Altını aç ayklariyla oyna BiDe elini ıslatıp yüzüne sür belki ise yararKizlar ya catlicam yakinda dogum yapan arkadaslar kac saatte bir emziriyorsunuz bebislerinizi ne kadar uyuyorlar bizimki memeyi almıyor zor veriyorm hemsirede saat başı emzir dedi uyanmiyorki her saat zorla iki saati buluyor uyanmasi
Aynen dedigin dogru ablamin bebegide sarilik oldu gunduzleri guneste yatirdilar aksamlari icinde mavi isik almislardi o isikta yatirdilar ve cok sukur ki gecti.Kızlar bizim oralarda bebek dogunca yüzünü sarı bi tülbetle kapatrlar bide güneş gören bi camın önüne koyarlar sarılık olmasın diye aranızda bilenler muhakkak vardr ben yine söyleyim dedim sarılık olunca bile güneşin önüne yatırıyolar geçiyo yigenime öyle yapmışlardı yeni doganlarım neredeyse hepsinde oluyo bu sarılık malesef
Canim bende sulu kan seklinde geldi ama malesef acilmam yoktu sezaryen oldumYa. Nişanı gelen arkadaslar bu nişan dedıgımız şey neye. Benziyor biraz tarif edermisiniz. Birde ufak sancılarım var suanda birşey olurmu diye beklıyorum. Erken riskim var birde bu dönemde asırı sarı ve sulu akıntı sizde yaşadınız kı yoksa benim suyum sızıntı. Seklındemı pluypr ne zamandır sancım var
Benimkide alamiyordu canim göğüs ucunu cikarmak icin pompa var ondan al bikackere cekince ucu buyuyor kahverengi yerleriyle birden ver agzina tutar hemen alisti bizimki ama sinirli emerken cok agliyorBiberonla canım ya göğsümü alamıyor
Cok oynuyorux ya acaba sarilikmi brlirtilerinde uyku yaziyor bi saat once emzirdim hatta kustu simdi uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor mizmiz yapiyor geri uyuyorAltını aç ayklariyla oyna BiDe elini ıslatıp yüzüne sür belki ise yarar
Oncelıkle bebişin hayırlı olsun saglıkla buyusun canım bebişin hem gunsuz hem emmedıgı için kan sekerı duser aman dıyım nedemek sabaha kadar emmemek mama okadar da öcü bişi değil yapmayın cocugunun saglığından onemlı değil bende ılk bebeğimde ılk bır hafta mama takvıyeledım sutum cogalınca bıraktım sarılık fslan olmadı cocuk ac kaldıkca halsızlesır sarılığı yukselır ve hıc ememez basta ıkı gogsunu emzırmeye calıs emdıgı kadar hemen ardından mama ver zaten sutun gelip doydugunda basta emdıgı için mama yıycek yerı kalmıycak reddeder ozaman bırakırsın mamayı nolur yanlış anlama ama bu cevredeki mama verme sakın muhabbetı benı bıraz kızdırıyo napsın cocuk sut hemen gelmıyosa ememıyosa ölsun mü töbeeetöbee tam 20 ay emzırdım cocugumu cok şükür ıkı gunde ne mamaya alıştı nede emmekten vazgectı ac bırakmayın bebişlerınıziCanım bende 36 haftalık acil sezeryan le doğum yaptım dün emzirme sorunu yaşıyoruz bizde mama vermek istemiyoruz bizde çocuk erken doğduğu içinmi artik bilmiyorum sürekli uyuyor canım dün hemsireyle ugrastik bayagi bir biraz emdi ama sabaha kadar emmedi korkuyorum bende sarılık olacak diye napacam bilmiyorum o aç olunca bende rahat olamıyorum bugün elektrikli pompa ile denedim çok sizladi biraz çıktı ama ilk sütüm kaşıkla verdik inş biran önce alışır
Amin cnm insallahSanırım hiç açılmam olmazsa suni sancı vermeyi düşünmüyor doktor.hem suni sancı çekip hem sezeryan olmakta kötü.İnşallah hiç birine gerek kalmaz kızım kendi gelir.. Beklemek artık daha zor oldu benim için.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin canım ..
Allah korusun yüzdük yüZdük kuyruğuna geldik iyi şeyler düşünelim ki iyi olsunPuffbu gece cok sıkılıyorum hic uykum da yok. Hayir olsun insallah icim daraliyor surekli. Birde dun gece kotu ruyalar gordum korkuyorum kotu birsey olacak diye
Bende hic anlamiyorum sancimin olup olmadigini bazen tas gibi oluyor karnim bazende kipir kipir canimi yakiyor. Sabaha karsi hergun adet sancisi gibi sancim oluyor. Gercek sancilar gelse anlarmiyim hic bilmiyorumAllah korusun yüzdük yüZdük kuyruğuna geldik iyi şeyler düşünelim ki iyi olsun
Bende uyuyamıyorum sancım var mı yok mu anlamıyorum bi gariplik var ama bu gece ben de karnım taş gibi bebeğin hareketlerini hissediyorum anlamadım ne olduğunu
iyi geceler.benimde doğuma az kaldı ama sancı falan hissetmiyorum.kasılmalar çok oluyor karnım taş gibi.bizimkiler gününü bekliyor sanırım:)uykuya gelince bence fırsatın varken yat uyu sonra uykusuz günler bizi bekliyorİyi geceler kizlar,Sancilar baslayinca anlarsin diyorlar hep :) sertlesmeler doguma hazirlikmis, bende bekliyorumm uyku tutmuyor 39.haftaya yeni girdim .
. Canim sikinti basio ondan yatamiyirum heycandan degiliyi geceler.benimde doğuma az kaldı ama sancı falan hissetmiyorum.kasılmalar çok oluyor karnım taş gibi.bizimkiler gününü bekliyor sanırım:)uykuya gelince bence fırsatın varken yat uyu sonra uykusuz günler bizi bekliyor
hayrola kafaya bişeyler mi taktın.yoksa sıcaklardan mı bunaldın?. Canim sikinti basio ondan yatamiyirum heycandan degil
Bende 18 kilo aldi m bakalim ne kadar surede geri verecegim.Gercek sanci girince bir 30 sn falan suruyormus onndknbir ucten fazla oluyormus dr oyle demisti emin olun anlarsnzdiye ,,havalar serinledi ama yaniyorum resmen tembellestim iyice. Saka gibi zaten 16 kg aldim bebis hayirlisiy!a gelseydi .sizin kac hafta oldu
hava serinledi ama cok sicskliyorum,ter basiyor resmenhayrola kafaya bişeyler mi taktın.yoksa sıcaklardan mı bunaldın?
54 kg la hamis kaldim neyseki diyorm iyi kiloma dikkat ettm hamile kalmadsn diyorum ,normal dogm olursa cabuk gider herhaldeBende 18 kilo aldi m bakalim ne kadar surede geri verecegim.
doktora bir sor istersen.gerçi hamilelik her annede farklı etkiler yaratıyor.sen yatmadan önce bir duş al rahatlatır uyursun.hava serinledi ama cok sicskliyorum,ter basiyor resmen
Kayınvalidem burnunu sıkarak ağzını actırırmış, ağzına aldımı otomatik meiyor zatenKizlar ya catlicam yakinda dogum yapan arkadaslar kac saatte bir emziriyorsunuz bebislerinizi ne kadar uyuyorlar bizimki memeyi almıyor zor veriyorm hemsirede saat başı emzir dedi uyanmiyorki her saat zorla iki saati buluyor uyanmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?