bulanıyor,nasıl geçecek bu günler...meğersem ilk hamilelik nasıl da rahat geçmiş benim için ;((
benim 2. gebeliğim, ilk gebeliğim gibi sorunsuz şuan çok şükür, arada hafif bulantı oluyor o kadarMerhabalar,benim gibi ikinciye hamile olanlar kimler...sizler de bulantı ve halsizlikte zorlanıyor musunuz...her kokudan tiksiniyorum...kızıma yemek yedirirken bile midem bulanıyor,nasıl geçecek bu günler...meğersem ilk hamilelik nasıl da rahat geçmiş benim için ;((
Eee ozaman gebelik oncesi ise bagisikligin var canim benim.. lutfen canini sıkma gercekten yada baska bi doktorada gorun..Yaa ben de gebelik öncesi yerdim salam faln Rafadan yumurta sucuk çiğ köfte, bu ölçülmeler zaten gebelik öncesi değerlerim inşlh geçmiştir en azından tehlikeli derecede değildir
Sabahları kalktığınızda yulafli bisküvilerden bi de şu Burçak lar var ya onlardan bir iki tane yerseniz gün içinde rahat olursunuz. Benim bulantim falan henüz yok çok şükür rahatım bir kitabım var hamilelikte sağlıklı beslenme adında onda okumuştumKızlarrrr mide bulantım var öok fenaa, yok olmuyo diye sevinirken iki gündür majvatti beni yanapabilirim sizce
Teşekkür ederim. Migros da probiyotik yoğurt mayası buldum. Etrafta yoğurt yapan kimse olmadigindan :) bu mayayi deneyecegim inşallah güzel olur.Peynir ve sut paket kullanmak gerekliymis.daha hijyenik.pastorize yani.
Paket sut degil de marketlerde gunluk sut yazan siseler var onlardan icmek daha faydali
Dogal Sut bulursan yogurt mayalarsn zor degil.etrafnda cocugu olan varsa muhtemelen kendi yapiodur sorup yogurt mayasi bulabilirsin bence.dogal yogurt yazanlar bile katki maddeli.ben en cok mis sut seviyorum.yogurdu da guzel.maya bulamazsan belki ondan mayalayablrsn.ilerde bebitolarimiza gunluk mayalayacagz bayanlar alisin :)
Omega 3 vermedi.4.aydan sonra balik tuketemezsen veriyorlar diye biliyrm.tabi kan degerlerine bagli
Panik yokbooool bol yiyin
Çok teşekkür ederim cnmm, tekrar tahlilleri yenileyim de sıkıntı yoktur inşlhEee ozaman gebelik oncesi ise bagisikligin var canim benim.. lutfen canini sıkma gercekten yada baska bi doktorada gorun..
Riskli olan bu virusu gebelikte geciriyor olmak yada hic gecirmemis olmak. Mesala ben daha onceden gecirmedigim icin riskliyim ve gebelikte kezinlikle almamam lazim. Ama sen gebelik oncesi bu virus varsa sende suanki gebelikte korkulacak bi durum soz konusu degildir.. Ben boyle biliyorum.. yinede yanlissam arkadaslar duzeltsin...Çok teşekkür ederim cnmm, tekrar tahlilleri yenileyim de sıkıntı yoktur inşlh
Ne güzel yazmışsın balayı dönemi çabuk gelsin o zaman :)[/QUOTE]amın cnm inşallah..
1-3 ay bulantı dönemi
4-7 ay balayı dönemi
7 ay ve sonrası uykusuzluk şişen eller ayaklar bol bol kilolar dönemi
hazır şimdi uykunuz geliyorken uyuyun akşama kadar. balayı yaza geliyor bol bol gezin tadını çıkarın. hamileliğin 7 ayından sonrası da zor ve doğumdan sonrası yenidoğan bakımı da zor. gardınızı alın şimdi den. öperim hepinizi allah sağlıkla bir çırpıda atlatmayı nasip etsin hepimize
Iyiki söylemeden durabiliyosun ben kanda 290 gördüm aynı saniye aradım herkesiAslında sinir olduğum için olabildiğince söylemek istemyirmkalp atışlarını duyup öyle sölücem cnm tabi ki öncelikle kendi anneme sölücem
Cnm ya benim eltim de ayın sonunda doğum yapacak, kıskandı demesinler istedim :))))Iyiki söylemeden durabiliyosun ben kanda 290 gördüm aynı saniye aradım herkesi
Sabahları kalktığınızda yulafli bisküvilerden bi de şu Burçak lar var ya onlardan bir iki tane yerseniz gün içinde rahat olursunuz. Benim bulantim falan henüz yok çok şükür rahatım bir kitabım var hamilelikte sağlıklı beslenme adında onda okumuştum[
bende senin gibiydim ama 4 gündür çok kötü bulandı ve tiksinme var sanırım 7 haftadan sonra basliyor
Anti rubella igG yazıyor Omu dediğiniz kızlar 32.280 yazıyor bende 0-10 arası olması lazımmış.beni üroloji ye sevk etti bu yuzdenmi acaba??Rubella çiğ sütten bulaşan bir mikrop. Iyi pişmemiş peynirlerden falan.. Eğer hamileyken bu mikrobu Vücuduna alırsan bebekte çeşitli sorunlara yol açıyormuş. Hatta düşüğe kadar gidiyor. 2 tane kan Değeri olmalı. Önemli olan IGM. O normal Sınırda değilse onun için tekrarlayalım diye Şüphe duymuştur.
Teşekkür ederim.sen degeri dusurmek icin dogal seylerde yapiyomusun yoksa hap yeterli oluyor mu6 yildir hipotroidi hastasiyim.ve hamileliklerim.dahil hep levatron kullandım.ilk baslarda bir endokrinoloji uzmaniyla başladım ama artik kendim ayarla ya biliyorum hapimi.100 mg lık 1 tane ve 100 mg lık yarisi ve birde çeyrek yani iki tane 100 mg liktan ceyrek eksik icmis oluyorum.sabah AC karnına iciyorum.tok karina alınan ilaç pk bir ise yaramıyor.şuan benimde 2.50 o kadar korkulacak birşey yok 6.50 olduğu zamanları biliyorum ben..hamilelik haftası ilerledikçe değerlerine gire çeyrek arttiriosun.kontrol altında tutmak için her ay sağlık ocağında olctrmeni tavsiye ederim.doğumdan sonra ayni ölçüde kullandigin zaman değerler bir anda düşüyor banyoda filan çarpıntı olmaya başlıyor tavsiyem doğumdan sonrada hemen kan verip ilacini ona göre ayarlanan ve ya ayarlatman..ben su an kendim ayarliorum ama anlayabiliyorum inip çıktığını..tansiyon hastaları Nasil anlıyor belli zaman sonra sende anlayabiliyirsun.geçmiş olsun.
Biraz önce başka bir yorumunuz için alintilamistim olmamış burdan görürsünüz belkiAnti rubella igG yazıyor Omu dediğiniz kızlar 32.280 yazıyor bende 0-10 arası olması lazımmış.beni üroloji ye sevk etti bu yuzdenmi acaba??
10 gün içtim ben yeni geçti kasık ve bel ağrım normal bu seninde geçecek azcık sabretBenim kasıklarım ağrıyor ..kızlar galiba bebek gidiyor ,geç geldi erken gidiyor ..kanamam yok lekelenmem var halen ,yarın doktora gidicem ,hayırlısı olsun ...dün kanama olduğunda bebek 6+1didoktor bi kıpırtı var ama kalp atışını duymamadım dedi ,bikaç bikaç zikzak vardı bekle tekrar baktır dedi ,erken belki ondan yoktur dedi ,birde protestan kasık ağrısı yapıyormu ekstra
Benim sanki içimde inşaat çalışması var hafif ve tatlı ağrılar yerleşme ağrısı hepsini çok net hissedebiliyorumAyy çok kötü ya bende tiksinme sadece sigara kokusuna karşı oldu şu yolda yürürken içip te soba borusu gibi duman cikaranlar var ya o Dumanlar yüzümü kapladikca çok fena oldum. Bazen hafif hafif midem bulanıyor gibi oluyor çok korkuyorum. Başka ne şikayetleriniz var ? Benim mesela sadece belim ağrıyor başka bi şikayetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?