ya ne bilim ne mide bulantısı ne bişey anormal hissediyorum kendimi hayirlisi canım 8 sene sonra bi mucize yaşadık sevincimiz yarım kalacak diye çok korkuyorumBak sakın başkalarını referans alma 8. Haftaya kadar kesesini goremeyen anneler var. Fakat gayet de sağlıklı gebelikleri var. O yüzden düşünme bunları eninde sonunda göreceksin inşallah. Benim bugün görüp duyabilecegime ilişkin ümidim yoktu küçük diye. Ama goremesem ve duyamasam da uzulmezdim. Çünkü herkesin gebeliği farklı. Bebeklerimiz iyi olsunlar da gerisi mühim değil...
ya ne bilim ne mide bulantısı ne bişey anormal hissediyorum kendimi hayirlisi canım 8 sene sonra bi mucize yaşadık sevincimiz yarım kalacak diye çok korkuyorum
Cok tsk ederim cnm arkadasim. İyi tarafindan bakmaya calisiyorum kese icinde bebekimi gordum :) az da olsa cok az pit pit duydum :) bunlar moral oldu. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hepsine saglik versin insallah.Yok canım ben zaten özele gidicem ancak daha doktor araştırıyordum ama onun yanı sıra devlete de gitmek istiyordum düzenli. Ama vazgeçtim iki ayrı özele gidicem bütçem el verdiğince ne yapayım. Tek doktora güvenmiyorum ben çünkü.
Allah şifa versin canım. Sakın lekelenmelere moralini bozma. Ömrü varsa bebeğinin hiçbir şey olmaz. Hakkımızda en hayırlısı yazılmış zaten. Sen tedbirini al ama moralini bozma. Lekelenmelerden, yorulmadan, ondan bundan herşeyden önemlisi moral. Öpüyorum :)
Cnm bende de mide bulantisi yok sadece progestan aldiktsn sonra az da olsa basdonmem oluyor. İcini ferah tut tatlum guzel seyler dusun bol dua et.elimizden gelen bunlar gerisi Allah Kerim.ya ne bilim ne mide bulantısı ne bişey anormal hissediyorum kendimi hayirlisi canım 8 sene sonra bi mucize yaşadık sevincimiz yarım kalacak diye çok korkuyorum
Ne kadar iyi niyetlisin sorulari cvpsiz birakmiyorsun :) ben cok aktif nete giremiyorum firsat buldukca giriyorum. Rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.Korkma korkma iyi düşün iyi olsun. Bende de mide bulantısı yok. Hamile olduğuma dair koku dışında hiçbir belirti yok. Bunları kendine dert etme. sabret ve dua et gerisi gelir inşallah. Insanin korktuğu şey başına gelir o yüzden korkmamalisin. içini ferah tut...
Evet canım progestan 200 kullanıyorum sabah akşam. Korkulacak bişey yokmuş artmadığı sürece. Amin inşallah sağolAllah yardimcin olsun canım lekelenmen için tedagörüyorsunmusun?
Tsk ederim cnm. Dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimizin yavrularini korusun insallah. Bugun kese icinde minnakimi gordumm ne guzel bi duyguinşallah kısa sürede geçer canım, bolca dinlen, Rabbim ömür vermişse gelecek hiç endişelenme..
Ne kadar iyi niyetlisin sorulari cvpsiz birakmiyorsun :) ben cok aktif nete giremiyorum firsat buldukca giriyorum. Rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
Tsk ederim cnm. Dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimizin yavrularini korusun insallah. Bugun kese icinde minnakimi gordumm ne guzel bi duyguhala inanamiyoru
Cnm ben de 100 mg kullaniyrm gunluk 3 adet. Bi de proluton igne kullaniyrm. Sende cok leke var mi? Gecmis olsun bu aradaEvet canım progestan 200 kullanıyorum sabah akşam. Korkulacak bişey yokmuş artmadığı sürece. Amin inşallah sağol
Amin amin cnmÇok teşekkür ederim o senin güzel bakış açın :) 9 ay boyunca burada birbirimize destek olmaya calisacagiz insallah.
Burada birlikten kuvvet dogar sozunu uyguluyoruz. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımiza alalım yavrularimizi.
Tsk tatlim seninki de hayirli olsun. Amin cnm amin insallah saglicakla kucagimiza da alirizAaaa hayırlı olsun sen de mi bugün gördün :) çok sevindim gerçekten Rabbim tamamına erdirsin... Rabbim korusun inşallah.
Evet cnm cok haklisin birbirimixe destek olmaliyiz.insallah dogumdan sonra da payladimlarda bulunuruzÇok teşekkür ederim o senin güzel bakış açın :) 9 ay boyunca burada birbirimize destek olmaya calisacagiz insallah.
Burada birlikten kuvvet dogar sozunu uyguluyoruz. Inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımiza alalım yavrularimizi.
Cnm benim uzulme cunku ben de 6 haftalikken gorememistim kese bosdu. Ama bugun cok sukur ufacik da olsa gorunduBebeğimi de göremedim hala, offçatlıyorum.
Ama üzmicem kendimi. Kötü birşey olmadığına inanmak istiyorum.
Olsun canım herkesin bir olmuyo inş birdahaki muayenende duyarsınben de vajinal oldum canım gaz olduğu için üstten göremedi doktor. Alttan bebeği net gördük ama kalp atışı duyulmadı ama erken dedi doktor
Aynen canim degisik bi agri bana cok iyi gelio özellikle sari olan lar varya midem rahatliyo resmen deneyin kizlar sizdede ise yarar insBenimde midem
Benimde midem agriyo elma gerçekten fayda ediyor mu bazen agrisi sirtima vuruyor.
Ya cnm bende aynıyım :)aşermesi başladınmı sizdeSlm cici anneler..ya ben bu grubun hizina yetisemiyorum sayfalar slmis basini gidio kitap basilsa yeridir :) biz bugun 8+3uz :) cok acikiyoruZ yemekten bi saat sonra midem burkuluo yeminle :) bulanti yok bel agrisi var.uyku muthiss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?