2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah size, her anne doğumun bir bölümünde sezeryan diye bağırıyor galiba ama hepsi geçip unutuluyor diye düşünüyorum. epidural bile almamaşın galiba hayran kaldım sana :)) darısı bizim başımıza, bakalım neler neler yaşayacağız... bebişinle birlikte hep güzel günlere inşallah :))

Çok güzel anlatmissin hayırlı saglikli huzurlu mutlu büyüsün insallah bol bol dinlen sütun artar inşallah o zaman

Günaydın arkadaşlar günaydın diyorum çünkü sabah uyanıp yeniden uyumuşum anca kalktım hemde ne kalkma tüm vücudumla bebeğin üstüne dönmüşüm geceliğin izi karnıma çıkmış aldı beni bir panik kıpırtı yok bebekten panikle eşimi aradım ama nasıl ağlıyorum.
Eşim geldi velet o elini koyar koymaz kıpırdamaz mı erkek çocuğu işte babayla basketbol oynuycak play station oynıycak ya yağ çekiyo.. :) Şimdi gülüyorum sizleri de güldüreyim dedim azıcık ama 1 saat önce panik halindeydim.
Allah'ım annem gibi takıntılı korumacı anne olmıyım lütfen derken halime bak.Rahat geniş umursamaz hatta dikkatsiz savruk olan ben ne hale geldim.Ulan velet ulan velet :)

Amin. Geçen gün istediğim bişey oldu ( maddi değil tamamen aile huzurumuzla ilgili ) ve o kadar çabuk oldu ki gerçekten hamilelerin duası kabul oluyor arkadaşlar çok huzurluyum şimdi o yüzden.Endişelerim var yok diyemem ama insanların doğum hikayelerini okumak bile rahatlatıyor beni..Hala daha büyüklerimiz gibi tarlada doğum yapma fikri cazip geliyor.. :)

Amin. Geçen gün istediğim bişey oldu ( maddi değil tamamen aile huzurumuzla ilgili ) ve o kadar çabuk oldu ki gerçekten hamilelerin duası kabul oluyor arkadaşlar çok huzurluyum şimdi o yüzden.Endişelerim var yok diyemem ama insanların doğum hikayelerini okumak bile rahatlatıyor beni..Hala daha büyüklerimiz gibi tarlada doğum yapma fikri cazip geliyor.. :)

Amin canım.

Burda yazmaya başlamadan önce hamileliğimin ilk aylarında bile herkez sezeryanla doğurmayı tercih ediyor sanırdım.Etrafımda çok doğum yapan kadın yok yada diyeyim çevremde çocuklu aile yok bende önceden uzak durduğumu kabul ediyorum doğrusu eşimin iş yerindeki bayanlar ardı ardına doğurdu evlerine 1 kere gittim bebekler 6 aylık olunca bu kadar çocuk konusuna ilgisiz biriydim.Sende bende hatta etrafımızdaki birçok gebe normal doğumu tercih ediyoruz.Bunu bilmek içimi rahatlatıyor deli değilim benim gibi düşünen insanlar var.

Bu arada eşimde egzama varken bepanten kullanırdı şu bebekler için olan en azından kaşıntını alabilir bende mide yanmalarıma uzun süre bebeğe zarar verir diye ilaç kullanmadım.Ve evet bende de sancı yok bebiş yukarda inmiyor aşağıya beklemek en zoru..Hamilelikte kolay diye bişiy yok.Allah yar ve yardımcımız olsun.

amanın 40 hafta ve hala doğum olmadı mı? dr un ne diyor, belli bi süreden sonra riskli olabiliyormuş bebişin anne karnında kalması..? allah yardımcın olsun..

teşekkürler :) sürekli krem sürüyorum umarum toparlanır doğuma kadar. en büyük korkum emzirememek çünkü...

bnm göğüslerim pek büyümedi ağrı fln da yok.. sadece bi ara hafif kurumuştu lansinoh başladım şimdi o da geçti, sızma da olmuyor.. böle olunca da bi dert, korkuorum acaba sütüm olmucak mı diye :/

Kızlar bu şiddetli bel ağrısı neyin nesi.sadece belim ağrıyı ama çok.

aynı drm bende de var özellikle bu haftabaşı başladı.. belim sağlı sollu ağrıyor ağrı ortada birleşiyor.. dr um bana doğum çok yakın dedi, ondan normal artık ağrılar diyor, ama benim hayat kalitemi etkiledi resmen.. haftada 3 gün yüzüodum bu hafta hiç gidemedim, yüzmeyi geçtim nerdeyse dışarı bile çıkmadım..

miniğin sağlıkla gelsin inş, allah yardımcın olsun..

Canım öncelikle sağlıkla büyüt inş yavrunu benim kızım da 35 haftalık doğdu. Biz de tabi başta mama verdik ama mutlaka memeni vermek için uğraş, sonra yine mama verirsin. Eğer başta alıştırmazsan memeyi hiç almaz. Ben şimdi emzirdikten sonra arada mamada veriyorum. İlk başta alıştırması zor oldu memeye ama alışınca sağmaktan çok daha kolay oldu canım. Şimdi kızım 26 günlük oldu:)

Sağlıkla büyüt yavrunu canım. İkinizin de iyi olmasına çok sevindim

amanın 40 hafta ve hala doğum olmadı mı? dr un ne diyor, belli bi süreden sonra riskli olabiliyormuş bebişin anne karnında kalması..? allah yardımcın olsun..
canım aslında normali 40 hafta biliyosun.arkadaş daha 40 haftayı doldurmamış zaten.
Ben oğlumu tam 40 haftalık doğurdum.inşallah bunda da erken gelmez diye dua ediyorum.
ne kadar geç gelirse o kadar iyi gelişiminde sıkıntı yoksa tabi.

haklısın tabi ne kdr uzun kalsa kar ama ben dha 37. haftadayım ve artık o kdr zorlanıyorum ki anlatamam.. 40 haftayı düşünemiorum bile.. 38i görelim gelsin diyorum artık :)

tebrikler.. allah analı babalı büyütsün

Benim de doğum öncesi izinlerimden sadece 2 haftası kullanılabilecekmiş.17 Ağustos'ta çalışabilir raporu aldım ama ne faydaOğlumda hiç kullanamamıştım kızımda da kısmet değilmiş.Ne yapalım rapor almaya çalışacağız artık dönem sonuna kadar.Allah kolaylık versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…