bende 1 fıncan turk kahvesi ile geçiştiriyorum.
Cnm mide yanmadi okunca asidik oluyor . Stres olunca mide asit salgiliyor. Bana cok iyi gelmisti. Ama tabi doktora gorunmekte de fayda var.zeytin çekirdeği yutulması herkese önerilmiyor. kimisinin mide öz suyu asidik kimin de bazik olurmuş. bilemezsin mideniz eritemeyebilir. İ. saraçoğlu söylemişti bilginiz olsun.
Türk kahvesi bana da çok iyi geliyo.zararı yoktur inşallah iki günde bir içiyorum.bende 1 fıncan turk kahvesi ile geçiştiriyorum.
Canim cok buyuk gecmis olsun rabbim sabir versin sana ve esine..yakin zamanda rabbim sana saglikli sihhatlu evlat nasip etsin..herhangi bi belirtin olmusmuydu kontrole gidincemi ogrendin
hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar :) bende 2015 eylül annesiyim bebeğim 7 + 4 te daha çok küçüğüz. uzun zamandır sizi takip ediyordum bugün üye olmaya karar verdim hamilelik dönemimde sizinle paylaşıcağım bilgiler sizin bana önerileriniz benim için çok değerli.
Wake cnm seni burda gormek ne guzelEvet kizlar neden kimse yazmadi topik devralmak için yokmu aranizda gönüllü. Arada eklenmek isteyenler olmuş özelden yazsalardi eklerdim ama sayfalari arayip bulamam simdi.bakin gözüm üstünüzde.takipteyim sizi
Yoksa topik annenizden vazgecmek istemiyormusunuz
E hadi biri alsin artik.söz yardim etcem ben listede.
ben çay kahve tiryakisi olarak ilk hamieliğimden de aklımdadır kafein olayı...ilk hamileliğimde dr 2-3 fincan içebilrsin günde demişti. tekrar gittiğimde yine sorucam.Türk kahvesi bana da çok iyi geliyo.zararı yoktur inşallah iki günde bir içiyorum.
Benimde cok fena koyulasmada basladi hafif bi sekilde.uclar fena aciyokızlar benim göğüslerimde acayip ağrıyo hele ucuna el değmiyo benim kadar ağrısı olan var mı normal mi acaba bu kadarı
Arkadaşım sakın Sıkma canını. Doktorların bazıları bi garip oluyo yaa. Benim de sat 17.12.2014 sana yakınım kesemi 4 gün önce gördüm sadece 1 hafta geriden geldiğini söyledi özeldeki doktorum bugün devlete çıkayım dedim biraz büyüdümü kese diye meraktan. Devletteki hiç göremedi düzensiz kese olabilir cart curt bir iki zırvaladı sinir oldum. Bazı doktorlar da sallıyo resmen başından. Özeldeki doktoruma gidicem artık sadece kafamı karıştırmıycam artık bendeCanım slm;
Sat I'm 12.12.2014ama doktra gittim geçen hafta daha çok yeni 1 hafta 10 günlük ancak dedi ve keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi . Geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum anlamadm. 5-6 haftalık olması gerekirdi sat a göre bakalm. Ve burada yazılan kötü tecrübelerden dolayı aşırı korkuyorum inşlh minikim sağlıklı sıhhatli annesine kavuşur :)
doktor bir taneden bişey olmaz demişti.Kahve içmek zararlı değilmi kızlar ..
Kaşıntı kabarıklık gibi oluyo olmasada yapamam.kesersem kanamadan duramam kan sulandırıcı kullanıyorum.bu arada ağdamı yaptırdım bile.yapan kişi çok tatlıydı çok uğraştı minik minik açıtmadan halletti .bide muhabbet iyi bile geldi .bende hiç kasmadım bebeğim üzülmesin diye.çok şükür hallettim.duşumuda alıp temizledim tamam dır.alerjin nasıl oluoyr kabarma şeklindemi yoksa tekrar çıkmada kaşıntı gibi mi ?
aynen ben de mide bulantısından makarna çubuk kreker hep aynı. sağlıklı beslenemiyorum hep karbonhidrat kilo almış da olabilirim.süt ve ayrandan başka birşey içemiyor ve çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.buna ragmen kiloda vermedim,nasıl iş bu anlamadım
Canım slm;
Sat I'm 12.12.2014ama doktra gittim geçen hafta daha çok yeni 1 hafta 10 günlük ancak dedi ve keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi . Geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum anlamadm. 5-6 haftalık olması gerekirdi sat a göre bakalm. Ve burada yazılan kötü tecrübelerden dolayı aşırı korkuyorum inşlh minikim sağlıklı sıhhatli annesine kavuşur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?