- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
sendeki deli sorular bende de var çık çıkabilirsen işin içinden...benim dr.un muayenesi bahçelievlerde anlaşmalı olduğu hastanelerde orada en son kontrole gittiğimizde vital,aile bir de hizmet hastanesine gittik..vitalde 4.500 dediler dr. parası ile birlikte ssk karşıladığı için uygunmuş ama hastaneyi hiç beğenmedik...sonra aile ve hizmet hastanesine gittik hizmet hastanesi hoşuma gitti orası da 2.300 hastane 5.500 dr. alıyormuş şimdilik ona karar verdik sececek baska sansımız yok çünki bu kadar bebeğime yaklaşmışken maddiyatı arka planda tutmaya çalışıyorum tek derdim dr.um girsin doğuma ama biz de para olayını dr. ile konuşmadık asistanı bilgi verdi ..dr. indirim yapar mı bilmem ama durum şimdilik bu görünüyor...inşallah hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun ıkımız içinde canım...canım biz doktora üstün körü sorduk fiyat söylemedi..ama yaptığı hasteneleri saydı...ama gücümüz yetmez derseniz arkadaşlarıma yönlendiririm sizi dedi..bizde asistanına sorduk ben fiyat veremem dedi aşağı yukarı dedik hastanesine göre değişiyor dedi 4000 küsürden başlar dedi ki dediği hastane içlerinden en normal olanı..baya iyi bi hastane vardı muhtemelen orası 6000 küsürlerdedir..bizde karar veremedik.haftaya konrolüm var..direk doktorla konuşacaz bakalım..olmadı doktor tavsiyesi isticem ..çocuğumun bi aylık rızkı neredeyese .en düşük 4000 lira..kafam karışık yani anlayacağın..sen ne düşünüyorsun