hayrli olsn cnm .en kısa zamanda bulusrsn kuzucunla insssss.dikkatet kendineHanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
6 da canım merakla bekliyorumgünaydın patates, doktora gittin mi bugun?
Gözün Aydın, geçmiş olsun canım, Rabbim kızına da sana da sağlık versin Inş. Gülerek büyütün inş afacanı :)Hanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
anldm cnm peki haftasi onde mi gidiyo usg ye gore.kilosu nekadar.bnm bebegim onde gidiyo dogumun usg ye baslar diyo arkdslarm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünHanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Gozunaydın Allah analı babalı büyütsünHanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
hayırlı olsun canımmmHanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Cnm alttan tutturmali korse giyme sadece karnını saran korseler var eczanelerde yun olanı tercih et ben üstten giydim çıkardım onların kopçalı olanlarida var sütyen gibi takılan.. Kiloyu sorun yapma rahim büyük suanda 1 hafta sonra 4 5 kilo daha gitmiş olacak.. Dikisler icin sadece steril su veriliyor dikis kendiliginden düşecek anlamayacaksın bile.. Yanı sira dr gitmene gerek yok 40 ın çıkınca kontrole gitmen yeterli ve gunde 10 dk ic camasirini çıkarıp havalandir dikişleri.. Umarım kısa surede toparlarsin.. Bebis nasıl bu arada..Larimar 11 ağustos da dogurdum canım bana dr korse tak veyà takma demedi zaten dikişler in derdinden pek düşünmedim onu.
Nasıl bir korse alsam altta n tayt gibi olanlar ı giyemem dikişler im acır sadecé karnı sıkı tutan var mıdır sen daha tecrübeli sin.
82 kilo ile doğum à gittim 78 kiloyum pek kilo gitmemiş.
70 Kilo ile hamile kalmıştı m.
Bir de dikişlerime batikonlu su ile pansuman ediyorum krem vs hiçbir şey vermediler önümüzdeki günlerde özel bi dr muayene düşünüyorum
Cnm nişan gelmiş gözün aydın dr git hemen doğum yakın..kızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
Hayırlı olsun Canım sağlıkla büyütün bebeğiniziHanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Hanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Inş cryofçum hepimize dua ediyorum Allah hepimizi tüm ihtiyacı Olanları sağlıkla kurtarsıncnm içini ferah tut, inş yeni değerlerin dha ii çıkıcak.. allah korusun öyle çıkmasa bile, operasyon öncesi hazırda trombosit depolarlar, ondan takviye yaparlar.. allaha emanetiz, ii düşünelim ii olsun..
Ne güzel canım çok sevindim senin adına hadi devam ederek yükselir inşÇok şükür canım ilk defa kan degerim 13,6 çıktı çok sevindim kan ilacina devam inşallah
Canım bence son haftalarda olduğumuz için apse bi sorun yaratmasın kadın doğumcuna telefonla danış o yönlendirir bence canımKizlar gunaydin
Disim apse yapmis ama agri falan yok gecmesinimi bekliyim disciye gideyim mi bilemedim. Benege bi zarari okurmu ki apsenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?