- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Maşallah cnm büyümüş kocaman adam olmussunuz biz de 7 günlük olduk teyzesi uyku düzeni nasıl eymenin kolay gelsin sana tüm işlerim için bu arada daha sık ugRamaya çalış misk doğum yapmadı sanırım haber verirdi yapsaAsidan geldik cnm çok şükür 1100 gr almış 4 cm uzamış minik bebeğim normal bebek boyutlarına geldi yani3500 gr 54 cm umarım aynı kalitede süt üretmeye devam ederim
Tabiki yapılıyor canım ya o sabah yada bi gece önceden idrar Biyokimya hematoloji falan baya bir tahlil yapiliyorCanım sezeryan öncesi tahlil yapıloyor mu bir ön hazırlığı varmı
Evde küvet yok ne yazık kiBenimde 30. Haftadan beri ara ara yalancı sancılarım vardı. 36. Haftamda karnım indi. Açılmam yok ama bakalım nereye kadar giderse. Küvetin varsa içine sıcak su Doldurup Kaya tuzu ya da deniz tuzu atıp yatabilirsin. Bir doğum Kitab'ında okumuştum. Açılmaları hızlandırıyor.
Doktoruna guven canim :)) korkularını konuş onunla mutlaka ben yağtım çok rahatlattı beni, çok dikiş olacak bir duruma izin vermeyecektir zatenBöyle mınyon olunca daha zormus gıbı gelıor bana, sankı kenımklerım kırılacak, belım incinecek, cok dıkış olacak vs.. Abartıor muyum
Aynı degerdeyiz canım mama ve emİrmekle düşüyor bizi de yatırmadıAz once yeni sonuc cikti 12.9 a dusmus sarilik eve gonderdi,evolvia diye mama verdi, bolca emzir dedi, bu arada evde isik falan acmak faydasiz dedi, ama ben acik uyutuyorum,bir de sekerli suyu deneyecegim
Bence doğru olanı yapmışsın son zamanlarında bir enfeksiyon falan olurdu mazAllah.Evde küvet yok ne yazık kiAyağımın dibinde deniz var, mikrop kapmayacağımı bilsem gidip gireceğim :) Korkuma hiç denize giremedim bu yaz...
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.Bebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan
Hiç bilmiyorum çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bir an önce çıkar bebgini koynuna alirsinBebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan
Sa kızlar doğurmayanlardan biride benim ..bebek erken doğacak doğacak dedik ,geçen dr muayenede dalga geçti bnmle :)bu bebek geç gelirse ne gülerim ben falan diyor :)
Hakkımızda hayırlısı olsun ,hemen doğurmak istıyorumm
Günler hiç geçmiyor sanki ..birde burda dün karakola saldırdılar ,eşim dün nobette değildi ,şükür ,ama çok korktuk ,yaralılar var ,rabbim kimsenin yuvasını direksiz bırakmasın eşlerimizi muhafaza etsin ,bnm psikolojim bu şekilde ,
Canım çok geçmiş olsun midesi yıkanmış ya bişey olmaz inşallah hemen müdahale edilmiş zaten sen içini ferah tut inşallah hemen iyileşir kuzunBebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan
Bende bugun testi tekrarladim sukurki yukselme olmamis.9,3e dusmuş.. Bebek 10 gunu gecince sarilik olmuyomu oyle bisey duydum dogrumu acaba?Az once yeni sonuc cikti 12.9 a dusmus sarilik eve gonderdi,evolvia diye mama verdi, bolca emzir dedi, bu arada evde isik falan acmak faydasiz dedi, ama ben acik uyutuyorum,bir de sekerli suyu deneyecegim
Senin genel anestezimiydi bana sadece bir gece öncesinden aç olacaksın dedi doktorMaşallah cnm büyümüş kocaman adam olmussunuz biz de 7 günlük olduk teyzesi uyku düzeni nasıl eymenin kolay gelsin sana tüm işlerim için bu arada daha sık ugRamaya çalış misk doğum yapmadı sanırım haber verirdi yapsa
Tabiki yapılıyor canım ya o sabah yada bi gece önceden idrar Biyokimya hematoloji falan baya bir tahlil yapiliyor
sulu derken sarı yoğun akıntı geliyor artık normal bu durumlar bizim haftalar içinKizlar benden sulu akinti geliyor sizlerden de geliyormu kisacasi normal midir buuu
Anladim cnmHamileliğin son haftalarında oluyo canım o ne yazık ki..
Beyaz kremsi cnm kenarlari sulu oluyor ic camasirimdaBende de oluyor, yataktan kalkınca mesela sıcak sıcak geldiğini hissediyorum. Acaba suyu mu diyorum ama doktor dün suyu normal dedi. Bildiğin su gibi akıntı..
Cnm beyaz kremsi kenarlari sulu oluyor ic camasirimdasulu derken sarı yoğun akıntı geliyor artık normal bu durumlar bizim haftalar için
HerkeSe iyi günler kızlar hırsımdan aglıcam yaaaa kaşlarımı aldırayım dedim gözümü bir açtım sag kaşım yokkkkk resmen hepsini almış başıma ağrılar girdi biri kalın biri ince kaldım böyle dogum vakti sinirden boynum Vucüdüm kasıldı yaa hırsımı atamıyorum hala Kızı dövmedigim kaldıŞuan çok saldırganım elime birşeyleri verseler parçalıcam
Koca 9 ay bu kadar sinirlenmedim sanırım çok kastım boynum ağırıyor boyadım zaten böyle idare edicem artık ama agresifligim hala üst seviyedeCanım haklısın kızmakta ama üzülüpte bebişi strese sokma doğuma kadar kaş kalemiyle idare et enazından ben hiç kuaföre gitmiyorum kaş için gıcık oluyorum kaşın şeklini bozan kuaförlere
Koca 9 ay bu kadar sinirlenmedim sanırım çok kastım boynum ağırıyor boyadım zaten böyle idare edicem artık ama agresifligim hala üst seviyede
Hamişlerrr selammmm forumu takip edemedim bugün hastaneye gittim raporumu aldım artık evdeyim bebişim 3.430 kg çıktı ultrasonda. Doktoruma sordum bebek gelmezse illa 41 hafta beklenicek mi suni sancı için dedim o senin isteğine bağlı dedi ama bana ben ilk etapta önermem en ufak bir belirti göstersin biz destekleriz dedi fiziğin iyi normal doğumu karşılar dedi kilosundan korkma dedi gayet hoş sohbet ettik sağolsun çok rahat ediyorum doktorumda. 1-2 hafta bekle gelicek gibi duruyor dedi bol sıcak duş ve yürüyüş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?