- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Önemlı degıl canm yardım ıcın buradayız bırbırımızle bıldıklerımızı tabıkı paylaşmalıyız. Muhtemelen sanada vayı hex dıye bır fıtıl verecek umarım geçer keske havuza gıırmeseydın ama ınsan zor dayanıyor bu sıcaklara korkulacak bır durum degıl tabıkı ama. Tedavı edılmesı şart olan bır. Durum allah şifamızı versın ınsallah
Temmuz sonundan beri doğum hikayeleri okuyunca sanki geç kalmışım bi şeyleri yanlış yaptığım/yapmadığım için doğum olmuyormuş gb hissediyorumDaha Eylül olmadı ki:) gelmemeleri normal bence:) gece gevşediğimiz ve rahat olduğumuz için kasılmalar daha kolay başlıyormuş okuduğum kitapta öyle diyordu, doğum sakinliği severmiş stresi sevmezmiş
Slm canim seninle ayni gun dogumlarimiz Rabbim tez ve saglicakla yavrularimiza kavusmamizi nasip eylesin insallah aenin de bebegin hareketlerinde azalma var mi?Benim de çoğaldı canım ilk gebelikte de olmuştu, koku kaşıntı yok ben önemsemedim bile ama doktora soracağım salı günü gidince
Benim de çoğaldı canım ilk gebelikte de olmuştu, koku kaşıntı yok ben önemsemedim bile ama doktora soracağım salı günü gidince
kızlar sizden önce bizim endişelenmemiz lazım son 6 gün ama hala tık yokTemmuz sonundan beri doğum hikayeleri okuyunca sanki geç kalmışım bi şeyleri yanlış yaptığım/yapmadığım için doğum olmuyormuş gb hissediyorumHalbuki doğru
Diyosun daha eylül olmadı
Bende havuza gırdım senın haftalarda ve hamılelıgımın basından berı mantarım var bır kere ılac kulandım dr koku ve kasıntı olmayınca cok onemsemedı bol su ıcılac vermeyedebılır durumuna baglı kork a benceHavuza girmemiş olsam bende onemsemiycektim canım ama şimdi içim içimi yiyor. Bende cars.gidicem bakalım
Bende havuza gırdım senın haftalarda ve hamılelıgımın basından berı mantarım var bır kere ılac kulandım dr koku ve kasıntı olmayınca cok onemsemedı bol su ıcılac vermeyedebılır durumuna baglı kork a bence
Benimde 3.311 di 3 gün önce ama bana Erkenmiş gibi geliyor doktorum bana iri bebek felan diye öyle Şeyler hiç söylemedi hatta haftaya izinlimiş nst giricem sadece sonraki hafta yani 10 u nst muayene bakalım nasıl olucak şansımıza doğmazsa iyidirYeterli canm ya 3 kilo 400 gram dktor kilo aldıkta dogum zorlasir dıyor
Şancı çıkmıyo cnm.açılma olmasada verecekmiş bebegin kilosu çok olmasın diye.perşembe günü 3800 du cunkiSali gunu acilman varsa mi verecek sanciyi?
Nst de sancin cikiyor mu hic.?
Cocuğun durumu gayet ıyı doğarsa bekletmeyıx. Hemn alırız dedı ne kadr dört kıldan az olursa senı o kadar az yıpratır. Dedi hayırlısı olsun cnm ne zamn doğar sa artık ama bır an once olsa ıyı olurBenimde 3.311 di 3 gün önce ama bana Erkenmiş gibi geliyor doktorum bana iri bebek felan diye öyle Şeyler hiç söylemedi hatta haftaya izinlimiş nst giricem sadece sonraki hafta yani 10 u nst muayene bakalım nasıl olucak şansımıza doğmazsa iyidir
Canım geçen dr um söyledi ne nişan ne su bekleme ikisi olmadan da eahim açılır dedi; hatta geçen hafta bi hastası gaz diye sancı çekmiş; ne nişan ne su gelmiş kız da gaz zannediyormuş 9 cm şe zor yetişmişler hastaneyeAy gercekten degısık bır duygu sancımı acaba yok yap değildir abartıyorum ya. Sancıysa peki? Degılsın ya olsa. Nisan gelir. Bakıyorm birsey yok yatıyorm sancı çoğalıyor. Kafayı yedirecek artık bu heyecan
Hayırlısı aslında doğsalar da gerçekten kurtulsak alsak bebişlerimizi kucağımızaCocuğun durumu gayet ıyı doğarsa bekletmeyıx. Hemn alırız dedı ne kadr dört kıldan az olursa senı o kadar az yıpratır. Dedi hayırlısı olsun cnm ne zamn doğar sa artık ama bır an once olsa ıyı olur
Nişan herkezde gelmiş ama hemen hemn ben insa güvendim açıkcası. Su an sancımı hafif dındı ama yınede hıssedıyorum Şiddetli azaldı sadece arada yine geliyor dkka tutacağım bakalım ne olacak. Belkı gıderm bende olmazsaCanım geçen dr um söyledi ne nişan ne su bekleme ikisi olmadan da eahim açılır dedi; hatta geçen hafta bi hastası gaz diye sancı çekmiş; ne nişan ne su gelmiş kız da gaz zannediyormuş 9 cm şe zor yetişmişler hastaneye
Günlük kaç tane hurma yiyosun canım ? Ben günde 2 tane falan yiyorum şimdilik.Çok yersek doğumu erken başlatmaz mi şuan bizim dogumlarimiz için erken bence.Ben bu hızlandırma çalışmalarına en az 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum.Kızlar bulabilirsşimdilike hurma yiyin, Meryem süresinde taze Olgun hurmadan bahsediyor. Taze hurma kurusuna göre saha hafif, daha çok yiyebiliyor insan.. Çalışmalara göre günlük 6-7 tane yemek gerekiyor etkisi için.. Ben de gelirken Arabistan'dan getirdim, yiyorum her gün.. Bir de çömelme egzersizleri yürüyüş.. Bol su ve dua..
Evet canm hayırlısı olsun birde bizim babamız dogun ca gelcek yanı o dogunda bır aydır görmediğim eşimi de gormuş olacağım dua edın. Hayırlısıylla gelsın ınsallah eşimde oğlumda yanımda olsun ınsallahHayırlısı aslında doğsalar da gerçekten kurtulsak alsak bebişlerimizi kucağımıza
Âmin canm cok az kalmış senın sabır et insallah hayırlı olduğu günde kucaklar sın :)Merhaba arkadaşlar ilk mesajımi atıyorum ben.doğum tarihim 1 eylül hala sancı yok adet sancısı gbi hafif oluyor ama tarif ettikleri gibi doğum sancısı değil ilk gebeliğim korkmaya başladım biraz her gün burayı okuyorum normal doğum istiyorum ben de insallah gelir sancılar .Allah herkesin yardımcısı olsun bebiş lerine kavuşanlara da Allah sağlıklı bi ömür nasip etsin.
Anladım canım benim arada kasintim oluyor ama öyle çok değil o da akintidan mi sicaktan mi anlayamadım ben de ilaç istiycem bakalım
Âmin canm cok az kalmış senın sabır et insallah hayırlı olduğu günde kucaklar sın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?