2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım yaaa... sonsuz teşekkürler.. akşama kadar kadınlar kulübü vs. sayfalardan hamileliğin sonlarında olup hiç belirti yaşamayanları okuyorum. Kafayı yedim. endişelenmeyeceğim desem de olmuyor... Ben yarıyıl tatili dolayısıyla ailemin yanına geldim. Dr randevum tatil sonrası. İnşallah ben de senin gibi bebişimi görüp rahatlarım canım. Gerçi kalp atışını ve bebeği görmüştük geçen hafta.. İnşallah sağlıklı sağlıklı büyüyordur göbüşümde Tekrar teşekkürlerrr...

Kızlar yarın yüz için lazer epilasyon seansm var, gitmemin sakıncası olur mu

Canım slm;

Sat I'm 12.12.2014 ama doktra gittim geçen hafta daha çok yeni 1 hafta 10 günlük ancak dedi ve keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi . Geç döllenme
ah be canım aynı sorun bende de devam ediyo içim tükendi artık her tuvalete girişimde korkmaktan. Benim doktorum da aynen kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma diyor ama benim bi yandan Beta hcg değerim de yavaş artıyor ömrümden Ömür gidiyor bebeğime bişey mi olacak diye düşünmekten

Cevremde benim gibi gebelik yasayan yok ama doktoruma guvendim artik o normal dedikce bende kabullenmeye basladim ama bugun daha da fazla oldu hatta acik pembeye donuktu rengi yine pimpiriklendim doktoruma mesaj attim kirmizi olmadikca korkma dedi. Sende kendini rahatlatmaya calis yalniz degilsin 5 gundur artan sekilde devam ediyor benimde. Allah korur inan dua et

Kızlar ben çikolatadan vazgeçemiyorumm Ama kafein varmış ve zararlıymış bebeğe ne kadar acaba kafein miktarı bilen varmı
Daha önceki mesajlarda da yazmıştım hamilelerin gunluk kafein sınırı 200 mg miş.
hatırladığım kadarıyla 100 gr bitter çikolatada 100 mg kafein varmış
siz yine netten bakın tekrar çikolata da rakamları tam hatırlamıyorum

Hiç içmeyin demiyolar ama azaltın diyolar kafeinden dolayı
3 aydan sonra demir ilacları kullanmaya başlayacağız çayı demir emilimini azattığı için öncelikle önerilmiyor. çayın kafein miktarı kahvenin yarısı kadar.
kafein de bebeğin kilosundan çalması.. bildiğim kadarı ile böyle

Canım sen ve senın gibi olanlara bir önerim var oglumda yasamıştım aynı yasadıklarınızı bol bol müzik dinleyin hiç kafanıza takmamaya çalışın gercekten muzık dinlemek iyi gelirdi bide oglun olursa benı de bılgılendır erkekler genelde lekenme yasatırmış

Bugun gordum canım 6+4 deyım 7. Haftada yanı ıkı hafta sonra tekrar ben progestan kullandgmda hIc lekelenmem yoktu bırakmamam gerekıorms ben bılmıyodum ıste ıkı gun oldu kutum bıtelı ıkı gundur lekelenmem oldu hemen gıttm bugun ben kes demeden kesmeyelım progestanı hıc dedı sende umarım guzel haberlerle gelırsın

Idrarda kan genellikle bobreklerinde kum tas olanlarda gorulur

Evet oglumda ayni lekelenmeyi yasadim diyeni duymustum ama bircok erkek bebegi olanda bende olmadi dedi. İnsan bunlari yasayinca cok korkuyo oyuzden cinsiyet filan dusunemiyo yeterki saglikli olsunlar. Stres yapmamak cok onemli rahatlamaliyiz ins bende oyle yapacagim tesekkur ederimmm

İn
insallah. Bende 6+3 te gidecegim kalp atisi icin. Progestan bana nezaman etki edecek bilmiyorum

İn

insallah. Bende 6+3 te gidecegim kalp atisi icin. Progestan bana nezaman etki edecek bilmiyorum
Doktor soyler canım belkı baska ıslem uygular umarım duyarsın kalp atıslarını bıde bana da muhakkak bıldır doktordan sonra bakalım senın karından ultrasonla bebegın gozukucek mı

cenabı hak diyor ki sizi malınızla canınızla ve evladınızla imtihan ederim. Hep diyorum Rabbimin verdiği de vermediği de imtihan diye ve sanırım sonucum senin gibi olacak canım. Kan değerlerim düzenli artmıyor 14 Ocak=218, 23 ocak=1922 ve son olarak 28 Ocak= 3214 düşük tehlikem yüksekmiş ve çok zor bir durummuş Allah düşmanıma yaşatmasın içim tükendi bu günden beri ağlamaktan ben bebeğimi çok sevmiştim onu kaybetmek istemiyorum ki her anne gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…