2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah bağışlasın canım bu bulantı Yüzünden hiç keyfim yok gece uyku uyuyamıyorum gün boyu sürüyo yaa inş geçer bakalım
Amin canim.12 haftadan sonra rahatlamaya baslariz insallah canim.genelfe 12.haftadan sonra bitiyor bulantilar.zaten ilk uc ay son uc ay sikintili ortadaki uc ay guzel hamileligin tadi o zaman cikiyor:)

Amin canim.12 haftadan sonra rahatlamaya baslariz insallah canim.genelfe 12.haftadan sonra bitiyor bulantilar.zaten ilk uc ay son uc ay sikintili ortadaki uc ay guzel hamileligin tadi o zaman cikiyor:)
İnşallah valla o zamanlar bir an önce sağlıkla gelir inşallah sonra alışveriş alışveriş cinsiyeti belli olana kadar tek bişey almıcam zaten sonrada Minnak minnak neler Alcam bebişime valla çok dua ediyorum inşallah sağlıkla doğarlar

Benim karnımdan baktığında tam göremedi kalp atışını alttan baktı yavaş dedi.Ama yavaş olma sebebi ya yeni atmaya baslamistir yada sagliksiz oldugundandir dedi.Sen moralini bozma hayırlısı olsun.
inşallah karindan baktigi icin oyle olmustur morel verdin bana allah sende n razi olsunn....hayirlisi evet...

Üzüldüm canim ya hep konuşulur gelinlerin arkasindanda Kaynanalarin arkasindanda bu boyle gelmiş boyle gidecek sanirim.. Ne zaman söylemeyi dusunuyosun canim belki pişman olur dediklerine
Aslında sinir olduğum için olabildiğince söylemek istemyirm kalp atışlarını duyup öyle sölücem cnm tabi ki öncelikle kendi anneme sölücem

K8zlar ben 6+3 oldum ama midem bulanmiyorrr hafif tiksinti oluyor cok az ama

kızlar rubella ile ilgili bilgisi olan var mı? Doktor sınır değerdesin testi tekrarlayalım dedi

O zamanlar benimde hiç yoktu hatta kendi kendime dedimkii oohh valla böyle giderse bişey yokmuş hamilelikte dedim ama 2 haftadır çooookk fenayım umarım senin güzel geçer

kızlar rubella ile ilgili bilgisi olan var mı? Doktor sınır değerdesin testi tekrarlayalım dedi
Rubella çiğ sütten bulaşan bir mikrop. Iyi pişmemiş peynirlerden falan.. Eğer hamileyken bu mikrobu Vücuduna alırsan bebekte çeşitli sorunlara yol açıyormuş. Hatta düşüğe kadar gidiyor. 2 tane kan Değeri olmalı. Önemli olan IGM. O normal Sınırda değilse onun için tekrarlayalım diye Şüphe duymuştur.

Bulanti kandaki hormon seviyesine bagli canim hormon arttikca bazi bunyelerde bulanti oluyor.Hic olmamasini dilerim cunku gercekten zor.Bu arada az once yazamadim telde sorun oldu.Sana doktor kac haftalikken bakip yavas dedi cok kucuk daha bebegin

Bulanti kandaki hormon seviyesine bagli canim hormon arttikca bazi bunyelerde bulanti oluyor.Hic olmamasini dilerim cunku gercekten zor.Bu arada az once yazamadim telde sorun oldu.Sana doktor kac haftalikken bakip yavas dedi cok kucuk daha bebegin
Dun doktoruma gittim 6+2 iydi..kalbi yavas atiyor takip etmeliyiz dedi karindan bakti hic demedi birde vajinadan bakim diye ..1 hafta sonra tekrar bakilacak insllh gumbur gumbur atar

Aa Rafadan yumurta faln da yapıyodur dimi. Internette kızılcık hastalığı virüsü yazıyor ama allahım sağlık sıhhat versin yavrularımıza

Benimde IGM 0,1 degeriydi doktor 2 ay sonra bu testi tekrarla dedi. Sanirim hic gecirmemisim oyuzden cok daha dikkat lazim..

Benimde IGM 0,1 degeriydi doktor 2 ay sonra bu testi tekrarla dedi. Sanirim hic gecirmemisim oyuzden cok daha dikkat lazim..
Benim 12 çıktı 10-15 arası sınır değer diyor referans aralıklarında nasıl dikkat edicez ki ben hiç kaynatmadan içmem ki sütü çiğ köfte faln dikkat edicem artık testi de hemen tekrarlayın doktora gidicem

Valla bende diyodumki kesin bende cikar cunku gebelikten once salam sosis rafadan yumurta,hep yerdim,disardaki cafelerdeki salatalardan cigkoftelerden yerdim ama negatif benimde.. bebege bulasma ihtimalide varmis bulasmamada.. Allah bebislerimizi korusun...

Yaa ben de gebelik öncesi yerdim salam faln Rafadan yumurta sucuk çiğ köfte, bu ölçülmeler zaten gebelik öncesi değerlerim inşlh geçmiştir en azından tehlikeli derecede değildir

Merhabalar,benim gibi ikinciye hamile olanlar kimler...sizler de bulantı ve halsizlikte zorlanıyor musunuz...her kokudan tiksiniyorum...kızıma yemek yedirirken bile midem bulanıyor,nasıl geçecek bu günler...meğersem ilk hamilelik nasıl da rahat geçmiş benim için ;((

of benimde herşey kokmaya başladı yiyemiyorum açım resmen bulantım çok fena herşey ama herşey kokuyo burnuma ne yapıcam bilmiyorum bunalımagirdim resmen
Başkası hazırlar önüme getirse azda olsa yiyorum yoksa yok
daha kahvaltı yapmadım nazarlara geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…