2015 Ekim Anneleri

Ay çok fena annem yatarak emzirme psikolojin bozulur demişti hiç emzirmedim yatarak ... Bu psikolojinin bozulası varmış diyorum...
Ben de hiç yatarak emzirmedin ona rağmen böyleyim canım uyku başımda hep göğsümü yokluyorum sonra bakıyorum yatağunda

Cnm buyume atagi olabilir o yuzden memeyi reddediyrdur bide ek gida vs ye basladiysan onlarda cok gelmis olabilir
Hifa da da oldu canım o durum ek bişey vermedim aç bıraktım geri döndü anne sütüne zor bir durum ama mecbur başka yapacak bişi yok

Bide gün gün değişiyor canım bikaç gündür 7 de uyanıyor 1 saat oynuyor geri uyuyo zaten 11 e kadar uyurken de kesintisiz uyumuyo uyanıyor emerken uyuyup kalıyo bn babamız gittikten sonra yanıma alıyorum beraber yatıyoruz oyun oynuyoruz fln =) İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin =)

Emziren anneler ek gıdaya başladınızmı? Benim kızım 4buçuk aylık ek gıdaya başlamak istiyorum. Şu hazır satılan meyve pürelerinden başlamayı düşünüyorum? Aranızda bu pürelerden veren varmı?

Canım gayet normal bebişinin kilo alımı bnm kızımda 600 gram almış Ekim annelerinin en cesur annesi bn galiba ek gıda vermede kendim ne yiyorsam hifa ya da onu yediriyorum çok şükür bi zararını görmedim..
Saç dökülmesi bnde de çok aşırı derecede var doktor hamilelik döneminde dökülmediği için aşırı derecede dökülüyormuş ...
Geçecek inşallah.. =)

Canım sen hızlı bir geçiş yaptın takdir de ediyorum ama bebekler her ne kadar verdiğimiz birçok yiyeceği sindirebilecek kapasiteye sahip olsa da ilerleyen yaşları için sindirim sistemini yoruyormuş fazlasıyla. Bugün bir çocuk dr u da 6 ay kesinlikle tadına bile baktırmayın diyordu hele ki tatlı meyve sularıyla falan başlamamak gerekiyormuş

Ben de sadece anne sütü veriyorum canım ama meyve pürelerini tavsiye etmiyorum başta sebze- çorbayla başlayıp et ve daha sonra meyveyle devam etmek gerekiyormuş. Ayrıca ne kadar sağlıklı saf olabilir ki hazır aldığımız ürün? Nolur yanlış anlama eleştiri değil yaptığım bebişlerimizin sağlığı için yorumda bulunmak istedim. Meyveler tatlı olduğu için ilerleyen zamanda beslenme bozuklukları yaşananiliyormuş istersen sebzr veya çorba dene

Evet canım bni çok korkuttular çünkü biri dedi çocuk yemek seçer yemesi gereken şeyleri yemez diye başkaları çocuk doymuyor diyolar sinir oldum başladım ama verdiğim şeyleri sadece bir çay kaşığı veriyorum çok da değil az az yani doktora sorcam gittiğimde sağlık ocağı ebesi bişey olmaz inşallah dikkat et dedi

Yok canım yanlış anlamıyorum, haklısın doğru tabi. Etrafımda danışacak kimse olmadığı için zaten size sorup akıl almak istedim. Peki ne zaman başlamak gerekir ek gıdaya. Sen ne zaman başlamayı düsünüyorsun?

ay kiyamam, duygusal baba tatli kiz, ileride cok isine yarar bosver simdi biraz hassas olsun. Ben de alistira alistira biraktim onceleri ayni apartmandaki anneme cikiyordum, sonra kisa kisa gunduz cikmalari oyle oyle alistilar birbirine.

canim cok tatlisin, cok tesekkurler, seninkiyle tanisamadik daha degil mi yoksa ben kacirdim mi?

Selam kizlar bugun 4.ay asilariniz olduk ilkinde aglamadi zaten o ignenin ucu ozelmis hissetmezmis ondan aglamazmus 2 .de tabi basti yaygarayi ama cabuk sakinlesti cok sukur 400gr almisiz bana az geldi tabijide ama dr sadece anne sutu alan bi bebek icin gayet iyi 6 ay sadece anne sutune dvm dedi boyumuzda 64 cm olmus kan damlasi verdi gunde 4 damla burda kiloya gore veriliyr denilmisti kilo basina bi damla bende az degilni 4 damla falan dedim bunu soyledim 6-7damlanin suan icin agir gelecegini 4 damlayla baslamaniz gerektigini soyledi bu ayki asilar 2.aydakilerin 2.dozuymus onlar ates yapmadigi icin bunlarda yapmaz dedi insallah oyle olur suanlik bizde durumlar boyle E elaammm sizinde asi gununuzmus nasil gecti huzursuzluk yoktur insallah elada

His geldin cnm oncelikle, sac dokulmesi bu aralat benimde kabusum oldu ilk aylar hicbirsey yoktu gayette saglikliydi son 1 haftadir asiri dojulyr bugun ebeye sordum gayet normal yenileri cikacak merak etme dedi bubun icin durduk yere ilac vs kullanmaya gerek yokmus yani gecici bi surecmis insallah kel kalmadan gecer bu surec

Ben de normal yapmak istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım. İkinciyi normal yapabilir miyim ki? Özel bir doktora mı gittin bunun için?
Daha onceki doktorum yapabilirmiyim dedim sezeryan izime bakti zaten hamilelikte yalnizca 1 kilo aldim cok zayiflamistim nornalde kocaman olan karnim gobuse donusmustu minikti yani sartlar iyiydi acilmam vardi tam 40 haftalikken sancimla gittim 5 de basladi sancim 10 da dogum oldu ebeler mudahale etmediler korktular kendi cabamla dogurdum yani 4,5 dikisim oldu.cok zordu ama basardim annelik cok guzel biseymis onu anladim.bebekleri hatta herseyi herkesi daha cok sevneye basladim, igneden korkan ben dogumu basarmistim artik hic korkmuyorum. Bi kac kere daha dogurabilirim yani

canim cok cok haklisin anlasmak lazim. Oglunun huyunu suyunu bilmiyorum ama bana sen hakli geldin. Babisler biraz kisa vadede yararli yollari tercih edip uzun vadede ne sonucu olur bazen dusunemiyorlar. Sen sadece kundak ve emzikle uyutuyorsan oglusun kendi uyuyor sayilir sonucta. buarada biz de lansinoh un orta derecesine gectik

canim masallah oglusuna kilosu da boyu da gayet iyi. O uygulamanin oyle kotu bir yani var fazla takip edince illa bir sorun buluyorsun yok bugun az yemis yok bugun az uyumus yok bugun az kaka yapmis:) kilosu boyu nesesi iyiyse hic takma bence. Bebislerin cunku bir donemleri bir donemini tutmuyor bazen az yiyorlar bazen cok bazen az uyuyorlar bazen cok

Bence 3 cocuk istiyrmmm kizimda cok sakin masallah su emzirme olayi olmasa hic dusunmem 2.yi ama 2 yil emmesi cocugun hakkiymis bilmyrm bi cogunuza sacma gelebilir ama cogugumun hakkina girmek istemyrm o yuzden Allah ta nasip ederse 2 yil emzirmek sonrasinda 2 bebisi dusunuyrm

haha 40imizdan onceki hallerimiz gozumuzun onunde canlandi:)) komedi absurd derken hakliymissin. Insallah uzun sure haberlesiriz ben bu cimcime buyuyunce ne olacak onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…