çok üzüldüm inş. bir anda artar değerin şuan baya yüksek olması lazım değilmi herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et sabrın sonu selamettir...cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim. Hep diyorum Rabbimin verdiği de vermediği de imtihan diye ve sanırım sonucum senin gibi olacak canım. Kan değerlerim düzenli artmıyor 14 Ocak=218, 23 ocak=1922 ve son olarak 28 Ocak= 3214düşük tehlikem yüksekmiş ve çok zor bir durummuş Allah düşmanıma yaşatmasın içim tükendi bu günden beri ağlamaktan ben bebeğimi çok sevmiştim onu kaybetmek istemiyorum ki her anne gibi
Inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladımçok üzüldüm inş. bir anda artar değerin şuan baya yüksek olması lazım değilmi herşeyde bi hayır vardır bol bol dua et sabrın sonu selamettir...
kese göründümü peki dr ne diyor ?Inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladımhakkımızda hayırlısı olan olsun inşallah
Canım hakkında herşeyinde en hayırlısı olsun inş ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inş ..hiç üzülme ,Rabbim büyük ,hayırlısı için dua et ümitsizde olma ,ama bebeğede tüm ümitlerini bağlama cnm ,Allah korusun belki hiiiç bişeyin olmucak değerlerin yükselecek ,Inşallah canım ama umudumu kaybetmeye başladımhakkımızda hayırlısı olan olsun inşallah
Kese göründü bir hafta geriden geliyo ama takip edelim yetişebilir dedi ama bugün devlet hastanesine gittim ay gitmez olaydımkese göründümü peki dr ne diyor ?
Cnm kendi doktoruna git ,moralini bozma ,belli olmaz bu işler ,yaşatacak olan Rabbim değilmi ,Kese göründü bir hafta geriden geliyo ama takip edelim yetişebilir dedi ama bugün devlet hastanesine gittim ay gitmez olaydımbirsürü canımı sıktı durduı artık sadece özeldeki doktoruma gitcem ne olacaksa orda olsun
Cnm bu takiplerde aynı yerde ölçüm yapmak çok önemli benimde bini bulasıya takip yapıldı sonra bıraktı drum en doğrusuda bu kafa karıştırmamak için inş bebeğin sıkı sıkı tutunur ve sağlıklı bir şekilde gelişir....Kese göründü bir hafta geriden geliyo ama takip edelim yetişebilir dedi ama bugün devlet hastanesine gittim ay gitmez olaydımbirsürü canımı sıktı durduı artık sadece özeldeki doktoruma gitcem ne olacaksa orda olsun
cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim. Hep diyorum Rabbimin verdiği de vermediği de imtihan diye ve sanırım sonucum senin gibi olacak canım. Kan değerlerim düzenli artmıyor 14 Ocak=218, 23 ocak=1922 ve son olarak 28 Ocak= 3214düşük tehlikem yüksekmiş ve çok zor bir durummuş Allah düşmanıma yaşatmasın içim tükendi bu günden beri ağlamaktan ben bebeğimi çok sevmiştim onu kaybetmek istemiyorum ki her anne gibi
Bilgi kirliligi icin Özür dilerim etkilenen arkadaslar...
Wake ne kirliliği ne özrü alala. Kim neden etkilenecek ki? Burası sosyal paylaşım platformu. Dilediğini yazabilirsin. Bak böyle yapmaya devam edersen senden önce ben gideceğim
tabiki saglıklı olsunlar merak etme bebegın iyidirEvet oglumda ayni lekelenmeyi yasadim diyeni duymustum ama bircok erkek bebegi olanda bende olmadi dedi. İnsan bunlari yasayinca cok korkuyo oyuzden cinsiyet filan dusunemiyo yeterki saglikli olsunlar. Stres yapmamak cok onemli rahatlamaliyiz ins bende oyle yapacagim tesekkur ederimmm
Yok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.
Canım o kadarcıktan bişey olacağını sanmıyorum ama sen yine de iyice temizle sucuk fln koyulduktan sonra. Bide temizliğine güvendiğin yerlerden ye dışardan yiyeceksen mutlakacevap veren yok mu kızlar
Cok tsk ederim tam 1 hafta once gormustum sebep soylemediler patoloji sonucunu bekliuoruzCanım adına çok uzuldum gerçektenen son ne zaman gormuştun bebişi? Acaba neden durmuş bi sebep soyleyebildiler mi?
Merhaba canım hayırlı olsun amin inş Allah hepimizi bebeğine kavuştursunMerhabalar, güzeller güzeli anne adayları, Allah izin verirse bende eylül annesi olacağım inş hayırlısıyla hepimiz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?