2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın,

Aynı problemle karşı karşıyayız canım. Benim sat 12.12.2014, ptesi hcg 142 ydi, dün Dr a gittim alttan bakmasına rağmen ne kese ne bebiş göremedi üstüne kaç haftalık diye sordum 7 gün 10 günü geçmemiş daha çok yeni dedi ( bu durum geç döllenme sanrm. Bu durumda biz Eylül annesi olurmuyuz bilmiyorum, sanırım Ekim daha yüksek olasılıklı.

Günaydın güzel anneler
Hamilelik boyunca okumayı düşündüğünüz dua ayet sure var mı?
Canım tefriciye okuyun diyolar,4444 kere. Yasin de okunur. Ayrıca Yusuf süresi okunursa bebek hep güzel hem de iyi ahlaklı olurmuş, bir de bebeğimizi sağ elle severek el müsavvir tesbihi çekiliebilir. Bol felak nas da nazarlardan korunsun kuzularımız diye

Masallah cnm kac haftalik oldunnn

Aynen bencede bizim ki geç döllenme. Ben degerimden yola çıkarak soyluyorum tabi kadın dogumcuya yarin gidicez zaten dun ogrendik . tekrar HCG yaptircaz sağlıklı olsunlar da geç döllenmiş erken döllenmiş ne fark eder kuzum döllenmiş iste

Günaydın güzel anneler
Hamilelik boyunca okumayı düşündüğünüz dua ayet sure var mı?

Bebeğin rahatlamasi ve de düşük tehlikesi olan anneler için Allah in bir esmasi var. A MUBDI. ANLAMI:en güzel şekilde yaratan. Günde 99 kez ( yani bir tesbih) ya da her zaman ve sayisiz şekilde elinizi karniniza koyarak söyleyelim. YA MUBDI CELLE CELELUHU..

Evet
canim ya senin mide bulantilari cok erkenden baslamisti degil mi...seni simdi daha iyi anliyorum...Rabbim yardimcimiz olsun insallah...

TE="ayisigi3434, post: 39053416, member: 643300"]canim ya senin mide bulantilari cok erkenden baslamisti degil mi...seni simdi daha iyi anliyorum...Rabbim yardimcimiz olsun insallah...[/QUOTE]
Evet 6. Haftada basladi. Su an o bulantilar hat safhada dayanilmaz haldeyim. Su an hem bulanti hem yanma hem agri var midemde. Yemek yaparken igreniyorum. Ama napim oglum var onu dusunerek ayakta kalnaliyim. Su son haftada yasadigim bulantiyi omrumde yaşamadım. Allah kimseye yasatmasin. Bor yandan da oglumda olmadigi kadar fazla oldugu icin kız mi acaba diyorun

Arkadaslar merhaba temizlik yapiyormsnz ben bugün supurge aciyim diyorm ama korkuyorm da bebise bisey olursa diye smdiye kadar yerlesme kanamasi dahil hic kanamam olmadi cok şükür neyapsam bilemedim aranizda supurge acip yerleri silen varmi?

bıse olmaz allahın ıznıyle benım kucuk kızım var hergun her ısı yapmak zorunda kalıyorum yapıyorumfa kızımda kanamam vardı dr dusecekse tum gun yatsanda duser dısmeyeeksede ne yaparsan yap dusmez bu dınlenme olayı pıskolojık demıstı agrın sızın yoksa ıslerını yap yavas yavas dun tum gun mutfaktan cıkmadım ıs guc ayaktaydım hep allahım hayırlısıyla kucagımjza almayı nasıl etsın

Teşekkür ederim salsa ilk bebis ya korku var biraz :)

Herkese merhaba uzun zamandır siteyi ve başlığı takip ediyorum ilk defa yazıyorum :)

Sat 12 aralık ve bende Allah'ın izniyle eylül annesi olacağım☺ herkese sağlıklı, huzurlu bir hamilelik dönemi dilerim

Kızlar sancı ve beraberinde kanama var bildiğiniz adet sancısı ve kanaması hemen kadın doğum acile gittik tekrar hamile lık testi yaptılar sonuç bIR saat sonra nolur dua edin bebeğine birşey olmamış olsun dun hamile olduğu öğrendim bugün çok kötüyüm

BU hafta bende aynı şeyleri yaaşadım canım yavrularımız Rabbimize emanet hakkımızda hayırlı kılsın sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…