Evet cnm bence de öyledir ağrı sızı bebeğe alışmak emzirmek derken insan gece mi gündüz mü onu bile anlamıyor; ilk fırsatta yazarlar sanıyorum ben de cnm:)Haber vermene çok sevndm cnm, ben de onları soracaktım şimdi :) keşke yazsalar bize ayrıntılı ama işleri başlarından aşkındır muhtemelen!
Ay canım ya alemsin :) ben de çalışmaz raporlarımı geçen hafta mdr yardımcısına verdim ama bakalım aktarılmazsa raporlarla ilk dönemi nasıl kapatacaz ben de dr bulmaya çalışıcam; bu arada canım benim de doğumum 1 eylül kısmetse sezeryan olucam; haberleşiriz yine canımcatdog bugün Ilçe Milli Eğitim'e gittim arkadaşım. Dedikleri net cevap: Hocam, 31 Ağustos'a kadar olan doğum öncesi izinler aktarılamaz. Benim doğumu sordular, ben de 1 Eylül, dedim. Iyi ayarlamışsiniz, dediler. Yani 31 Ağustos bile olsa en azından 1 gün kullanabilirdim. Içimde kaldı. Bir öğretmen için demek ki en hamile kalinmayacak dönemmiş. Ama 3 yıl bugünü bekledim, cok da tın
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inş :)Merhaba hanımlar bu sabah 9itibari ile kendi istegımle spınal sezeryanla dogum yaptım ..gece suyum geldi hemşire catı muayenesi yaptı korkutmk gibi olmasın ama agrıdan öldüm..sonra sancılarım başladı dayanamayacagım dedım ve doktora sezeryan olmak istediğimi soyledm..3500kg dogdu kızım saglıgımız iyi şükür ..allah diğer gebe arkadaşlara yardım etsin iyi akşamlar
düzensiz sancı dediğin adet sancısı mı benim günlerdir var
Gogus ucum tam yok ya alamiyor Paşamiz uyanikken bile zor tutuyorKayınvalidem burnunu sıkarak ağzını actırırmış, ağzına aldımı otomatik meiyor zaten
bu kalkanı nasıl kullanacağız ben pek anlamadım. benim göğüs uçlarımda galiba sıkıntı var, şimdiden çok acıyor. Bir çözüm bulmam gerekecek. Bu durumda emzirmem çok zor. Bir dermotolağa mı gitsem, süt kanallarında tıkanıklık fln olabiliyormuş.Canım Allah kolaylık versin, senin birinci de ufak olunca daha zor, bizim hiç değilse kucak olayı yok. Biran önce kıyafetleri al yıka aklından çıksın. Ben de ütüledim ama çantaya koymam lazım, kalkanı biberonu kaynatmam lazım.. Yarın yapıp aklımdan çıkarıcam boşuna takıntı oluyor aklımda
sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize...Günaydın arkadaşlar dün gece itibariyle hastanedeyim perşembe için doktorumla anlasmistik zaten ama bir gün nst de sancı çıkıp öbür gün de bebeğin hareketlerinde azalma olunca daha fazla strese girmeyeyim yatayim dedim zaten bu aksam yatacaktim bi gün önceden yatmış oldum hoca geldiğinde belki bugün de sezeryan diyebilirmis lütfen dua edin ve hakkınızı helal edin arkadaslar
Allah kolaylaştırsın arkadaşım.. İnşaAllah sağ salim kuzunu kucağına alırsın.Günaydın arkadaşlar dün gece itibariyle hastanedeyim perşembe için doktorumla anlasmistik zaten ama bir gün nst de sancı çıkıp öbür gün de bebeğin hareketlerinde azalma olunca daha fazla strese girmeyeyim yatayim dedim zaten bu aksam yatacaktim bi gün önceden yatmış oldum hoca geldiğinde belki bugün de sezeryan diyebilirmis lütfen dua edin ve hakkınızı helal edin arkadaslar
Sağlıkla kavususun inş yrn bugun farketmez artık en guzel sekilde kucaklasın miskokulunlaGünaydın arkadaşlar dün gece itibariyle hastanedeyim perşembe için doktorumla anlasmistik zaten ama bir gün nst de sancı çıkıp öbür gün de bebeğin hareketlerinde azalma olunca daha fazla strese girmeyeyim yatayim dedim zaten bu aksam yatacaktim bi gün önceden yatmış oldum hoca geldiğinde belki bugün de sezeryan diyebilirmis lütfen dua edin ve hakkınızı helal edin arkadaslar
Anladım canım çok şükür düzene girmeye başlıyor iyice disimi sıktım elektrikli pompayla sıkmaya çalıştım hemen ardından göğsümu verdim oğluma iyice çıktığı için hemen kavrıyor çok şükür düzeldi aksam sıpam babasida sema mama aldı gece bir ölçek verdik benim sütler dolana kadar sabaha karşıda ben emzirdim çok şükür oğlum alışıyor...bakmaya kiyamiyor çok tatlı canım anne olmak çok farkliymis.allahim herkese nasip etsin inscnm valla bak en az saatte 1
emzir süt yoksa mama ver ilk bikacgun
.okadar uyuyo olmasi sekerinin dustugunu
gösterir valla bana kalırsa ilk günler şekerli su
verilebilur agza.bebek yogunbakima yatnca
sekerli serum veriliyo zaten.kan sekeri
dusmuyo enazindan.cnm bak bebeğin karni doysun muhakkak.. Emiyo bazen ama acaba süt geliyo mu.benm bebeğim 400 gr verdi 3 günde.dikkat et
Hayirli olsun saglikli hayirli omur versin rabbinMerhaba hanımlar bu sabah 9itibari ile kendi istegımle spınal sezeryanla dogum yaptım ..gece suyum geldi hemşire catı muayenesi yaptı korkutmk gibi olmasın ama agrıdan öldüm..sonra sancılarım başladı dayanamayacagım dedım ve doktora sezeryan olmak istediğimi soyledm..3500kg dogdu kızım saglıgımız iyi şükür ..allah diğer gebe arkadaşlara yardım etsin iyi akşamlar
Hayirli haberlerini bekliyoruz saglikla kucagina alirsin insallahGünaydın arkadaşlar dün gece itibariyle hastanedeyim perşembe için doktorumla anlasmistik zaten ama bir gün nst de sancı çıkıp öbür gün de bebeğin hareketlerinde azalma olunca daha fazla strese girmeyeyim yatayim dedim zaten bu aksam yatacaktim bi gün önceden yatmış oldum hoca geldiğinde belki bugün de sezeryan diyebilirmis lütfen dua edin ve hakkınızı helal edin arkadaslar
Tam yakalayamadım konuyu ama ben 39 numara ayakkabı giyiyordum, son 2 haftamı eşimin 43 numara ayakkabıları ile geçirdimdoktorum tansiyonum normal olmasına rağmen tuzu kestirdi. Günde bir öğün dikkat etmeyip diğer her yediğimde tuzsuz yedim.. Peyniri bile tuzsuz yedim. 2 haftanın sonunda bi nebze azalmıştı ödemim, doğuma girdiğim gün 3 kilo vermiş olarak girdim. Ayaklarım ve ellerimdeki şişlikler baya inmişti verdiğim kilo da onlardı sanırım. Ödem doğum anında riskliymiş, allah korusun doku yırtılmasına sebep olabilir demişti doktorum. Doğumumun ertesi gün ayaklarım ve ellerim hamilelik öncesi haline döndü :) bir de düzensiz sancılarıma da dikkat etmişti benim doktorum. Düzensiz ama sık olursa rahimde yumuşamaya ve açılmaya sebep olabiliyormuş düzensiz sancılar da bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?