2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende istanbul dayım doğum için annemin yanına geldim hiçbir yerde güvencemiz yok aslında. Allah hepimizi korusun
amin canım. Bu arada senin nicki ne zaman görsem bir tırsıyorum yaa :) küçükken en kuçuk teyzem ve arkadaşları korkutmuştu kuzenimle beni. Kiki teyze diye bir ruh var kibritlerle çağırıp peşinize salacağız demişlerdi. Koskoca kadın oldum hala tırsıyorum. :) :)

Kızlar hem sabah hem de şimdi avuç içi büyüklüğünde islaklik var çamaşırıma bildiginiz şu gibi akıntı değil yani sanırım suyum siziyor yarın kontrolüm var duanizi eksik etmeyin
canımnyakınlarda eczane varsa gidip o turnusollu pedlerden alsana en azından suyun mu yoksa akıntı mı anlarsın. Eğer gerçekten suyun geliyorsa bence bekleme git doktora.

Canim hayirli dogumlar diliyorum sana ve hepimize..Benimde dun kontrolum vardi hic acilmam yok,bu acilmayla ilgili ozel bisey yaptinmi
Yok hic bisey yapmadım sadece bi sıkıntım yok o yüzden evde çok hareket halindeyim hic oturmuyorum ondan olabilir

canım bende de surekli bel karın ve kasık ağrısı var alıştım artık. paniklemiyorum bile. nst deyken ebeye sormuştum,nasıl anlayacağım diye ilk başlarda yine normal adet sancısı gibi olacak ama 10 dk da bire falan duştuğunde " bu acı başka acı " diyeceksin. bildiğin ettiğin bir karın veya bel ağrısı olmayacak bu demiş. hatta benim aklıma kardeş payındaki bir,sahne gelmişti. acı biber,yitip yanıyordu adam. " bu biber başka biber" diye bağırıyordu. bende oyle bağırıcam heralde eşime :)

Kızlar hem sabah hem de şimdi avuç içi büyüklüğünde islaklik var çamaşırıma bildiginiz şu gibi akıntı değil yani sanırım suyum siziyor yarın kontrolüm var duanizi eksik etmeyin

iki bebiş daha geliyor galiba :)

:) çok teşekkürler. İnsaallah hayirlisi ile doğururuz

Canım ya bu kdr daralmana üzüldüm melek var hemencecik içinde.. Tüm dünyayo salla gitsin, meleğin sana yeter cnm, onu düşün, o da hissediyo, inan belgesel var bu konuda, kamera yerleştirmişler kadının içine, kadın gülünce bebek gülüyo, babayla tartışınnca bebek kendini sıkıyo falan.. Tüm hayatı sensin bebişin, koklaşacaksınız çıkınca bu güzlikleri düşün,, en çok da dua et.. Rabbim yardımcın olsun..

Cnm ben ilkinde de cektrmedm, şimdi de çektrmicem.. Bu yüzden fikir beyan edemedm, ama inan bilen vardıysa yazardı zaten. Sıkma canını bunun için nolur

Aminn insallah yavrum icimden sapasaglam ciksin Rabbim korusun insallah beni de ona yuvama bagislasin insallah icim daraliyo boguluyorum bildiyin

cnm bende dün gittim kontrole bnm de kanalda olduğunu söyledi kasılmalar ve ağrılar bende de var ama doktor normal olduğunu söylüyo dün bebek kendini baya ittiriyodu artık yaklastıkca doğum normal sanırım Allah yardımcımız olsun...

Aminn insallah yavrum icimden sapasaglam ciksin Rabbim korusun insallah beni de ona yuvama bagislasin insallah icim daraliyo boguluyorum bildiyin
canım içini ferah tut,bir arkadaş yazdığı için yazma gereği duymamıştım ama
bende ilkinde 9 ay boyunca o şekilde yaptırdım,doğuma gidene kadar.
hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür.aklına kötü şeyler getirmemeye çalış.

Canım benim ikinci hamileligim ilki normaldi.Doğum sancısı tam belinde başlayıp kasigina geliyo.önce hafif ama sonra şiddetli.birde belli aralıklarla devam ediyo.bi hızlı bi yavaş olmuyo.azar azar artıyo.insan cidden doğum sancısı olduğunu anlıyo ilkinde bile.

ooo gözün aydın nstde de sancı çıktı mı

çok güzel olmuş gerçekten iyi günlerde kullan.
benim elimden pek böyle ince işler gelmiyor malesef.
canım hastane için nasıl birşey aldın peki?
teşekkürler canım
benimde elimden pek gelmez ya anca bu kadar oldu iste
yanlız farkettim ki hastane terliğim yok halaa hastane için plastik uyduruk bişey alırım ya muhtemelen

Neden erkenden suni sancı veriyor ki doktor? Daha zamanınız var görünüyor.
benim pıhtılaşma sorunum var coraspin bu hafta bıraktım cleaxan 0,6 kullanıyorum 37. haftada bebeği alacağız dedi hamilelik ilerledikçe pıhtılaşma oranı artıyormuş çünkü bu da bebek ve benim için risk dün sancılarım çıktı sancım ve açılmam olmazsa sezeryanla alacak özel durumumdan dolayı

Ay çok heycanlı rabbim sağlıcakla kolay doğumlar nasip etsin inş :)

Evet cinsel münasebet nişan gelmesine sebep olmuş olabilir. Ancak endişelenme. Odaklanman gereken şey kasılmaların yada suyunun gelmesi olsun. Nişan gelmesi sadece doğumun yakın olduğunu gösterir. Nişan geldikten sonra doğum birkaç gün ile 3 hafta arasında başlar. Yani hemen doğum olacak diye birşey yok. Nişan gelmesi rahim ağzının yumuşamaya başladığını gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…