Perihan canım benim ilk oğlumda tüp bebekti Dr Um o zaman risk almayalım demişti tabi o risk kısmını Allah bilir ister tedaviyle ister normal olsun sonuçta evlat hepsi çok Kıymetli ama doktorunun da samimiyetine güveniyorsan biraz kulak ver istersen canım ; kolay da olabilir ama zor bi doğum olursa da sen zorlanırsın canımcnm benbundan once 3 bebeğimi kaybettim.ikisi ileri haftalarda ydi.yanı Dr eskiden biliyo beni.ve dr uma gore risk almamaliyiz.yyani cokda yanaşmıyor .en son çatın dar dedi işte. Ama arastrdgma gore doğum anına kadar çatı darlığı netlik kazanmiyo.aynn cnm bnde yuruyuse ve hurma yemeye basladm.ama öyle hamlamisim ki kasiklarim feci Agridi yaaa.doğum olsada sorun olmaz bnce cnku gelişimi zaten önde kilosu da iyi..yeter ki gelsin o ...
canım benim tansiyon 14 e 9 veya 14e 10 çıkıyor. benim hamileliğim boyunca tansiyonum 11e 7 veya 12ye 8e hiş düşmedi. yüksekti hep. ve ben yükseldiğini de hissetmiyorum. ama son bir haftadır 14e 9 larda. idrarda eser miktarda protein de var. asıl bu korkutuyor doktorları. tansiyon hapı alıyorum ama düşmüyor. bakalım bu pazartesi ya da salı doğum olacak herhalde. senin kaç tansiyonların
haklisn da cnm Dr lar da sanki once sıkıntı yasamissan normal doğum yapamzsn gibi davranıyorlar.bi neden olmadan normal tavsiye etmyrm demesi can sıkıcı...haksz miyim..hanı gercktn bebek ters olsa,plesenta previa vs olsa neyse de.tek neden önceki dusuklerim yada tüp bebek olmasi ise saçma geliyo açıkçası.zaaflarimiz ve korkularimizdan çok güzel faydalanıyolar gibi geliyo banaPerihan canım benim ilk oğlumda tüp bebekti Dr Um o zaman risk almayalım demişti tabi o risk kısmını Allah bilir ister tedaviyle ister normal olsun sonuçta evlat hepsi çok Kıymetli ama doktorunun da samimiyetine güveniyorsan biraz kulak ver istersen canım ; kolay da olabilir ama zor bi doğum olursa da sen zorlanırsın canım
rahat olman çok iyi işte endişe yerine enerji depoluyorsun:) ama çokta salma kendini sonra nasıl olcak diye telaş yaparsın hazırlıklarını tamamla biran önceben hala çok rahatımdaha çok var gibi geliyo
Kızlar Merhaba :) Çok uzun zamandır girmiyordum, geldim sonunda. Doğum yapanlar olmuş, hayırlı ugurlu olsun, Rabbim bagislasin, uzun ömür nasip etsin inşallah :) Durumlariniz nasıl iyi misiniz ?
Öyle canım haklısın zaten sezeryan kolaylarına geliyor ama ben biraz kaderciyim bu konuda geleceği varsa zaten önce gelir drunu bile dinlemez Bebeğin; bence sende biraz akışına bırak rahat olmaya çalış canım böyle sende kendini de Bebeğini de tedirgin etme canımhaklisn da cnm Dr lar da sanki once sıkıntı yasamissan normal doğum yapamzsn gibi davranıyorlar.bi neden olmadan normal tavsiye etmyrm demesi can sıkıcı...haksz miyim..hanı gercktn bebek ters olsa,plesenta previa vs olsa neyse de.tek neden önceki dusuklerim yada tüp bebek olmasi ise saçma geliyo açıkçası.zaaflarimiz ve korkularimizdan çok güzel faydalanıyolar gibi geliyo bana
aaaaa nekroz canım sen nerelerdesin yaaa?? doğum yapıcaz neredeyse yoksun ortada
Bu havada ütü anca böyle yapılır
yok cnm artik kasmiyorm cnku kesin kararimi verdm.hastanemi de ayarladm.aslında bnde kaderci sayilabilirm.ama bu konuda kaderci olamyrm.cnku sezeryan için verdikleri gün normal dogum günümüze epey uzak. Yani onlar o ihtimali de yoketmeye calisiyo bnce.ayy neyse BN bu konuyu çok uzatyrm ama çok cnm sıkldi gercktn.gebeligmin enkotu gunleriydi diyebilirim.cnku bnce insanlari böyle haleti ruhiyelere sevketmeleri çok acimaszcaaÖyle canım haklısın zaten sezeryan kolaylarına geliyor ama ben biraz kaderciyim bu konuda geleceği varsa zaten önce gelir drunu bile dinlemez Bebeğin; bence sende biraz akışına bırak rahat olmaya çalış canım böyle sende kendini de Bebeğini de tedirgin etme canım
ay cnm sorum cahilce gelebilir ama zeytinyagini nereye surucez tamolarak.yani giriş kismina mi yoksa tümhher yere mi.. Ayip oluyor ama napimm ogrnmk istyrmhadi hayırlısı ozaman çantan falan hazırmı duşa gir kegel egzersizleri yap bide zeytinyağı sür vajinana bak işe yarıcak
İş güç kayboldumsen nasılsın ? Bebek nasıl?
[/QUO Evt insan iyiden iyiye o psikolojiye giriyo.bnde sanki herjes dogurmus bir ben kalmisim havalarindaym
anam bu gece topic bom boş yoksa herkes doğuruyor mu?
iyi olmaya çalışıyorum cnm nolsundaha doğurmadım ama az kaldı bebiş de iyi çok şükür sen de durumlar nasıl cnm
[/QUOTE][QUOT. "missladybird, post: 42185923, member: 263402"]anam bu gece topic bom boş yo. a herkes doğuruyor mu?
Canım hastane ve açık renklileri hallettim gerisi duruyor artık zamanla hallederiz acelesi yol digerlerininOy oy benim de yapmam lazım artık bu işleri de bi tarafimi kaldiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?