2015 Ekim Anneleri

Ahh bu kiz babalari hep ayni kizlarinin tursusunu kuracaklar cok samimi arkadaslarimizda bebek bekliyrlar bizim kizla aralarunda 6 ay olacak yani daha dogmadi gelin kiz diye seviyorlar bizim kizi daha oglan piyasada yok bide dogunca gorecegiz bakakin tripkolik babamizi

Kızlar konuştunuz mu bilmiyorum ama kan damlası kullanmaya başladınız mı bayadır takip edemiyorum sizi nasılsınız

CAnım söz konusu insan olunca genel geçer şeylerden bahsetmek mümkün değil ama ben 6. Ayda düşünüyorum iki aydır kendi çocuk dr umuza gidemiyoruz evimize bir dönelim kızımı götüreceğim o tavsiyelerde bulunur. Sağlık ocağınsaki hemşire de 6 aya kadar sadece anne sütü dedi kilo alımı iyi çünkü ben de duruma göre bakacağım. İlk aylarda çocuk dr umuza sorduğumda ilk 5 ay su bile vermeyeceğiz demişti herhalde sonrasında da duruma göre hareket edeceğiz.

Ben de normal yapmak istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım. İkinciyi normal yapabilir miyim ki? Özel bir doktora mı gittin bunun için?
gercekten ayni duygulari yasiyrz her anne normal dugumu tatmali diye dusunyrm eminum bambaska bir duygudur ama bizede nasip olmadi ilk dogum sezeryan ama insallah 2.yi bende su "catir catir"dan istiyrm

Kızlar bugün duru da bir gariplik var her iki saatte bir emmek istiyor sütüm mü az geliyor onsa mı sorun var bilmiyorum sizinle paylaşayım dedim takipteyim inş böyle devam etmez. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
sutun az degildir canim, duru ile ilgili bir durumdur buyume atagi fln. Umarim dinlenebilmissindir biraz

Haklisin canim oyle hamilelikte emzirilmez diys bisey yokmus benim kiz masallah herseyi yemek istiyo 40 gunlukken istiyodu herseyi goguslerim kaniyodu ilk kizim hic bisey yemezdi sutten kesmek zorunda kalmistim yemek yemedigi icin krese gonderdim.bu sefer oyle olmasin istedim herseyi tattirdim simdi 5 aylik peynir ,yumurta ,kek ,muz ,corba yogurt, elma, armut, pekmez, portakal, patates, yemegin icinde ezilebilir hersebze, et,ciger,mercimek koftesi bile yedi kuzum.4 ay kontrolunde yarim kilo alinca ek gidaya bayagi gectik, 1 biberon da tahilli bebelac veriyorum, az once kek, revani, yogurt karisjmi yedi yarim kase, sutum yeterli ama herseye alissin istiyorum, neyseki bu 3 haftada 1 kilo aldi, hamile kalsamda emzirecem ya da biraz ara verirsem de dogumdan sonra digeriyle emzirrim yada biberonla veririm, cunku minigim hic secici degil, hatta bipetle bile sut icti bugun

Sorma canım kızlarını acayip kıskanıyorlar daha doğmadan başlamıştı ben bu kızı ilerde elin oğluna nasıl vereceğim diye dur bakalım daha dünyaya bile gelmedi diyordum şimdi de bu tür konuşmalar olunca adamın yüz ifadesi bile değişiyor

Canım bende de farklı bir versiyonu var ben de göğsümde arıyorum kucağımda uyudu ezdim sanıyorum
haha herkes ayni demek ki. Bende ikisi de oluyordu neyseki gecti bir sure sonra. Simdi hatta kendi odasina gecirmeyo dusunuyorum o derece rahatladim. Kizlar kendi odasinda yariran var mi bebisleri?

sutun az degildir canim, duru ile ilgili bir durumdur buyume atagi fln. Umarim dinlenebilmissindir biraz
Sabah normale döndü biraz canım çok şükür. Şimdi düşümünce sanıyorum ki duru hep uyuyakaldı emerken karnı tam doymadı ondan bu kadar sık uyandı. 2 saatte bir uyanmak çok zor geldi alışmıştık uzun uyumaya

Adeti baslamayan varmi aranizda kizlar, herhalde baslamadan hamile kalmam mumkun olmayacak, korunmayi biraktik ama insallah 2-3 aya kadar olur, ilkimde de 7. Ayda baslamisti, bu arada rapor alabildm neyseki

cnm sadece emziriyorsan ve sutun yetiyorsa yani bebisin gelisimi iyiyse ek gida icin acele etmwye gerek yok diye dusunyrm 4aylik bi bebek hemen hemen tun yiyecekleri hazmedebilecek yapiya geliyrmus ama bu demek degilki 4.ayda baslanacak ileride mide bagirsak sorunlarinin ana nedenlerinden biri erken ek gidaya geciymis tabii herjafadan ayri bi ses cikiyr insan neye kime inanayim diyor ama baslayacaksanda meyvelerle degil sebzelerle basla daha sonra et sonra meyve en son meyve suyuyla tanusmaliymis bebisler ayrica elestiri olarak algilama ama o kavanoz pureleri bana bi annenin basvurmasi gereken son seylermis gibi geliyo hatta son bile degil

cnm sadece emziriyorsan ve sutun yetiyorsa yani bebisin gelisimi iyiyse ek gida icin acele etmwye gerek yok diye dusunyrm 4aylik bi bebek hemen hemen tun yiyecekleri hazmedebilecek yapiya geliyrmus ama bu demek degilki 4.ayda baslanacak ileride mide bagirsak sorunlarinin ana nedenlerinden biri erken ek gidaya geciymis tabii herjafadan ayri bi ses cikiyr insan neye kime inanayim diyor ama baslayacaksanda meyvelerle degil sebzelerle basla daha sonra et sonra meyve en son meyve suyuyla tanusmaliymis bebisler ayrica elestiri olarak algilama ama o kavanoz pureleri bana bi annenin basvurmasi gereken son seylermis gibi geliyo hatta son bile degil

canim bizim doktorumuz 4. Ay bitince baslatti yogurt, elma suyu, havuc suyu, armut suyu sirayla. Bize erken geldi kakasinda kan sumuksu kaka fln oldu. 5. Ayimiz bitti simdi tekrar deneyecegiz. Bu ay doktor kan olmadigi surece devam et dedi. Ozellikle yogurt cok onemli dedi probiyotik oldugu icin. Yalniz istersen bir doktora danis bu ek gida olayini dikkat edilmesi gereken unsurlar var,,tek besinle bir iki kasikla baslayip arttiriyorsun, bir cay bardagina kadar. Sonra ertesi hafta baska birsey daha ekleyebilirsin mesala. Kavanoz icin de bizim doktor organik ve katkisiz yapan markalardan kullanabilirsin rahatca ama evde hazirlayabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. ek gida konusunda aman 6 aydan once hic baslamayin diyen var 4 aydan sonra yavas yavas tadlara kasiga alissin diyen de var. Benim yengem de cocuk doktoru 30 yilda 10 kere degistirdiler kesin dogrulari diyor, yok yuzustu yatirin aman yuz ustu yatirmayin fln. Tabiki arastirmalari bilgileri ciddiye almak lazim ama sonrasi bence annelerin karari. Bizimki mesala oluyor ek gida icin surekli agzima bakiyor oyle olunca ben de tekrar denemelere baslayacagim

Cnm etrafta okadar cok konusan varki anliyrm seni 40i cikinca tarhana vereleim diyen kv aman aman herseyden yedir sonra bnm oglan gibi yemek secer diyen kv yaveri...daha niceleri..bugun b dr diyorduki tv de 6 ay sadece anne sutu mutlu bi anne olabilmek icin bol bol emzirebilnek icin gun icinde "sanane" "banane" "bosver" kelimelerini bol bol kullanin..gercekten cok dogru... Ablam 6.ayda basladi sebzelerle suan yegenim 6 yasinda en sevdigi sey brokoli corbasi hic bir yemegide ayirt etmyr galiba daha coj ne zmn basladigin degil ne ile basladigin onemli ek gidaya

Evet canım haklısın bna çocuk yemek seçer diyende bi hemşire kendi kızı öle şuan 4 yaşında bana o azar azar tattım dedi öle başladık bnm kızım şımardı şimdi tattığı şeyindevamı gelmezse cıngar çıkarıyor bnde hem şu veriyorum yada emziriyorum

Adeti baslamayan varmi aranizda kizlar, herhalde baslamadan hamile kalmam mumkun olmayacak, korunmayi biraktik ama insallah 2-3 aya kadar olur, ilkimde de 7. Ayda baslamisti, bu arada rapor alabildm neyseki
canim buarada biz de 3 istiyoruz. Hatta kisa araliklarla. Ama benim de daha baslamadi adetim. Insallah mujdeleri buradan paylasmak kismet olur ikimize de

bence erken emzirdikten sonra sut genzine kacabiliyor bence en az 1 yil derim
hmm onu dusunmemistim ama bizimki simdiden cok harekrtlendi basiyla ayagi yer degistirmis oluyor cogunlukla sigmanaya basladi besigine. Oturmaya baslayinca hele kendini kesin atar yukaridan. Goruntulu telsiz fln kullansam olur mu acaba

Anne sutu almıyor canim malesefdoktora götürdüm bir sorunu yok resmen zorla iciriyorum eli sürekli ağzında diş yerleri mi kaşinıyor acaba biberonun ucuyla oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…