yok canım bende işteyim kısmetse haftaya salı ayrılcam inş.Günaydın kızlar,
Doğum yapanların gözüaydın, Allah analı-babalı büyütsün inşallah
Biz bekleyenlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Cumartesi kontrolüm vardı, 35+4 de oğlum 2.850 gr olmuş, 3 haftada 750 gr almış, doktor bile bu bebek nasıl büyümüş böyle dedi... Kendimde 4 küsür doğduğum için iri bebekten korkuyorum açıkçası, normal yapamayacağım diye
Nst de 2 tane sancım çıktı, doktor bu sancılar için erken, herşeyin normal ama bu sancıları görünce acaba erken doğar mı diye düşünüyorum dediSancılar artarsa mutlaka gel dedi. Dünde oldu biraz ama, bugün iyiyim çok şükür.
1 hafta daha işe gelicem kısmet olursa, tek çalışan ben kalmadım değil mi?
cinsel iliski 8 aydir yok bizdeCinsel ilişki doğumu başlatabilir. Acı yemek, hurma yemek , ahududu yaprağı çayı içmek günde 2 bardak... Bunlar doğumu tetikleyebilen şeyler
iyi haftalar güzel anneler, haftasonu evde olmadığım içöin hiç foruma bakamadım. Var mı yeni doğumlar
Bursa çok sıcaktı haftasonu, dün eşimle gezdik dolaştık dağa çıktık serin diye çünkü Bursada pek durulacak hava yok ya da ben iyice bunaldığım için böyle hissediyorum :) Cumartesi de öyleydi bir deniz havası aldık aile dostlarımıza kahvaltıya gittik. Son günlerimi gezerek geçiriyorum sanki evde işler beni beklemiyormuş gibi.. TV ünitemin yeri değişecekti akşam her taraf mahvolmuş yine birazdan silcem evi toplucam.. Ah bu sıcaklar inşallahGünaydın cnm bu sabah chek doğum yapıcaktı 8 de haberini bekliyoruz :) hafta sonu kimseden ses çıkmadı
Anladım canım teşekkürler, bu kadar önemli demek ki tekrar geçmiş olsun!Canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmistı birde rahim kültür u diye bir test yaptılar bendeki enfeksiyon aynısı imiş ama doğum esnasında mi kaptı yoksa karnımda iken var mıydı bilemiyorlar.
cnm içini ferah tut, inş yeni değerlerin dha ii çıkıcak.. allah korusun öyle çıkmasa bile, operasyon öncesi hazırda trombosit depolarlar, ondan takviye yaparlar.. allaha emanetiz, ii düşünelim ii olsun..Kızlar ben de şu perşembeyi merakla bekliyorum ; testin sonucuna göre Dr verdiği 31 Ağustos ya da 1 Eylül gününü erkene alır mı, hadi bugün ya da yarın sezeryana alalım der mi trombositler düşüyorsa; benim de kafam çok karışık, doğum Öne mi gelecek, herşey yolunda gidecek mi hiç bilemiyorum, Rabbim herkesi de bizleri de yavrularımızı da ailelerimizi korusun inş
son haftalarda dişeti enfeksiyonları cok olabilirmiş ve erken doğuma sebebiyet verebilirmiş diye okumuştum biyerde. git doktora benceKizlar gunaydin
Disim apse yapmis ama agri falan yok gecmesinimi bekliyim disciye gideyim mi bilemedim. Benege bi zarari okurmu ki apsenin?
Günaydın kızlar,
Cumartesi kontrolüm vardı, 35+4 de oğlum 2.850 gr olmuş, 3 haftada 750 gr almış, doktor bile bu bebek nasıl büyümüş böyle dedi... Kendimde 4 küsür doğduğum için iri bebekten korkuyorum açıkçası, normal yapamayacağım diye
Nst de 2 tane sancım çıktı, doktor bu sancılar için erken, herşeyin normal ama bu sancıları görünce acaba erken doğar mı diye düşünüyorum dediSancılar artarsa mutlaka gel dedi. Dünde oldu biraz ama, bugün iyiyim çok şükür.
Bursa çok sıcaktı haftasonu, dün eşimle gezdik dolaştık dağa çıktık serin diye çünkü Bursada pek durulacak hava yok ya da ben iyice bunaldığım için böyle hissediyorum :) Cumartesi de öyleydi bir deniz havası aldık aile dostlarımıza kahvaltıya gittik. Son günlerimi gezerek geçiriyorum sanki evde işler beni beklemiyormuş gibi.. TV ünitemin yeri değişecekti akşam her taraf mahvolmuş yine birazdan silcem evi toplucam.. Ah bu sıcaklar inşallahChek den de iyi güzel haberler alırız
Cnm biyerde okumustum hurmayi tek sayilarda yiyeceksin diye. Yani 1 yada 4 yada 5 gibicinsel iliski 8 aydir yok bizdecesaret edemm ona .hatta kndimi yeni evlnck gibi hissedyrm yaaa.stres oluyorm hurma yiyorum gunde 5-6 tane.ahududu cayini aldirtim olmazsa esime.bide yuruyus gunde 1 saat .dogar herhalde
4 degil yanlis olmus 3 yazmak istedimCnm biyerde okumustum hurmayi tek sayilarda yiyeceksin diye. Yani 1 yada 4 yada 5 gibi
Canım benimde geçen hafta pazartesi kontrolde 34+5 de 3100 gr çıktı iki hafta içinde 900 gr almış doktor çok şaşırdı çarşamba tekrar kontrol var doktor böyle olursa normal çok zor 38. Hafta bitince alırız demişti çarşamba yi sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın kızlar,
Anladım canım teşekkürler, bu kadar önemli demek ki tekrar geçmiş olsun!
canım yakın olabılır dogumunkızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?