• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende yapamıyorum canım yalnız değilsin bende instagramdan bakıyorum güzel bişeyler bulursan paylaşalım fikir olsun
canim kizlari yaptiklarini gorunce cok hevesleniyorum ama tik yok bende..takip ederim paylastiklarini bize de fikir olmus olur...

Sidelya bak aklıma geldi sen suyunun içine azda olsa limon sık o da odeme iyş geliyor ,hemde idrar sokturucu etkisi var ,dene bakalım belki iyi lügelir

ben yaklaşık 4-5 yıldır suyu hep limonlu içerim kuzum :/ hamilelikte hiç işe yaramadı :( parmak uçlarım karıncalaşıyor hissetmemeye başladım artık. dr a sordum telde karpal sendromu olabilir. hamilelikte çok normal dedi. herşey normal zaten bu hamilelikte... :KK42::KK42::KK42::KK42:

Cnm geçmiş olsun ..kuzu sen yemeği falan kendin yapmıyormusun yada ufak işler ..dr bna geçen randevuda ufak tefek işleri yapabilirsin demişti bnde az buçuk dolanıyorum yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan ..
Zaten o ara hareket ettiğimden çok agrım. Plmuyor ,dr um bna çok yattığındada kasılman olur dedi ,yani 30dk tyatıyosam 10dk oturuyorum 10dk auyaktayım ..
İnş bişey olmaz hayırlısı olsun inş
ben annemin yanındaım suyumu bile aldırtmıyor sağolsun da sebebi yatmak degilmiş üşüttüm belli oldu atesım var hafif her yanım agrıyor ve ıshal var karın agrılı olmazsa yarın dr a gıdıcem

öğretmen arkadaşlarıma ve bilhassa idarecilerimize bir sorum olacak doğum iznindeyken es durumundan tayınım cıkacak yenı okuluma katılıs yaptıgımda dogum ıznım duser mı ayrıca dogum ıznındeyken egıtım odenegı alabılıyor muyum

lohusa taclarini paylasirsak guzel olur coook tatli seyler var secenek olmus olur hepimize....
Canim ben bundan yapicam malzemeleri aldım da Screenshot_2015-05-24-14-10-52.webp

Günaydın kızlar 10 gündür pek olamadım buralarda.. ozledim hepinizi. evde kayınvalidem vardı giremedim hiç nete işten güçten. okulda da son zamanlar notlar, veliler koşuşturmaca şeklinde geçti hep. arada girip geriden takip edebildim sadece. hala da geçmişi okuyorum daha 90 küsür Sayfam var yetişmeye cumayı okuyorum geçen haftaki ;) inşallah herkes iyidir. biz de pazartesi kontrole gittik 1250 gr olmuş kızım. baksanıza fotosuna nasıl belli artık yüzü :)

Eklentiler

• 20150608_101443.webp
    20150608_101443.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar merhaba ben bugün tetanos aşımı oldum kolum hafif sızlıyo ama cok degil şükür ben size bir sey soracagim bugünlerde balık olarak ne yiyiyorsunuz malum haziran balık açısından en verimsiz ay şaştım kaldım ton balıgı da yemek istemiyorum paylaşırsanız sevinirim:KK37:

doğru düzgün balık olmadığından valla ben semizotuna sardım cnm balıktan sora en fazla omega 3 onda varmış sebzelerden bi araştır istersen

Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
benim de randevum 11:30 du o gün yapmadılar devlet hastanesinde.. ertesi gün 8 de gittim yaptırdım canım.. hatta hemşire keşke bu saati beklemeseydin erken gelseydin yaptırabilirdin demişti randevum geç olmasına rağmen.. istersen sende biraz erken git canım..

Bende de paketinizin bulunduğu şubeyi haritada görmek için tıklayın yazıyor
Ama kurye dağıtıma çıktı yazıyor
Birazdan arayıp sorayım yaw nerede kargom diye:KK70:
benim kargom dün geldi :KK73::KK73:aldıklarım çok güzel geldiler gerçi ebebekte gezerken çoğunu görmüştüm ama o gün çok birşey alamamıştım hem indirim de yoktu bu aldıklarımda.. şimdi indirimden aldım hepsini pek bi sevindim.. yalnız herşeyini pembe almışım kızımın ki hiç sevmezdim kız bebek diye hep pembe giydiriyorlar derdim şimdiye kadar aldıklarımın çoğu pembe hiç farketmemişim :KK48::KK48: neyse güzel günlerde giysin inşallah kuzularımız..

Canim benim yakinnarkadaim dis hekimi emzik konusunu sordum ona. Emzigin dammak yapisina zarar vermesi icin 2-3 yasina kadar emmesi gerekiyormus. Bir kac aylik kullanimda bir sorun olmaz dedi. Ama alistiktan sonra nasil ayiririz bilemiyorum.

alıştıktan sonra bıraktırmak çok zor oluyor bazı çocuklarda.. arkadaşımın kızı nerdeyse 4 yaşına geldi hala uyurken emzik ağzında ve dişleri çok bozuk.. mecbur kalırsam vericem canım emzik bakalım bebeğimin durumuna göre.. bu bilgi de iyi oldu 2-3 yaşına kadar emerse problem yok demek ki :)

canim normalde aktarilmiyormus...ben de halk egitimden yazin kurs acacagim haftada1 gun calisip 5 haftayi kurtarmaya calisacagim..

senin de branş edebiyattı değil mi? ne kursu acacaksın, bunu halk eğitim ile mi görüştün? bir de eğer öyle 1 gün çalışırsak aktarabiliryor muyuz kesin? ? çok sordum kusura bakma canım ama merak ettim. öyle bir durum varsa ben de gidip konuşayım olmazsa

ya kızlar merak ettiğim birşey var hepiniz bahsediyorsunuz rahim ağzı uzunluğu diye benimki hiç ölçülmedi herhalde doktorumla hiç bu tarz bi konuşma yapmadık nasıl yapıyolar bu ölçümü alttan mı yoksa normal karın ultrasonundan mı acaba kendisi bakıyorda ii die mi bişe sölemiyor bilemedim verdikleri kağıtlarda yazıyor mu bu ölçüm kısa adı ne ? :KK64:

Çok büyük ihtimalle ondan zaten canım çıkar evin tadını ohh erken kalkma mesela uzun uzun kahvaltı yap falan misssssss

Ne tayini canım ben de bu sene isticrm de hayitli olsun bu arada

size de hayırlı olsun arkadasim
Es durumundann tsk personeli bana tabi olsaa daha 5 yil kalirdik :)

Back