2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nişan denilen şey sümüksü pembemsı akıntı kanlı sumuksu akıntı

Doğum çantasına biberon da koyuyor muyduk?7 yıl ara verince her şey sil baştan oluyor Bir de pompa alayım mı sonraya mı bırakayım?

Ya iste benim sipada oyle aglamaktan tutmuyor gogsumu esimde kiyamiyor biberonla ver diyor bende emsin istiyorum az once emdi ck sukur kavga ede ede tuttu gogsumu uyUdu simdi gobek bagi dusunce yikiyicaz bizde az kaldi baya kurudu gobegi ben pamukla siliyorum smdklik biraz korkuyorm gobek bagindan cok sinirli ya sarilik olucak diye telaş sardı beni gece bir saat araliklarla doyurdum bugün baya uyanik uc saat filan uyuyunca kan sekeri dusuyormus bebis uyanmakta zorlanıyormus sarilik basliyormus uyusada biberonla vermeye basladm ay ne oynatti beni valla butun dogum kilolarimi veririm ben bir aya

Ben pompa aldım ama hastanede oluyor diye çantaya koymadım. Koymak lazımmı?
bizim hastanede de var denildi ama sıra bir türlü gelmedi bana.
eğer varsa her ihtimale karşı koy ama çıkarma,hastane pompası daha kuvvetli çekiyor.
lazım olursa onlardan istersin

kizlar merhaba adet sancisi gibi sancilarim gelip gelip gidiyor acaba doktora gidilecek kadar onemli bisey mi boyle olan var miydi

cok duygulandim rabbim bize de nasip etsin insallah

Canım benim heyecanla okudum hikayeni..Allâh analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.. Merak ediyordum seni acaba kolay oldu mu doğumu bebiş nasıldır diye çok şükür iyi haberlerini aldık :) darısı bizim başımıza artık..

bnm göğüslerim pek büyümedi ağrı fln da yok.. sadece bi ara hafif kurumuştu lansinoh başladım şimdi o da geçti, sızma da olmuyor.. böle olunca da bi dert, korkuorum acaba sütüm olmucak mı diye :/
annelik duyguları başladı şimdiden işte, doğum yaklaştıkça, besleme derdine düştük :) ben de sızıntı yok ama göğüslerim çok büyüdü, ben pek ciddediye almamıştım ama meğer uçlarında sıkıntı başlamış, annem gelince ona gösterdim bol bol krem sür dedi. düzelir gibi şimdi ama emzirirken zorlanacağım orası kesin. lansinoh ı nasıl kullanıyorsun, günde 1 defa mı ?

bugun ben de öyleyim. iki iş yapsam hemen kasılıyorum, ağrılarım başlıyor. bebişimin hareketleri çok azaldı bu ağrılar sırasında bakalım sıra bize ne zaman gelecek, inşallah eylülü bekler bizim ozyy. 30 ağustos'ta doğum eğitimine gideceğim daha...

evet cnm epidural istemedim. çok tşk ederim :)

Canim ben bunu kullaniyorum çok memnunum denemenin tavsiye ederim

Eklentiler

• received_10153490573818648.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 72
Selamlar herkese :) bunu sormakta geç kalmış olabilirim ama biberon ve süt sağma makinesini nasıl steril ettiniz? Hastane çantasına koymadan önce steril etmek istiyorum.

Hep normal doğum yapmak istedim.ama vaktimizin dolmasına çok az kaldı.vakit dolarsa kızım gelmezse sezeryan olucam..hayırlısı tabi ama heran sancı bekliyorum. Senin de çok az kalmış doktorun ne dedi merak ettim. Aynı durumdayız seninle galiba Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…