2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

kızlar Allah kolaylık versin saglıkla kucagınıza alın bebislerinizi insaallah
bende ikiz cok istiyorum ama birtanesini bile bulamadım henuz.Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaallah.bizede dua edin emi.
buarada bebislerinizin fotosunu koyar mısınız? cok merak ediyorum ikizleri
Cnm. Şu anda çok küçük benimkiler. Daha 9. Hafta mız dayız. Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin inş.

Bende 8+5 im. Biraz ıkındım. Bir kısmı çıktı . Biraz rahatladım. Ama genede orası çok aciyo
ıkınma bence ben elimle temizliyorum..birde yaptıktan sonra gezinirsen hiç tıkanma olmuyor ama sürekli oturur ya da yatarsan öyle oluyor canım..

merhaba kızlar bende 9+6 ikizlerime hamileyimm ekime geliyor doğumm..sürekli ultrasona girip iyi olup olmadıklarından emin olmak istiyorumm yaa...

Sorma bizde de var o merak cnm. En ufak bir karın ağrısında acaba bişey mi oldu diyorum. Sürekli ultrason a da girmek istemiyorum .zararlı diyorlar.

ıkınma bence ben elimle temizliyorum..birde yaptıktan sonra gezinirsen hiç tıkanma olmuyor ama sürekli oturur ya da yatarsan öyle oluyor canım..
Özellikle geziniyorum ama niye böyle oldu anlamiyorum temizlemeyi denicem bakalım cnm. Çok sağol

merhaba canm 10.gün 477 ydi benim ikizler..kalp atışını 7 haftalıkken duyduk..şimdi 10.haftadayız

Ben 12. Gün yaptırdım 879 çıktı degerim. Biz tahlil den 10 gun sonra kalp atışlarıni duyduk çok şükür. Bizde 9. Haftada yiz. Bebeklerin aynı boyutta mi cnm. Bizim biri ufak. Kafama çok takiliyo

Ben 12. Gün yaptırdım 879 çıktı degerim. Biz tahlil den 10 gun sonra kalp atışlarıni duyduk çok şükür. Bizde 9. Haftada yiz. Bebeklerin aynı boyutta mi cnm. Bizim biri ufak. Kafama çok takiliyo
Hiç kafana takma ben geçen hafta Salı gittiğimde biri 8+4 diğeri 8+1 di 3 gün gerideydi doktor bunun önemli olmadığını ilerde bu açığı kapatacaklarini söylüyor süt ve muz kilo aldiriryormus bebeğe ama ben sütü pek icemiyorumm

selam cnm☺☺valla bize hafta olarak bişey demediler ama biri benimde küçük. Buda çok kafama takılıyor. Ilk muayenede biri 4.25 mm biri 2.65 mm idi. Yarı yarıya neredeyse. Sonrasında da aynıydı. Küçük olan gene küçük. Bakalım bu perşembe kontrole gidicez. Büyüdü ler mi miniklerimiz☺ben şu anda tüp bebek yaptirdigimiz yere devam ediyorum. Ama degistiricem büyük ihtimalle.
Senin nasıl gidiyor hamilelik. Bulantı var mı. Sen doktor konusunda nereye devam edeceksin cnm☺
Bi yanlislik olmasın 4.25 fazla bence 10 haftalıkken bile 3 ile 4 arasında oluyor canım internetten bi bak istersenn

Bi yanlislik olmasın 4.25 fazla bence 10 haftalıkken bile 3 ile 4 arasında oluyor canım internetten bi bak istersenn
Canım cm değilki mm. Yarım santimden bile küçük . Minicik bi pirinç tanesi kadarlardi. Daga sonra gittik. 1 cm olmuatu. Senin dediğin 3-4 cm.

Hiç kafana takma ben geçen hafta Salı gittiğimde biri 8+4 diğeri 8+1 di 3 gün gerideydi doktor bunun önemli olmadığını ilerde bu açığı kapatacaklarini söylüyor süt ve muz kilo aldiriryormus bebeğe ama ben sütü pek icemiyorumm

sütü seviyorum cnm da muz beni kabiz yapıyor. Çok tuketemiyorum. Muzlu süt ıcmeyi denicem bakalım. Bana sağlık ocagindaki hemşire hergün bir avuç kadar ceviz fındık badem ye dedi. Bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş.

sütü seviyorum cnm da muz beni kabiz yapıyor. Çok tuketemiyorum. Muzlu süt ıcmeyi denicem bakalım. Bana sağlık ocagindaki hemşire hergün bir avuç kadar ceviz fındık badem ye dedi. Bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş.
Ben zaten hamile olmadan önce de ceviz hastasıyım yine yiyorumm..muz beni kabiz yapmiyo pek..sana şunu sorcam benim göğüs uclatimin kahverengi olan yeri çok kurudu pul pul dökülüyor sende varmı acaba ne yapabilirimm

Ben zaten hamile olmadan önce de ceviz hastasıyım yine yiyorumm..muz beni kabiz yapmiyo pek..sana şunu sorcam benim göğüs uclatimin kahverengi olan yeri çok kurudu pul pul dökülüyor sende varmı acaba ne yapabilirimm

Cnm benim öyle bir şikayetim yok ama nemlendirici sürsen iyi gelir mi acaba

Valla anlamam sanırım cnm. Ölçtü söyledi doktor bize cnm. Benim çok şükür hiç bulantım olmadı daha. Folik asit ve aspirin içiyorum. Birde crinone jel kullanıyorum.
bende folik asit crinone jel cleaxene iğne ve coraspin içiyorum canım benimde bulantım yok şükür rahatça yiyip bol bol şişiyorum gibi :))) bu arada transferinşubatınkaçında olmuştu bide kaç günlük embriyo transfer edildi

Merhabalar arkadaşlar kabız sorunu olan varmı yani kabı dan değil biraz uzun kalıyorum söylemesi ayıp bişey olmaz sanırım doktor transfer sonrası tutunma sürecinde öle dedi kabız olmamaya dikkat edin diye sizce:KK66:)

Merhabalar arkadaşlar kabız sorunu olan varmı yani kabı dan değil biraz uzun kalıyorum söylemesi ayıp bişey olmaz sanırım doktor transfer sonrası tutunma sürecinde öle dedi kabız olmamaya dikkat edin diye sizce:KK66:)
demir ilacı alıyorsan o da yapıyor olabilir ben ne zaman demire başlıyorum bağırsaklar kapanış yapıyor resmen...

Günaydın arkadaşlar bir konuda fikire îht var şimdi ben 17 Mart ta gittim kontrole ikiz çok şükür doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi 3 Nisan a gün verdi biraz geçiyo acaba yarın burda başka doktora gitsem karından ultrasonla. Çıkarmı :KK66:)

Mrb kızlar b ende tup bebekle ikiz hamile kaldım 10.haftadayım çok şükür benim de bulantim falan yok

bende folik asit crinone jel cleaxene iğne ve coraspin içiyorum canım benimde bulantım yok şükür rahatça yiyip bol bol şişiyorum gibi :))) bu arada transferinşubatınkaçında olmuştu bide kaç günlük embriyo transfer edildi
Merhaba cnm 7

Merhaba cnm. 7 şubatta 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin nasıl oldu

X