• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Siradan mua
Canim Türkan hanima hiç gitmedim ama çok iyi şeyler duydum. Nil hanima gidiyorum zaten bu ay Son gideceğim çünkü memlekete gideceğim. Onun dışında anadolu hastanesinde Özcan bey varmış ama biz bir kaç kez o hastaneye gitmiştik eşim hiç sevmedi hastaneyi o yüzden ona hiç gitmedim. Avcılar da bir de Sadullah diye bir doktor var çok şeker hep güler yüzlü hastaları memnun ama hiç gitmedim. Bunları araştır istersen. Yada git sıradan bir muayene ol 10 içinde ki kontrol hakkını başka doktor a kullan. Ama onun için akşam 6 dan sonra giriş yapman gerekir
Siradan muayene ol cumlebi tam anlamadim cnm

Ped o bolgenin hava almasını engeller diye düşünüyorum bendede oluyor ama sık sık camasır degiştiriyorum bir tane hamile külodu aldım o da olmadı şimdilik annelrrimizin giydiği büyük bedenlerden giyiyorum :KK45:Birde pentide üçlü satılanlar var düz model xxl aldım onlarda oluyor
Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor :(

Kızlar şunu soracağım ;

Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?

Canım ben de şu an vajinal yoldan ilaç kullanıyorum bu yüzden de akıntım çok oluyor. Hastanedeki yönteme devam ediyorum gerçi biraz değiştirdim. Günlük pedler var ya bazen ondan kullanıyordum önceden ama çok sık değiştiriyordum. (ben kotexin pamuk olanını kullanıyordum) şimdi ise sargı bezinden kendim günlük ped yapıyorum diyebilirim, hastanedeki hemşireler söylemişti. Dikdörtgen boyutta el kadar sargı bezleri verdiler bana. 4 kat katlanmış halde. Medikallerde satılıyormuş bitince alırsın dediler. Arasına kağıt havlu koyuyorum evdeysem direkt çamaşırıma koyuyorum ama dışarı çıkcaksam günlük pedin üzerine yerleştiriyorum kaymasın diye. Benim cildim çok hassas, pedler çok çabuk alerji yapıyor hem bu yüzden hem de peddeki kadar nemli olmuyor diye bu yönteme devam ediyorum. Annane usulü birazcık :oops:

salıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar

kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)

kızlar bende kayserideyim ve acıbademe elif hanıma gidiyorum, memorial da fatma hanımın kıvanç beyin de çok iyi olduğunu duydum. bu konu da çok kişiye sordum kimisi aynı doktordan memnun kimisi değil anlamyamadım o yüzden. bi arkadaşta ibrahim demire gidiyordu memnundu mesela.

buarada aziz bebe kayseriparkda %50 indirim var. mustafa şimşek de güzel mağazalar var. indirim duyarsam haber ederim.

Canım ben de şu an vajinal yoldan ilaç kullanıyorum bu yüzden de akıntım çok oluyor. Hastanedeki yönteme devam ediyorum gerçi biraz değiştirdim. Günlük pedler var ya bazen ondan kullanıyordum önceden ama çok sık değiştiriyordum. (ben kotexin pamuk olanını kullanıyordum) şimdi ise sargı bezinden kendim günlük ped yapıyorum diyebilirim, hastanedeki hemşireler söylemişti. Dikdörtgen boyutta el kadar sargı bezleri verdiler bana. 4 kat katlanmış halde. Medikallerde satılıyormuş bitince alırsın dediler. Arasına kağıt havlu koyuyorum evdeysem direkt çamaşırıma koyuyorum ama dışarı çıkcaksam günlük pedin üzerine yerleştiriyorum kaymasın diye. Benim cildim çok hassas, pedler çok çabuk alerji yapıyor hem bu yüzden hem de peddeki kadar nemli olmuyor diye bu yönteme devam ediyorum. Annane usulü birazcık :oops:
Senin ki daha iyi aslında. Ben çalıştığım için hep dışardayım dolayısıyla beni rahatsız eder mi ona takılıyorum. Evde olsam sürekli kolay olur. Ped de beni tahriş ediyor ama sürekli külot yıkamaktan mahvoldum. Daha idrar tahlili de yaptırmadım. İnan suyum gelse akıntım yüzünden anlamayacağım.

Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor :KK43:

Ay ben hamile külodu sorduğunu kaçırmışım :eek: ben mothercareinkilerden aldım. 5li paket olarak satılıyor, hatta unnadoda gördüm geçen gelmişti indirime girmişti. Ben mağazasından indirimden yakalamıştım ama bendekinin aynısıydı nette gördüğüm de. Ten rengi, beyazı ve siyahı var. Fiyatı uçuk değil. Lastikleri rahatsız etmiyor, karından aşağıda bitiyor zaten ve pamuklu :) ben memnunum yani :)

Senin ki daha iyi aslında. Ben çalıştığım için hep dışardayım dolayısıyla beni rahatsız eder mi ona takılıyorum. Evde olsam sürekli kolay olur. Ped de beni tahriş ediyor ama sürekli külot yıkamaktan mahvoldum. Daha idrar tahlili de yaptırmadım. İnan suyum gelse akıntım yüzünden anlamayacağım.

Bnm de arada akıntım oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda.. Ped yerine her wcye gidişimde selpak koyuyorum bilmiorum dha sağlıklı mıdır değil midir ama ped bna pişik yapıyo :) selpakta öle bi sorun olmuyo ;)

Canım bak mesela dün akşamüstü 6 gibi dışarı çıktık eşimle. Yanıma sargı bezi de günlük ped de aldım. Hani sargı bezi rahatsız ederse elimde olsun günlük ped kullanırım diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı hiç kaymadı. Tek başına çamaşırıma koyduğumda kayıyordu ama pedin üzerinde kaymadı. Gece 11di geldik eve ve ben o vakte kadar 2 kere sargı bezini değiştirdim. Nolur nolmaz hani hijyen açısından daha iyi olur mu diye tereddüt ettiğimden günlük pedi de değiştirdim. Ama tahriş olmadı, nemli kalmadı. Dene istersen bi. Ben 1haftadır kullanınca alıştım bana kolay geliyor ama herkeste aynı rahatlık olmayabilir tabi..

kızlar günde kaç dk yürüyorsunuz?

Tatilde 10 gün boyunca her gün en az 3-4 km yürüdüm.. Geceleri yorgunluğun da etkisiyle mışıl mışıl uyudum.. Döndük henüz hiiç yürüyüş yapmadım ve dün gece sürekli kramplarla uğraştım.. Sanırım yürüyüş herşeye iyi geliyor.. Artık üşenmicem her gün en az bi saat yürücem ;)

salıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar

kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)
huma hastanesinde hakan veya Cahit hoca var ikiside iyi birini tercih edebilirsin istersen fatma hoca geçen yıl doğum yaptı ondan sonra kimse memnun kalmadı ondan aynı şekilde ilgisnin azaldığını söylüyor herkes. Alışveriş içinde bende yeni başladım ramazanda önce agirlasmadan alalım diye bikaç birşeyini aldık zormuş bu isler:)) al al eksik bitmiyor sen daha tecrubelisin bilirsin bizide yönlendirebilirsin alışveriş konusunda

evet kayseride nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Bende hiç bir yer bilmiyorum. Haftasonu belki gideriz alışverişe. Öneride bulunursanız sevinirim.
Duvenonunde öykü var domino var ordan ben bayagi bişeler aldım markası kötü şeylerde var ama seçerseniz hem uygun hem güzel bişeler bulabilirsnz minikler için bebeco dan bornoz takımı aldm resimlerini en kisa surede paylaşıcam

Kızlar şunu soracağım ;

Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Hamile kilodu kullanıyorum inan çok rahat şimdilik hiç yokmuş gibi diğerlerinin lastiği çok sıkıyordu şimdi dünya varmış diyorum şükür

Bnm de arada akıntım oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda.. Ped yerine her wcye gidişimde selpak koyuyorum bilmiorum dha sağlıklı mıdır değil midir ama ped bna pişik yapıyo :) selpakta öle bi sorun olmuyo :KK66:
Benim bildiğin ıslanıyor kocaman daire şeklinde ıslak giyilmediği için de değiştirmek durumunda kalıyorum. Yatarken bile akıntımın geldiğini hissediyorum. Yeni yeni bu kadar yoğunlaşmaya başladı. Doktoruma soracağım bir de tabi bu kadar akıntıya idrar tahlili de istyeceğim. Suyum gelse anlamam o derece. Abartı mı geliuor bilmiyorum ama gerçekten ıslak oluyor.

Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor :KK43:
Canım sanırım @kattina bahsetmişti bu ped olayından hatta kendine de hazırlamıştı, görürse sana cvp verir. Hamile küloduna gelince ben 2 tane aldım ama bana çok kullanışlı gelmedi belki doğum için hastanede giyerim. Ben düşük bel pamuklu 2 beden büyük külotlar aldım tabi lastiklerinin rahatsız etmemesi lazım çokta rahat.

Hanımlar 151 lira fiyatı nasıl sizce rengi felan birde pembesi var onu alamam ogluşum olucak Jokerde indirime girmiş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 128
Ya çok sinir bozucu kimse hamile olduğumu anlamıyorum kuaföre gittim beni garip garip süzüp inceltici yağlardan bahsetmeye başaldı bildiğin şişko görünüyorum sanırım :((( tamam kiloluyum ama ama karnım çıktı bayaa bu kadınların kadınlara yaptığını başka kimse yapmıyor erkekler daha kibar ve dakkasında anlıyorlar hamile olduğumu off canım sıkıldı

Back
X