2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Haber vermene çok sevndm cnm, ben de onları soracaktım şimdi :) keşke yazsalar bize ayrıntılı ama işleri başlarından aşkındır muhtemelen!
Evet cnm bence de öyledir ağrı sızı bebeğe alışmak emzirmek derken insan gece mi gündüz mü onu bile anlamıyor; ilk fırsatta yazarlar sanıyorum ben de cnm:)

A
Ay canım ya alemsin :) ben de çalışmaz raporlarımı geçen hafta mdr yardımcısına verdim ama bakalım aktarılmazsa raporlarla ilk dönemi nasıl kapatacaz ben de dr bulmaya çalışıcam; bu arada canım benim de doğumum 1 eylül kısmetse sezeryan olucam; haberleşiriz yine canım

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inş :)

düzensiz sancı dediğin adet sancısı mı benim günlerdir var

Adet sancısı gibi değil canım. Kasılmalar daha çok nasıl anlatıyım karnının bükülmesi gibi oluyor. Sanki biri içeriden seni sıkıyor gibi, böyle tüm karnın geriliyor. Bazı arkadaşlar bebeğinin hareketini hissettiğini söyledi kasılma anında ama ben oğlumun hareketini hissetmiyordum, karnım taş gibi oluyordu. Göğüs altından bikini bölgesine kadar semsert oluyordu. Gerçi adet sancısı gibi ağrıyı doğumdan önceki bir hafta boyunca hissetmiştim ben :) Yalancı sancıların aksine gerçek doğum sancısında kasılma anında hareket edince ağrın artıyor. Mesela ben doğum için hastaneye giderken yoldaki her çukurda daha fazla hissettim sancımı. Tam anlatamadım sanırım ama hissettiğin her değişikliği doktoruna mutlaka söyle bence :)

Günaydın arkadaşlar dün gece itibariyle hastanedeyim perşembe için doktorumla anlasmistik zaten ama bir gün nst de sancı çıkıp öbür gün de bebeğin hareketlerinde azalma olunca daha fazla strese girmeyeyim yatayim dedim zaten bu aksam yatacaktim bi gün önceden yatmış oldum hoca geldiğinde belki bugün de sezeryan diyebilirmis lütfen dua edin ve hakkınızı helal edin arkadaslar

bu kalkanı nasıl kullanacağız ben pek anlamadım. benim göğüs uçlarımda galiba sıkıntı var, şimdiden çok acıyor. Bir çözüm bulmam gerekecek. Bu durumda emzirmem çok zor. Bir dermotolağa mı gitsem, süt kanallarında tıkanıklık fln olabiliyormuş.

sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize...

Allah kolaylaştırsın arkadaşım.. İnşaAllah sağ salim kuzunu kucağına alırsın.

Sağlıkla kavususun inş yrn bugun farketmez artık en guzel sekilde kucaklasın miskokulunla

Akl
Anladım canım çok şükür düzene girmeye başlıyor iyice disimi sıktım elektrikli pompayla sıkmaya çalıştım hemen ardından göğsümu verdim oğluma iyice çıktığı için hemen kavrıyor çok şükür düzeldi aksam sıpam babasida sema mama aldı gece bir ölçek verdik benim sütler dolana kadar sabaha karşıda ben emzirdim çok şükür oğlum alışıyor...bakmaya kiyamiyor çok tatlı canım anne olmak çok farkliymis.allahim herkese nasip etsin ins

Hayirli olsun saglikli hayirli omur versin rabbin

Gunaydin herkese dun kontrolum vardi simdilik hersey iyi sancimda cikmadi ilk doguracam diyodum galiba 40 haftayi bekliycem kizim biraz minik olacak 2700 gr suanda cok iri olmaz ama cokta kucuk degil dedi 10 gunde 200 gr almis iyimi sizce

Hayirli haberlerini bekliyoruz saglikla kucagina alirsin insallah

Benımde var duzensız sancılarım ama sık mı bilmem her gun en az4-5 kere yasadıgım..
Tuz mafedıyor ınsanı demek ki aslında hiçbir zmn kullanmamak lazım.
Benim dr tansıyonuma takık 13/7 14/7 tansıyonum artık
Gebelik öncesi tansıyonum 9/7 ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…