2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Asidan geldik cnm çok şükür 1100 gr almış 4 cm uzamış minik bebeğim normal bebek boyutlarına geldi yani 3500 gr 54 cm umarım aynı kalitede süt üretmeye devam ederim
Maşallah cnm büyümüş kocaman adam olmussunuz biz de 7 günlük olduk teyzesi uyku düzeni nasıl eymenin kolay gelsin sana tüm işlerim için bu arada daha sık ugRamaya çalış misk doğum yapmadı sanırım haber verirdi yapsa
Canım sezeryan öncesi tahlil yapıloyor mu bir ön hazırlığı varmı
Tabiki yapılıyor canım ya o sabah yada bi gece önceden idrar Biyokimya hematoloji falan baya bir tahlil yapiliyor

Evde küvet yok ne yazık ki Ayağımın dibinde deniz var, mikrop kapmayacağımı bilsem gidip gireceğim :) Korkuma hiç denize giremedim bu yaz...

Böyle mınyon olunca daha zormus gıbı gelıor bana, sankı kenımklerım kırılacak, belım incinecek, cok dıkış olacak vs.. Abartıor muyum
Doktoruna guven canim :)) korkularını konuş onunla mutlaka ben yağtım çok rahatlattı beni, çok dikiş olacak bir duruma izin vermeyecektir zaten

Az once yeni sonuc cikti 12.9 a dusmus sarilik eve gonderdi,evolvia diye mama verdi, bolca emzir dedi, bu arada evde isik falan acmak faydasiz dedi, ama ben acik uyutuyorum,bir de sekerli suyu deneyecegim
Aynı degerdeyiz canım mama ve emİrmekle düşüyor bizi de yatırmadı

Bebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan

Evde küvet yok ne yazık ki Ayağımın dibinde deniz var, mikrop kapmayacağımı bilsem gidip gireceğim :) Korkuma hiç denize giremedim bu yaz...
Bence doğru olanı yapmışsın son zamanlarında bir enfeksiyon falan olurdu mazAllah.

Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.

Hiç bilmiyorum çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bir an önce çıkar bebgini koynuna alirsin

Canım Allah yardımcınız olsun eşin polis sanırım benim eşimde polis tunceliye tayinimiz çıkmıştı bu yıl doğum sebebiyle ertelendi çok şükür hep dualarımdasınız gerçekten ben Ankarada bile hala eşimi büyük bir tedirginlikle işe yolluyorum helede hamilelik psikolojisiyle bu durumları yaşamak çok zor rabbim askerimizi polisimizi korusun bizlerede güç versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun midesi yıkanmış ya bişey olmaz inşallah hemen müdahale edilmiş zaten sen içini ferah tut inşallah hemen iyileşir kuzun

Az once yeni sonuc cikti 12.9 a dusmus sarilik eve gonderdi,evolvia diye mama verdi, bolca emzir dedi, bu arada evde isik falan acmak faydasiz dedi, ama ben acik uyutuyorum,bir de sekerli suyu deneyecegim
Bende bugun testi tekrarladim sukurki yukselme olmamis.9,3e dusmuş.. Bebek 10 gunu gecince sarilik olmuyomu oyle bisey duydum dogrumu acaba?

Senin genel anestezimiydi bana sadece bir gece öncesinden aç olacaksın dedi doktor

Hamileliğin son haftalarında oluyo canım o ne yazık ki..
Anladim cnm
Bende de oluyor, yataktan kalkınca mesela sıcak sıcak geldiğini hissediyorum. Acaba suyu mu diyorum ama doktor dün suyu normal dedi. Bildiğin su gibi akıntı..
Beyaz kremsi cnm kenarlari sulu oluyor ic camasirimda
sulu derken sarı yoğun akıntı geliyor artık normal bu durumlar bizim haftalar için
Cnm beyaz kremsi kenarlari sulu oluyor ic camasirimda

HerkeSe iyi günler kızlar hırsımdan aglıcam yaaaa kaşlarımı aldırayım dedim gözümü bir açtım sag kaşım yokkkkk resmen hepsini almış başıma ağrılar girdi biri kalın biri ince kaldım böyle dogum vakti sinirden boynum Vucüdüm kasıldı yaa hırsımı atamıyorum hala Kızı dövmedigim kaldı Şuan çok saldırganım elime birşeyleri verseler parçalıcam

Canım haklısın kızmakta ama üzülüpte bebişi strese sokma doğuma kadar kaş kalemiyle idare et enazından ben hiç kuaföre gitmiyorum kaş için gıcık oluyorum kaşın şeklini bozan kuaförlere

Hamişlerrr selammmm forumu takip edemedim bugün hastaneye gittim raporumu aldım artık evdeyim bebişim 3.430 kg çıktı ultrasonda. Doktoruma sordum bebek gelmezse illa 41 hafta beklenicek mi suni sancı için dedim o senin isteğine bağlı dedi ama bana ben ilk etapta önermem en ufak bir belirti göstersin biz destekleriz dedi fiziğin iyi normal doğumu karşılar dedi kilosundan korkma dedi gayet hoş sohbet ettik sağolsun çok rahat ediyorum doktorumda. 1-2 hafta bekle gelicek gibi duruyor dedi bol sıcak duş ve yürüyüş dedi

Canım haklısın kızmakta ama üzülüpte bebişi strese sokma doğuma kadar kaş kalemiyle idare et enazından ben hiç kuaföre gitmiyorum kaş için gıcık oluyorum kaşın şeklini bozan kuaförlere
Koca 9 ay bu kadar sinirlenmedim sanırım çok kastım boynum ağırıyor boyadım zaten böyle idare edicem artık ama agresifligim hala üst seviyede

Koca 9 ay bu kadar sinirlenmedim sanırım çok kastım boynum ağırıyor boyadım zaten böyle idare edicem artık ama agresifligim hala üst seviyede

En uzak ihtimal 16 gün var daha doğuma canım ozamana biraz biraz çıkar hiç yoktan hamişlik hormonu olmasa bile sinir bozucu bir durum zaten

Maşallah bebişine canım kilosu çok güzelmiş :) doktorun yanında rahat etmek çok önemli sonuçta canını emanet ediyorsun rabbim hayırla kurtarsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…