- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
- Konu Sahibi suskunsevda
Bana da hiç geçmiyor zaman ya bir an önce olsa da bitse diyorum stres oluyor insan hele de benim gibi herşeyi kafaya takıyorsanHayırlı olsun canımm insan heyecanlanıyor ya zaman çabucak geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da hiç geçmiyor zaman ya bir an önce olsa da bitse diyorum stres oluyor insan hele de benim gibi herşeyi kafaya takıyorsanHayırlı olsun canımm insan heyecanlanıyor ya zaman çabucak geçiyor
Bende bi an önce geçsin bitsin istiyorum ama özellikle sırf şu vedalaşma yüzünden bide uzaga gidicem :/ Onun dışında pek bişeyi kafaya takmıyorum aslında herşey olur hayırlısıylaBana da hiç geçmiyor zaman ya bir an önce olsa da bitse diyorum stres oluyor insan hele de benim gibi herşeyi kafaya takıyorsan
Ben de uzağa gidicem canım benim de en çok canımı bu sıkıyor zaten ikiye bölünüyor gibi oluyorum resmen hatta bazen vazgeçtim evlenmiycem diyorum gerçekten zor bir durumBende bi an önce geçsin bitsin istiyorum ama özellikle sırf şu vedalaşma yüzünden bide uzaga gidicem :/ Onun dışında pek bişeyi kafaya takmıyorum aslında herşey olur hayırlısıyla
Aynen canım şimdiden aklıma gelince ben dayanamıyorum o an naparım inan bilmiyorum bogazım düğümleniyo sanki yutkunamıyorum resmen helede uzak olunca bende de oluyo aynı sey evlenmiycem diyorum sonra mecbur diyorum herkes yasıyor sonuctaBen de uzağa gidicem canım benim de en çok canımı bu sıkıyor zaten ikiye bölünüyor gibi oluyorum resmen hatta bazen vazgeçtim evlenmiycem diyorum gerçekten zor bir durum
Aynen canım şimdiden aklıma gelince ben dayanamıyorum o an naparım inan bilmiyorum bogazım düğümleniyo sanki yutkunamıyorum resmen helede uzak olunca bende de oluyo aynı sey evlenmiycem diyorum sonra mecbur diyorum herkes yasıyor sonucta
Bizde de geçen gün konusu oldu bi düğüne gittiler kızla yengesi sarılıp ağlamış felan bende söyledim sakın ha bende böyle yapmayın ben daha kötü olurum saçım makyajım felan bozulur diye takıldım annemin hemen gözler doldu bile veda kısmı da bitmiyo ki yok kına yok gelin alma yok salondan sonra vedalaşma hangi birine ağlıcaz ya bizdeki de can o da iyiymiş aman millete bakarsak ne yaparsan yap bişe diceklerdirÖyle canım yapacak bir şey yok anlaşıcam ben evdekilerle vedalaşmadan çıkıcam yoksa dayanamam bütün makyajım bozulur salondan sonra vedalaşırız sen de öyle yapabilirsin .Gerçi anneme söyledim millet laf eder sen deli misin koca meraklısı derler diyo aman desinler umrumda değil.
Öyle valla derler işimiz zor gerçekten ama alışırız herhalde sonuçta her gelinin başına geliyorBizde de geçen gün konusu oldu bi düğüne gittiler kızla yengesi sarılıp ağlamış felan bende söyledim sakın ha bende böyle yapmayın ben daha kötü olurum saçım makyajım felan bozulur diye takıldım annemin hemen gözler doldu bile veda kısmı da bitmiyo ki yok kına yok gelin alma yok salondan sonra vedalaşma hangi birine ağlıcaz ya bizdeki de can o da iyiymiş aman millete bakarsak ne yaparsan yap bişe diceklerdir
Aynen bende öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi napayım Allah yardimcimiz olsunÖyle valla derler işimiz zor gerçekten ama alışırız herhalde sonuçta her gelinin başına geliyor
Amin canım inşallahAynen bende öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi napayım Allah yardimcimiz olsun
bak benden 1 hafta önce dua et daha gec olanlarda vargünaydın kızlar yha kızlar benim düğünümde 3 ekime alındı
Hayırlısı olsun canım ya bak çok bi zaman değil 1 güncükgünaydın kızlar yha kızlar benim düğünümde 3 ekime alındı
En iyisi direk garanti olmuş hava bu nasıl olacağı belli olmaz inşallah güzel olur daTünaydınlar :)) hava bizi de çok tedirgin etti bu yüzden düğünü kapalı yer tutmak zorunda kaldık ..