2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok üzüldüm inş. bir anda artar değerin şuan baya yüksek olması lazım değilmi herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et sabrın sonu selamettir...

çok üzüldüm inş. bir anda artar değerin şuan baya yüksek olması lazım değilmi herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et sabrın sonu selamettir...
Inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım hakkımızda hayırlısı olan olsun inşallah

Inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladım hakkımızda hayırlısı olan olsun inşallah
Canım hakkında herşeyinde en hayırlısı olsun inş ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inş ..hiç üzülme ,Rabbim büyük ,hayırlısı için dua et ümitsizde olma ,ama bebeğede tüm ümitlerini bağlama cnm ,Allah korusun belki hiiiç bişeyin olmucak değerlerin yükselecek ,

kese göründümü peki dr ne diyor ?
Kese göründü bir hafta geriden geliyo ama takip edelim yetişebilir dedi ama bugün devlet hastanesine gittim ay gitmez olaydım birsürü canımı sıktı durduı artık sadece özeldeki doktoruma gitcem ne olacaksa orda olsun

Cnm kendi doktoruna git ,moralini bozma ,belli olmaz bu işler ,yaşatacak olan Rabbim değilmi ,

Cnm bu takiplerde aynı yerde ölçüm yapmak çok önemli benimde bini bulasıya takip yapıldı sonra bıraktı drum en doğrusuda bu kafa karıştırmamak için inş bebeğin sıkı sıkı tutunur ve sağlıklı bir şekilde gelişir....

Canim insallah öyle olmayacak.
Belkide senin geç dollenme olmuştur. Ben degerlerimden endiseliydim ama benim adetim düzenli gec dollenmesine imkan yoktu.bak burda bir cok kisi deger takibi yapmiyor.keseyi görüp bekliyor. Belkide onlarda da dalgalanma oluyor ama saglikli olduğu için bunu bilemiyoruz.hem sen devlete gittim diyorsun eğer ölçümün ayni yerde değilse fark oluyor cok fazla.bekleyip gorcez canim.ama olumsuz olsa bile uzme kendini bak bem daha kurtaj olmadim hala icimde ama kabullendim.yine olacak allahim daha iyisini hayirlisini sagliklisini verecek

Bilgi kirliligi icin Özür dilerim etkilenen arkadaslar...

Wake ne kirliliği ne özrü alala. Kim neden etkilenecek ki? Burası sosyal paylaşım platformu. Dilediğini yazabilirsin. Bak böyle yapmaya devam edersen senden önce ben gideceğim

Yok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.

Ta
tabiki saglıklı olsunlar merak etme bebegın iyidir

Merhaba sevgili anne adayları, ben 6 haftalık hamileyim. size birşey sormak istiyorum, ben herzaman içinde sucuklu tost yapılan bir tost makinesinde simit ısıtıp yedim, sizce mikrop bulaşma olasılığı var mı yani sizce doktoruma bunu söylemeli miyim? Daha önce bebeğimin kalbi durup alındığı için bu kadar ince düşünüyorum aslında...yoksa boşuna mı kafama takıyorum.

kırıldığın kişi ben miyim yoksa ilk yorumu yapan arkadaş mı bilmiyorum canım.. ama eğer bana kırıldıysan gerçekten çok özür dilerim. gerçi yazdığın cümleler bana ait değil ama yine de yorum yapmak istedim..ben yorumumda burada böyle şeyleri paylaşmasınlar demedim sadece birinin başına kötü olay gelince acaba bana da olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum dedim.. dünden beri düşünüyorum mesela kontrolüme çok var o zamana kadar birşey olursa anlamıcam ya kalbi durursa ya birşey olursa.. Herşey Allah'tan bende bir düşük yaşadım zaten bu kadar korkmamın sebebi bu.. herkes herşeyi paylaşır elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız olabilirsekte ne mutlu bize dünde yazdım aynı şeyi çünkü bu süreci yaşadım biliyorum.. benim sıkıntım sizin yazmanızla değil kendi içimdeki korkularla.. dediğin gibi burda duymasak kendi eş dost akraba çevremizde duyabiliriz, bundan kaçış yok ki.. Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok..bu korkularla yaşamayı öğrenicez.. bebeğini kaybeden arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklı evlatları olsun diye dua ediyorum hep.. hayatım boyunca insanları kırmaktan çok korkarım benim yüzümden biri üzülse ben kahrolurum hele ki bu bebeğini kaybetmiş bir anneyse umarım kendimi anlatabilmişimdir.. istemeden kırdıysam tekrar özür dilerim...

Günaydın Kızlar,

ya benim aklıma bişey takıldı benim doktorum bana hiç kesemin kaç mm olduğunu söylemedi yada bebeği falan göstermedi kafam çok karıştı bi sorun yok herşey normal dedi sadece ama neden onları söylemedi ki

Merhabalar, güzeller güzeli anne adayları, Allah izin verirse bende eylül annesi olacağım inş hayırlısıyla hepimiz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

Merhabalar, güzeller güzeli anne adayları, Allah izin verirse bende eylül annesi olacağım inş hayırlısıyla hepimiz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Merhaba canım hayırlı olsun amin inş Allah hepimizi bebeğine kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…