Canım hiç korkma ben bugün 8+5 oldum pazartesi gunu kontrole gittik bebeğimi kalp atışını elini ayağını gordum çok şukur. Ben de doktora sordum bulantı vs yok sorun olur mu dedim. Yok canım o bulantı psikolojik biraz da dedi. Evham yapma canım benim:)
İns canimDaha hiç gitmediysen sıkıntı yoktur canım görürsün inşallah. Hayırlı olsun bu arada Allah kucağımıza da aldırsın inşallah sağ salim bebişlerimizi
Off aa sabahtan akşama kadar çay içiyorum bebege ne zararı varmışKızlar ben çikolatadan vazgeçemiyorummAma kafein varmış ve zararlıymış bebeğe ne kadar acaba kafein miktarı bilen varmı
Canım slm;
Sat I'm 12.12.2014ama doktra gittim geçen hafta daha çok yeni 1 hafta 10 günlük ancak dedi ve keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi . Geç döllenme
ah be canım aynı sorun bende de devam ediyo içim tükendi artık her tuvalete girişimde korkmaktan. Benim doktorum da aynen kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma diyor ama benim bi yandan Beta hcg değerim de yavaş artıyor ömrümden Ömür gidiyor bebeğime bişey mi olacak diye düşünmektenBen
ben progestan kullandigim halde lekelenmem hic azalmadi aksine artti bende hep vajinal muayene oluyorum haftaya carsamba gunungidecegim doktor hala normal diyor lekelenmlerime. Kirmizi olmadikca. Bu guzel gunlerimij hep endise icinde geciriyoruz duam insallah sadece endise olmasi yonunde insallah guzel gunler gelecek sende kendini rahatlat. Ben 5+3 um bugun sen kacinci haftada kalp atisini duydun
Hiç içmeyin demiyolar ama azaltın diyolar kafeinden dolayıOff aa sabahtan akşama kadar çay içiyorum bebege ne zararı varmış
Cevremde benim gibi gebelik yasayan yok ama doktoruma guvendim artik o normal dedikce bende kabullenmeye basladim ama bugun daha da fazla oldu hatta acik pembeye donuktu rengi yine pimpiriklendim doktoruma mesaj attim kirmizi olmadikca korkma dedi. Sende kendini rahatlatmaya calis yalniz degilsin 5 gundur artan sekilde devam ediyor benimde. Allah korur inan dua etah be canım aynı sorun bende de devam ediyo içim tükendi artık her tuvalete girişimde korkmaktan. Benim doktorum da aynen kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma diyor ama benim bi yandan Beta hcg değerim de yavaş artıyor ömrümden Ömür gidiyor bebeğime bişey mi olacak diye düşünmekten
Daha önceki mesajlarda da yazmıştım hamilelerin gunluk kafein sınırı 200 mg miş.Kızlar ben çikolatadan vazgeçemiyorummAma kafein varmış ve zararlıymış bebeğe ne kadar acaba kafein miktarı bilen varmı
3 aydan sonra demir ilacları kullanmaya başlayacağız çayı demir emilimini azattığı için öncelikle önerilmiyor. çayın kafein miktarı kahvenin yarısı kadar.Hiç içmeyin demiyolar ama azaltın diyolar kafeinden dolayı
bence gitmeden önce mutlaka dr danış.Kızlar yarın yüz için lazer epilasyon seansm var, gitmemin sakıncası olur mu
Canım sen ve senın gibi olanlara bir önerim var oglumda yasamıştım aynı yasadıklarınızı bol bol müzik dinleyin hiç kafanıza takmamaya çalışın gercekten muzık dinlemek iyi gelirdi bide oglun olursa benı de bılgılendır erkekler genelde lekenme yasatırmışBen
ben progestan kullandigim halde lekelenmem hic azalmadi aksine artti bende hep vajinal muayene oluyorum haftaya carsamba gunungidecegim doktor hala normal diyor lekelenmlerime. Kirmizi olmadikca. Bu guzel gunlerimij hep endise icinde geciriyoruz duam insallah sadece endise olmasi yonunde insallah guzel gunler gelecek sende kendini rahatlat. Ben 5+3 um bugun sen kacinci haftada kalp atisini duydun
Bugun gordum canım 6+4 deyım 7. Haftada yanı ıkı hafta sonra tekrar ben progestan kullandgmda hIc lekelenmem yoktu bırakmamam gerekıorms ben bılmıyodum ıste ıkı gun oldu kutum bıtelı ıkı gundur lekelenmem oldu hemen gıttm bugun ben kes demeden kesmeyelım progestanı hıc dedı sende umarım guzel haberlerle gelırsınBen
Idrarda kan genellikle bobreklerinde kum tas olanlarda gorulurCanim benim idrar tahlilinde sayı olarak değilde nicel olarak yazmıştı şöyle ki
lökosit bol
ePitel bol
bakteri görüldü
yazıyorbol su içmeliyim yazmışsn bende su içmeye çalışıcam. Benim ilacımDada hamilelikte yeterli çalışmalar yapılamadigindan kullanılması önerilmez yazıyor ama inşallah bir sorun olmaz, ikimizde istemiyoruz ama mecbur kullanıcaz ilaçları
inşallah canım düşer...sonuçlarından haberdar et...Benim değerlerim sana göre baya yüksekalt 145 ast 53, her gün enginar yemeye calısıyorum, insallah yarınki testlerde düser değerlerim
inşallah tabii ki birbirimize destek olacağız...Vallahi içimi rahatlattınız kızlar sagolun hiçbir hamile üzücü haberler almasın bebegıyle ilgili herkes saglıkla bebeklerını kucaklarına alsın inş
Evet oglumda ayni lekelenmeyi yasadim diyeni duymustum ama bircok erkek bebegi olanda bende olmadi dedi. İnsan bunlari yasayinca cok korkuyo oyuzden cinsiyet filan dusunemiyo yeterki saglikli olsunlar. Stres yapmamak cok onemli rahatlamaliyiz ins bende oyle yapacagim tesekkur ederimmmCanım sen ve senın gibi olanlara bir önerim var oglumda yasamıştım aynı yasadıklarınızı bol bol müzik dinleyin hiç kafanıza takmamaya çalışın gercekten muzık dinlemek iyi gelirdi bide oglun olursa benı de bılgılendır erkekler genelde lekenme yasatırmış
insallah. Bende 6+3 te gidecegim kalp atisi icin. Progestan bana nezaman etki edecek bilmiyorumBugun gordum canım 6+4 deyım 7. Haftada yanı ıkı hafta sonra tekrar ben progestan kullandgmda hIc lekelenmem yoktu bırakmamam gerekıorms ben bılmıyodum ıste ıkı gun oldu kutum bıtelı ıkı gundur lekelenmem oldu hemen gıttm bugun ben kes demeden kesmeyelım progestanı hıc dedı sende umarım guzel haberlerle gelırsın
Doktor soyler canım belkı baska ıslem uygular umarım duyarsın kalp atıslarını bıde bana da muhakkak bıldır doktordan sonra bakalım senın karından ultrasonla bebegın gozukucek mıİn
insallah. Bende 6+3 te gidecegim kalp atisi icin. Progestan bana nezaman etki edecek bilmiyorum
İnşallah canim beni bekleyin dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Kuzumm en bbüyük destekcim sagol
Topigi devretsemde buraya hep gelicem merak etme canimbenim
Tamam canim ama ilk ttercihim liste yapan birinin devralmasi eger bilen yoksa yarina kadar yazan olmazsa kazene mesaj atarim.sana da atarim devrettik diye.
Canim bende ne kanama ne ağrı var.
Zaten suan beta cok yuksek 4400e inmiş sadece.degerim dusecekmis ki kanama basliycakmis.progesteron da 37 yani bu durumda hala bebegi tutuyor.ama bi hafta icinde inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?