Canım keşke sen sorsaydın bazı doktorlar konuşmayı pek sevmiyorGünaydın Kızlar,
ya benim aklıma bişey takıldı benim doktorum bana hiç kesemin kaç mm olduğunu söylemedi yada bebeği falan göstermedi kafam çok karıştı bi sorun yok herşey normal dedi sadece ama neden onları söylemedi ki
6+0da ben de göremedim canım. Benim de kesem büyümüş ama bebişim gözükmedi. Cumartesi tekrar gidicem inşllah gözükürGünaydın kızlar
6+2'de yine göremedik minik fasülyeyi. Doktor kesenin büyüdüğünü, hamileliğin ilerlediğini söyledi ama benim içim rahat değil. Oğlumda 6+2'de kalp atışını görmüştük. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu haftada bebeği göremeyen var mı?
bu değerleri düşürmek için italyadan gelen bi ilaç varmış ama dahiliye uzmanı ilaca gerek yok, bizim enginar gibi bi mucizemiz var her gün mutlaka enginar ye dedi. Bir haftadır her gün yemeye çalışıyorum, normalde hiç yemezdim ama madem bu kadar faydalı sık sık yemeye çalışıcam bundan sonra da . İnşallah benim değerlerim de seninkiler gibi normale döner
kızlar forum baya ilerlemiş, ben de 9 haftalık oldum ama daha önce de belirttiğim gibi hiç bulantım yok sadece mide yanması ve lezzet alamama, yorgunluk uyku hali var. ya kalp atışını dinledik doktor sıkıntı yok dedi ama ben yine endişelenmeye başladım.
Ben hep vajinal oluyorum kalp atisini duyana kadar vajial bakiyormusDoktor soyler canım belkı baska ıslem uygular umarım duyarsın kalp atıslarını bıde bana da muhakkak bıldır doktordan sonra bakalım senın karından ultrasonla bebegın gozukucek mı
Canım Alttan mı baktı yoksa karından mı?Günaydın kızlar
6+2'de yine göremedik minik fasülyeyi. Doktor kesenin büyüdüğünü, hamileliğin ilerlediğini söyledi ama benim içim rahat değil. Oğlumda 6+2'de kalp atışını görmüştük. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu haftada bebeği göremeyen var mı?
ayyy ne güzel ya rabbim sağlık versin bebeklerimize . aynen tatlım şimdi doktoruma yazdım da cevap yazmış bazı hastalarda da bu şekilde geçiyor rahat ol diye.merhaba cnm bende 7+5 oldum benimde bulantım baş dönmem yok sadece halsizlik uyku ve şişkinliğim var bunlar normalmiş herkeste bulantı olmuyormuş bende endişeliydim doktor ve çevremdekiler yardımcı oldu. bende dinledim meleğimin kalp atışlarını hersey normalmiş :)
Canım Alttan mı baktı yoksa karından mı?
bazı doktorlar alttan bakmıyor diye biliyorum.
ayyy ne güzel ya rabbim sağlık versin bebeklerimize . aynen tatlım şimdi doktoruma yazdım da cevap yazmış bazı hastalarda da bu şekilde geçiyor rahat ol diye.
benimde ikinci.ilk gebeliktede ilk 3 ay alttan baktı doktorum.Hiç vajinal ultrason yapmadı. Hep karından. Önceki gebeliğe göre karnımda çok fazla yağ var. Belki görememe nedenimiz budur bilmiyorum.
hmm ben herşeyi yiyemiyorum tatlım ya, tiksinmiyorum ama canım istemiyor mesela yumurta bazen zorla yiyorum.evet aslında biz çok şanslıyız bu konuda bulantıda kilo kaybı olabiliyor bizim meleklerimiz annesine sıkıntı vermeden büyüyor ve istediğimiz herşeyi yememize izin veriyorlar
inşallah canım düşer...sonuçlarından haberdar et...
inşallah cnm moralini bozma allah büyük bebişini düşün rahatlamaya çalış biz stres yapınca onlarda etkileniyor allahın izniyle herşey yoluna girer
Hiç vajinal ultrason yapmadı. Hep karından. Önceki gebeliğe göre karnımda çok fazla yağ var. Belki görememe nedenimiz budur bilmiyorum.
hmm ben herşeyi yiyemiyorum tatlım ya, tiksinmiyorum ama canım istemiyor mesela yumurta bazen zorla yiyorum.
Canim daha once benim de basima geldigi icin sordum . Onceki kontrolde nasildi bebek?Cok tsk ederim tam 1 hafta once gormustum sebep soylemediler patoloji sonucunu bekliuoruz
Seni iki gün geriden takip ediyoruz canım. Aynı durumlar bende de var, pazartesi doktora sordum, hiç bi sorun yok meraklanma dedi. Ama edemiyoruz değil mi:)kızlar forum baya ilerlemiş, ben de 9 haftalık oldum ama daha önce de belirttiğim gibi hiç bulantım yok sadece mide yanması ve lezzet alamama, yorgunluk uyku hali var. ya kalp atışını dinledik doktor sıkıntı yok dedi ama ben yine endişelenmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?