ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
merhabalar,benim kizimada yarik dudak tanisi konuldu,bir yil olmus bu forum acilali ama sansimi deniyim dedin.bu doktor capada mi acaba?
Kızlar benimki geceleri çok huysuzlanıyordu bir baktım kocaman azı diş çıkarmış
Salya akıtmıyor ama yeni baş verenlerde iyice çıkarsa toplamda 16 dişi oluyor. Çikolata falan görsün kendini yırtıyor çok fena buu zor alıyorum kendini yerden yere atıyorBenim ki de alttaki 4. dişi çıkarıyor ve cok huysuz sürekli salya akıyor . .
Salya akıtmıyor ama yeni baş verenlerde iyice çıkarsa toplamda 16 dişi oluyor. Çikolata falan görsün kendini yırtıyor çok fena buu zor alıyorum kendini yerden yere atıyorartık görünce kıyamayıp biraz veriyorum
Küçük kardeşim var ona veriyorlar görüyor. Bende istemiyorun göstermelerini tadınıda aldı kötü olduBen hiç çikolata vermediğim için haliyle istemiyor çünkü tadını bilmiyor . sende vermesen iyi olur tabi
Küçük kardeşim var ona veriyorlar görüyor. Bende istemiyorun göstermelerini tadınıda aldı kötü oldu
Tamam canım deneyeyim inşallah. Yürüyor mu senin ki canımHipp in hurmali çikolata gibi bir şeyi var . Şekersiz onlardan al yavaş yavaş unutur .
Tamam canım deneyeyim inşallah. Yürüyor mu senin ki canım
Benim ki 12. Ayında adım attı. Onun dışında anne, baba, dede, mama, meme, al, ver gibi kelimeleri söylüyorCanim benimki erken yürüdü 11 ayına girdiğinde . ama konuşma konusunda pek bir gelisme göstermedi .
Senin ki ne durumda?
Net paketim hem az hem cekmiyor kuzum aklim sizde selamlar hepsineBebeem nerelerdesin.vatsaptayiz hepimiz