- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi suskunsevda
günaydın canım nasılsınmerhaba cnm günaydın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım nasılsınmerhaba cnm günaydın:)
iyim cnm teşekkurler sen nasılsngünaydın canım nasılsın
bende iyiym canım saol. sen nerdensin ???iyim cnm teşekkurler sen nasılsn
bende iyiym canım saol. sen nerdensin ???[/Q
ben istanbulluyum sen bartın dımı
evet bartınlıyım biliyosun galba bartın ıoralısın dımı yanı
evet bartınlıyım biliyosun galba bartın ı
ekim gelinleri ne kadar da azhayır hıc alakam yok hıc bılmıyorum ya
aynen ya daha kac ay var zaman gecmıyor zaten sen calıyormusnekim gelinleri ne kadar da az
evet calısıorum özel bir firmada. gercekten çok var daha yaa bu zman gecer mi?* senin hazırlıklar nasıl gidiyoraynen ya daha kac ay var zaman gecmıyor zaten sen calıyormusn
hım anladım cnm. gecmez zmn bana gelince duruyor zaten zman evet bıttı bnm sayılır mobilya ve eşyalar alıncak işde cnm senın ?evet calısıorum özel bir firmada. gercekten çok var daha yaa bu zman gecer mi?* senin hazırlıklar nasıl gidiyor
benim daha o kadar çokk var ki. ev yeni yapılıo dünya kadar iş var çeyiz öle eşyalardan hiç bahsetmiyorum farkettiysenhım anladım cnm. gecmez zmn bana gelince duruyor zaten zman evet bıttı bnm sayılır mobilya ve eşyalar alıncak işde cnm senın ?
allah dan ben bitirdım sın aylarla onlar ugrasmam dedm bıttı ufak tefek ceyiz eşyası kaldı ya almsı kolyada sonrdan onları bır araya getirim toparlamsı var çeyız eşyaların hepsş bi ayrı alemde halledersin ya daha zaman var zaten merak etme .benim daha o kadar çokk var ki. ev yeni yapılıo dünya kadar iş var çeyiz öle eşyalardan hiç bahsetmiyorum farkettiysen
benimde ekimin 17sinde :) balayına da phukete gidiyoruz inşallah şimdiden yaptırdık rezervasyonu
Oo hayırlı olsun simdiden balayı yerınız:)Pardon siz nişanı atmamışmıydınız? Bir konunuz vardı açtığınız, devam edildi sanırım?
gunaydın cnm nbrgünaydınn ekim gelinleri nerelerdesiniz