2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canım bende işteyim kısmetse haftaya salı ayrılcam inş.

Cinsel ilişki doğumu başlatabilir. Acı yemek, hurma yemek , ahududu yaprağı çayı içmek günde 2 bardak... Bunlar doğumu tetikleyebilen şeyler
cinsel iliski 8 aydir yok bizde cesaret edemm ona .hatta kndimi yeni evlnck gibi hissedyrm yaaa.stres oluyorm hurma yiyorum gunde 5-6 tane.ahududu cayini aldirtim olmazsa esime.bide yuruyus gunde 1 saat .dogar herhalde

iyi haftalar güzel anneler, haftasonu evde olmadığım içöin hiç foruma bakamadım. Var mı yeni doğumlar

Günaydın cnm bu sabah chek doğum yapıcaktı 8 de haberini bekliyoruz :) hafta sonu kimseden ses çıkmadı
Bursa çok sıcaktı haftasonu, dün eşimle gezdik dolaştık dağa çıktık serin diye çünkü Bursada pek durulacak hava yok ya da ben iyice bunaldığım için böyle hissediyorum :) Cumartesi de öyleydi bir deniz havası aldık aile dostlarımıza kahvaltıya gittik. Son günlerimi gezerek geçiriyorum sanki evde işler beni beklemiyormuş gibi.. TV ünitemin yeri değişecekti akşam her taraf mahvolmuş yine birazdan silcem evi toplucam.. Ah bu sıcaklar inşallah Chek den de iyi güzel haberler alırız

cnm içini ferah tut, inş yeni değerlerin dha ii çıkıcak.. allah korusun öyle çıkmasa bile, operasyon öncesi hazırda trombosit depolarlar, ondan takviye yaparlar.. allaha emanetiz, ii düşünelim ii olsun..

bnm oğluş da 34+6 da 2750 grdı, dr da dedi iri bi bebiş olucak babadına çekicekmiiiş ama bakalım biz nasıl doğurucaz

günaydın kızlar şimdi geldim doktordan.
yavru kuşum 2620 gr olmuş. haftasıyla uyumlu
çatı muayenesi yaptı üst kemiğim biraz basıkmış ama çok kilolu olmazsa normal doğurursun dedi 3200 gr a kadar rahat doğururmuşum.bebeğim henüz kanala inmemiş. önümüzdeki 2 hafta içinde doğurmazsın dedi.
eylülü beklicek bebişim heralde
nst de sorun yok

ayhh bursa gerçekten hsonu feci sıcaktı ama biz de eşimle 2 gün de fink fink gezdik hep de ayrı yerlerde takılmışız cnm, biz de cumtesi dağ yolundaydık seyri sefada, pazar da bademlide arklara kahvaltıya gittik, ordan ufak bi deniz havası, dönüşte korupark derken akşam anca eve girebildik
ama bebişler gelince bi süre geziler kısıtlanıcak ya, tadını çıkarmak lazım

cinsel iliski 8 aydir yok bizde cesaret edemm ona .hatta kndimi yeni evlnck gibi hissedyrm yaaa.stres oluyorm hurma yiyorum gunde 5-6 tane.ahududu cayini aldirtim olmazsa esime.bide yuruyus gunde 1 saat .dogar herhalde
Cnm biyerde okumustum hurmayi tek sayilarda yiyeceksin diye. Yani 1 yada 4 yada 5 gibi

Canım benimde geçen hafta pazartesi kontrolde 34+5 de 3100 gr çıktı iki hafta içinde 900 gr almış doktor çok şaşırdı çarşamba tekrar kontrol var doktor böyle olursa normal çok zor 38. Hafta bitince alırız demişti çarşamba yi sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın kızlar hareketli bi hafta sonu olmuş anladığım kadarıyla doğum yapanlar var rabbim bize de nasip etsin inşallah böyle haberleri okudukça sabırsızlanıyorum bizim bugun kontrolumuz var bakalım bizim sıpa neler yapıyor ilk defa bugun nst ye gircem bakalım neler olacak bizden haberler böyle ....

kızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???

C
canım yakın olabılır dogumun
Benim ilk dogumumda yasadıgım belirtileri yaşamıssın 2 güne dogmuştu hayırlısı olsun Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…