- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor cnm öyle şeyler ..yavaş otur kalk dikkat et bişiy olmazmerhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Ben yptim canimArkadaşlar bu dönemde ağdaya giden var mi? Yada ağda için doktoruna danışan.karar veremedim bi türlü ağdadan başka çarem yok.araştırdığım kadarıyla kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın .bana fikir verin lütfen acillllll
Gördü cnm :)arkadaş evham yapmıştı şimdi iyi :)Canim benimkide tup bebek seninle ayniyiz keseyi gordünmü sen cnim bende cok tedirginim p.tesi gdecm ben insallah goruruz hayirlisiyla canim
Kusma var mi sende ben bir kez ogurdum insllh aletler yeni olurda duyarsin buraya yaz merak ettim simdiden cuma gunu de ben gidicemUmarım c
İnş canım inş ..ya ben pimpirikliyim biraz ..yarına randevu aldım ,aslında kalp atışını duymak için belki erken ama ,göğüs agrı m azaldı ne bileyim taktım kafama ,birde netten abuk sabuk bisürü şey okudum
5haftalıktı keseyi gördük ultrason görüntüsünde siyah bişiy var keseymiş o :)ya geliştirmiş gelişmedimi merak ediyorum ..inş aletleri eski falan değildir
Korkma canım normal o.. ama yine de doktoruna danış tabimerhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Korkma canım normal o.. ama yine de doktoruna danış tabi
Canim bndede oluyor sol bacgimin ust eklem yerimerhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Olabilir canim bende gecen lahana sarmasi yedim beni mahvetti bidahada asla yememKizlar karnimda gaz sancisina benzer bi agri var,bi gerginlik şislik az once basladi. Acaba öglen karalahana yedim onun etkisimi ?
Benimde sol kasıgım canimCanim bndede oluyor sol bacgimin ust eklem yeri
Kötü bişey olduğunu sanmıyorum canım.benimde oluyo.yatakta hızlı dönersem birden kalkarsam hızlı hapşırırsam oluyo.rahim ve ordaki bağlar esnrdiği için oluyormus .o yüzden yavaş hareket etmek gerekiyormuş .doktpra dormadım internette bi sitede okumuştum.siz sorarsanız bizimlede Paylaşın lütfenmerhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Ben alti haftayi gectigim halde dr.beni 2 subatta cagirdi bende cok merak ediyorum allahimin izniyle gormeyi nasip eder insGördü cnm :)arkadaş evham yapmıştı şimdi iyi :)
Keseyi mi göremedin canımBen alti haftayi gectigim halde dr.beni 2 subatta cagirdi bende cok merak ediyorum allahimin izniyle gormeyi nasip eder ins
Daha hic gitmedim doktorum yokmus 2 subata verdiler benimki tup bebek canimKeseyi mi göremedin canım
ben progestan kullandigim halde lekelenmem hic azalmadi aksine artti bende hep vajinal muayene oluyorum haftaya carsamba gunungidecegim doktor hala normal diyor lekelenmlerime. Kirmizi olmadikca. Bu guzel gunlerimij hep endise icinde geciriyoruz duam insallah sadece endise olmasi yonunde insallah guzel gunler gelecek sende kendini rahatlat. Ben 5+3 um bugun sen kacinci haftada kalp atisini duydunSimdi geldım canım doktordan karından bebegı goremedık alttan baktı bebehı ve kalp atıslarını gordu cok sukur.sat uyumlu bebegımzde lekelenmen progestanı kestgm ıcınmıs kesmemem gerekıyormus 12 haftaya kadar ben bılmıyorum bıtınce tekrar almalımıyım dıye sormamıstım bır oncekı kontrolumde ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem bıde ıdrar ve kan testı verdm yarın sabah onları gostermeye gıdıcem canm
merhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Canım sen konyada idin değil mi? Hangi doktora gidiyorsun? Memnun musun?
merhaba arkadaşlar bayadan beri girmedim sayfalar almış başını gitmiş benim bir sorum var bu aralar otururken birden ayağa kalkınca sol kasığımda birden ağrı saplanıyo böyle şeyler yaşayan varmı kötü birşey olmasından korkuyorum..
Daha hiç gitmediysen sıkıntı yoktur canım görürsün inşallah. Hayırlı olsun bu arada Allah kucağımıza da aldırsın inşallah sağ salim bebişlerimiziDaha hic gitmedim doktorum yokmus 2 subata verdiler benimki tup bebek canim