2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bazı göğüs kalkanlari var sütü içinde biriktiren cinsten doktor sanırım bundan bahsetmiş ki evet doğru hatta avent in sanırım araştırınca internettede böyle bir bilgi okumuştum 2 sene evvel.
Bende oğlumda kullandım ama sadece tek göğsünün ucu yoktu ve kısa süreli yani emzirme den emzirmeye taktım çıkardim dezenfekte etmen gerekiyor zaten.hangi markaydi hatırlamıyorum esim almıştı.
Ama çok faydasını gördüm yara olunca hayattan soguyorsun emzirmek bir işkenceye dönüyor .Ne yaparsan yap kalkan gibi fayda saglamiyor

Canim hayirli olsun gozun aydin :) Sut birikiyordur ates ondan basar benim de olmustu cunku

Ama agladim iste ben dedim aglarim diye gozun aydin annesini hic uzmeyen hayirli bi evlat olsun insallah :)

Canım daha yeniyşz birbirimize alışıyoruz henüz . Çok Minnak teyzesi bir görsen yersin yersin . Sen nasılsın bebiş nasıl ?
:)yırım onu ben ya :)minicikler ,bnmki iyi keyfi yerinde erken doğum olucak diye evhamlandım durdum ,mübarek şimdide gelmiyor :)ne sancı var ne agrı bişiy ,evi pürü pak yaptım ,beşik mevresimleri falan giysileri :)bnm kız halen içerde geriniyor yahu :)
Bak sen kerataya ,yalanıp anlıyor anne memesı olup olmadığını desene :))cnm sakın pes etme ,zorlada olsa o ağlamaktan mosmor olsa yıne tekrar ve tekrar emzırmeyı dene ,vaz geçme sakın ...
Bak arkadaşım bebeğini emzirememişti ,ama onunki hiç emmedi oda zorlamadı ,ya bebeğinden bahsederken bbile başkasının bebeği gibi bahsediyor ,yanı araların da bag oluşmamış ,oğluda anneye okadar baglı değil ...
Bna hep diyor ,zorla emzır moralini sakın bozma emzir dur ,süt biyerden sonra geliyormuş ,sakın bırakma diyor

Bilmiyorum canm ama bende bugun asiri kasilma var ama duzensiz cok kafayi taktikda psikolojik mi etkilendim bilmiyorum ..
Kasilmalar yerini
Baski hissine birakti cogunluklada sag
Tarafimda seninde oyle mi ?
Evet cnm aynen sanki bacak aramdan birşey çıkacakmış gıbı his geliyor o anki refleks ile kasıyorm kendımı sancıları da belirsız sürelerde adet sancısı gbı hıssedıyorum kasılma ise bazen sancıdan sonra bazen sancısız

Kızlar ılk deFa dogum yapacak gıbıyım kızımda once nısanım geldı sonra suyum sunı sancıyla sancım baslamıstı sımdı sırtagrım var yenı basladı ama yarımsaatıragrım var sırtıma vuran ve ayagıma vuruyor bu dogum baslangıcımı acaba

Canım normalde benim doktorumda bekletiyormuş ama benim plesanta da kireçlenmeler oluşmaya başlamış. Doktorum izindeyken başka doktora gitmiştim bi önceki hafta o da plesantan yaşlanmaya başlamış demişti.yani iki farklı doktorda aynı şeyi söyledi.yoksa tereddüt ederdim acaba sezeryan yapmak için mi söylüyor doktor diye..O yüzden bende ısrar etmedim beklemek için.Allâh korusun bebeğime birşey olursa diye ödüm kopuyor zaten.Epidurali sormamak benim hatam ama hiç aklıma gelmedi. Zaten doktorum da pek tercih etmiyor galiba yoksa kendi söylerdi.sonuçta suni sancı denicemiz kesin. Hiç açılmam yoksa denemicek. Bebeğin zamanında gelmemesi de sıkıntıymış hiç aklıma gelmezdi erken doğurmaktan korkuyodum hep.Seni çok iyi anlıyorum sürekli beklemek çok zor

Evet zaten daha uzun süre kullanamıyor insan :) çok sık emzirme durumu oluyor. Sütü en güzel göğsü tam boşaltmak artırıyor, arkadaşlara da hep dedim evde olsanız da olmasanız da pompa alın, bebek doyduktan sonra kalanı sağdım, Sağdıklarımı da 3 ay bitmeden tükettik, kalkana ilk 2 ay ihtiyacım oldu sonra gerek duyulmuyor göğüs de bebek de sen de alışıyorsun:)

Çıktı canım Çarşamba aldık sonunda...
Canım gözünüz Aydın çok sevindim sonunda tam olarak kavuştunuz:) emzirme olayına ısrar etsen alışmaz mı acaba, eminim zaten herkes diyordur, bi arkadaşımın göğüs ucu yoktu tutmuyordu ilk 1 ay sağdı baktı süt azalıyor, zorladı vermedi mama.. Ağlaya sinirlene tuttu sonunda ve şimdi çok güzel emiyor.. Mecbur kalsa tutmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…