• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin kizlar.gece hic uyuyamadim bacaklarim ve belim cok agridi.su aylar carcabuk gecsin Allah im biran once dogum vakti gelsin.
ay bu gece bende aynı sen gibiydim ya çok sağa sola döndüm belimin ve sırtımın ağrısından diğer aylar ne yapıcaz bilmem :(

güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar oğlum 1150 gr olmuş.. Dr haftasına gore yine önde ama artık satla oynamıcaz biraz iri bir bebek olacak dedi ya doguramazsam dedim güldü tabisi yok artık o kadarda değil dedi.. Şeker yükleme yaptık direk 75lik yapıldı bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan verecegim.. Bu arada idrar ve kan sayımı da aldı dogumdan önceki son taramalar dedi.. Magnezyuma başladı gün aşırı alacağım, yanı sıra kan degerlerime göre kan ilacını kesebiliriz dedi şimdilik haberler böyle aksam 5 te arayacak şeker yükleme ve diğer sonuçlar için.. Bu da oğlumun son hali

Eklentiler

• 1433748922515-142046640.webp
    1433748922515-142046640.webp
    20 KB · Görüntüleme: 176
Günaydın arkadaşlar :)

Biz tatilden döndük, kazasız belasız güzel bi 10 gün geçirdik, oğluşum beni hiç üzmedi, hep kıpır kıpırdı :) umarım ben de onu çok yormamışımdır dicem ama baya bi yürüdük gezdik 10 günde 3 kilo vermişim :) tabi bunda ispanyada hamur işi bulamamış olmamızın da etkisi vardır :) sürekli deniz ürünü yemekten çocuğu omega3 manyağı yapmış olabilirim.. bi süre hiiç deniz mahsülü görmek istemiyorum :))

10 günde forum deli gbi ilerlemiş tabi, geriye dönük okumam mümkün değil, umarım herkes iyidir çok fazla birşey kaçırmamışımdır.. bi süre geriden geldiğim için sizin konuşup bitirdiğiniz konular hakkında sorular sorarsam kusuruma bakmayın lütfen :)
hoş geldin çanım..iyi stres atmışsındır..bebişide sanada iyi gelmiştir..pek bişey kaçırmadın öyle..normal seyrinde devam ediyor..görmeyeli birazda ağırlaştık hepsi o : )))

Kızlar oğlum 1150 gr olmuş.. Dr haftasına gore yine önde ama artık satla oynamıcaz biraz iri bir bebek olacak dedi ya doguramazsam dedim güldü tabisi yok artık o kadarda değil dedi.. Şeker yükleme yaptık direk 75lik yapıldı bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan verecegim.. Bu arada idrar ve kan sayımı da aldı dogumdan önceki son taramalar dedi.. Magnezyuma başladı gün aşırı alacağım, yanı sıra kan degerlerime göre kan ilacını kesebiliriz dedi şimdilik haberler böyle aksam 5 te arayacak şeker yükleme ve diğer sonuçlar için.. Bu da oğlumun son hali
anammm yerim ben onu.maşallah katti kime benziyorrr:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayirli olsun canım maşallah
kanın kaç çıkarsa ilacı biraktiracak yazar misin ben de en son kan değerim 12 çıktı bende çok Kilo aldım ve Kabizlik çekiyor m diye içmiyorum ilaçlar ı.
Doktor ictigimi düşünüyor

Hayirli olsun canım maşallah
kanın kaç çıkarsa ilacı biraktiracak yazar misin ben de en son kan değerim 12 çıktı bende çok Kilo aldım ve Kabizlik çekiyor m diye içmiyorum ilaçlar ı.
Doktor ictigimi düşünüyor
Netten bakicam sonuçlara dr 5 te arayacak ona göre soylerim sanada..

Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Canım Rabbim yardımcın olsun inş, bebişin biraz daha sabretsin de annesini üzmedin inş....

Kızlar kan uyuşmazlığı olanlar aşı yi 28. Haftada mi illa olmak lazım 7. Ay da iğne vurulacak demişti doktor m. Şimdi 28. Haftamdayim ne yapsam bilemedim
Canım bana 26. haftada tahlil yaptır demişti. Ayın 13 ünde tahlil yaptırıcam, 20 sinde de kontrolüm var, iğne olmam gerekiyorsa o zaman söyler herhalde.

Slm arkadaşlar, bugün okullar tatil olduğundan evdeyim En Büyük TÜRKİYE tam da denk geldi, bugün 2 . Doz tetenoz alındı ve kan tahlillerin vardı. 9:30 da gittim sağlık Ocağına idrar tahlili Yaptılar, şükür temiz çıktı. Kan verdim akşam üzerine Çıkabilir dediler, o zaman bi arayacağım. 12 saat açlıkla kan verdiğimden tetonozu akşamüstü yapsak dedim, hemşire Güldü, korktun mu diye :110:. Sonra da yarın doktor kontrolüm var dedim, istersen kalp atışını dinleyelim mi, dedi. Bende kabul ettim ve o muhteşem sesi bi kere daha duydum. Allah'ım ömrümden hiç eksik etmesin o sesi de sahibini de inş :KK46::KK200: tatil günümüz böyle başladı bizim teyzelerrrr. Bu arada bugün 27+3 oldum.

Günaydn kızlar gecen hafta cumartesi gittim bende 33cm 700gr dedı doktorumuz kızımıza sızce benımkı zayıf mı nasıl kafam karıstı

Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm ..

Canım bana 26. haftada tahlil yaptır demişti. Ayın 13 ünde tahlil yaptırıcam, 20 sinde de kontrolüm var, iğne olmam gerekiyorsa o zaman söyler herhalde.

28. Haftamdayim ve bizim doktor ne uyuşuk ya hiçbir şey yapmıyor 30 mayıs da gitmisim en son bana 3 hafta sonra gel demişti

Back