- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Günaydın,Kızlar merhabason adet tarihim 23 aralık ve dun kan testinde hamiş olduğum çıktı bhcg değerin 30 dedi doktor çok yeni dedi. Otuz günde bir oluyorum ben. Sanırım eylül annesi olucam yada ekim baş i mi olur bilemiyorum
Canım tefriciye okuyun diyolar,4444 kere. Yasin de okunur. Ayrıca Yusuf süresi okunursa bebek hep güzel hem de iyi ahlaklı olurmuş, bir de bebeğimizi sağ elle severek el müsavvir tesbihi çekiliebilir. Bol felak nas da nazarlardan korunsun kuzularımız diyeGünaydın güzel anneler
Hamilelik boyunca okumayı düşündüğünüz dua ayet sure var mı?
Masallah cnm kac haftalik oldunnnGünaydın herkese..dünyadaki en güvenli yer insanın annesinin rahmiymiş,Allah korusun yavrularımızıBu yüzden çok endişeli annelerimize demek istiyorum ki Allah istedikten sonra onlar hep bizimle boşuna kendinizi üzmeyin ben de buraya bakınca bazen kötü oluyorum aslında çok rahatımdır Dün kendi Dr uma gittim ilk kez bebişi baya gördük alttan baktı çünkü daha net gözüktü, kafası oluşmuş parmaklar oluşuyormuş tatlı tatlı kesesinde takılıyordu, onu şimdiden çok seviyorum aşklarım 3 oldu
Aynen bencede bizim ki geç döllenme. Ben degerimden yola çıkarak soyluyorum tabi kadın dogumcuya yarin gidicez zaten dun ogrendik . tekrar HCG yaptircaz sağlıklı olsunlar da geç döllenmiş erken döllenmiş ne fark eder kuzum döllenmiş isteGünaydın,
Aynı problemle karşı karşıyayız canım. Benim sat 12.12.2014, ptesi hcg 142 ydi, dün Dr a gittim alttan bakmasına rağmen ne kese ne bebiş göremediüstüne kaç haftalık diye sordum 7 gün 10 günü geçmemiş daha çok yeni dedi ( bu durum geç döllenme sanrm. Bu durumda biz Eylül annesi olurmuyuz bilmiyorum, sanırım Ekim daha yüksek olasılıklı.
Deli ya. :)kız ne güzel işte o bulantı ne kadar kötü ,bi arkadaş bu durumdan dolayı ciddi depresyona girmişti
Günaydın güzel anneler
Bak şimdi heyecanlandım:)inş kolay geçergeçerBilemedim ki ne iyi ne kötübakalim sende nasil olacak taze anne
canim ya senin mide bulantilari cok erkenden baslamisti degil mi...seni simdi daha iyi anliyorum...Rabbim yardimcimiz olsun insallah...
Aaaa benim meleğim sağıma tutunmuş bakalım doğru çıkacakmıValla bende anlamadım ilk kese goruntulerınde bebek sagında durursa kızmış solundaysa erkek olurmuş ne kadar dogru tartısılır
Kızlar bide sağ elinizi karnınıza koyup Asr Suresi okursanız çocuğunuz sabırlı oluyomuşGünaydın güzel anneler
Arkadaslar merhaba temizlik yapiyormsnz ben bugün supurge aciyim diyorm ama korkuyorm da bebise bisey olursa diye smdiye kadar yerlesme kanamasi dahil hic kanamam olmadi cok şükür neyapsam bilemedim aranizda supurge acip yerleri silen varmi?
Teşekkür ederim salsa ilk bebis ya korku var biraz :)bıse olmaz allahın ıznıyle benım kucuk kızım var hergun her ısı yapmak zorunda kalıyorum yapıyorumfa kızımda kanamam vardı dr dusecekse tum gun yatsanda duser dısmeyeeksede ne yaparsan yap dusmez bu dınlenme olayı pıskolojık demıstı agrın sızın yoksa ıslerını yap yavas yavas dun tum gun mutfaktan cıkmadım ıs guc ayaktaydım hep allahım hayırlısıyla kucagımjza almayı nasıl etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?