2015 Ekim Anneleri

Kızlar gündüz uyanık kalma sureleriniz arttimi kızım bir bucuk saat uyanık kalırdı artık üç dört saat uyanık kalıyor.Birde artık biz org çalıyoruz görmelisiniz benim orgum var kocaman önüne koydum iki elini üstüne koyuyor parmaklarını nasıl oynatıyor sipa :)ben bile tek elle çalıyorum:KK70:
Biz uzun zamandır gündüzleri çok uyanık kalıyoruz banyo yapacakki uyusun

Bunu daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bu işlere daha yeni giriyorum. Dr bizim kız için dışarı çıkmayacak diyince bebek arabası almamıştık. Şimdi bakıyorum kafam allak bullak oldu. Beğendiğim modeller pahalı. Ucuz alayım desem isteklerime uymuyor. Bi de bu dışarı çıkma mevzusu içimde kaldı ya iyice özendim. Napsam bilemedim. Kanguru olayından vazgeçtim. O kadar para vericem baharda çıktım çıktım yoksa yazın sıcağında pişeriz. Kışa da allah kerim.
Sizin arabalar ne marka? Memnun musunuz?
Bizim araba bugaboo bee 3 ana kucağıda cybex aton q ana kucağımdan çok memnunum kızım hiç sarsılmıyor kafa desteği çok iyi arabamızın sürüşü rahat yollarda zorlanmıyorum açılıp kapanması da kolay tek eksi yönü kapandığında çok küçülmüyor biraz fazla yer kaplıyor o zaman bende çok araştırmıştım bütün isteklerini aynı anda karşılayan bir araba bulamadım

Kız bebek anneleri size bişey sorucam. Bebeklerinizde vajinal akıntı oluyormu, böyle sümüksü beyaz yada şeffaf akıntı.Benim kızımda nerde ise doğduğundan beri var,nedenini anlamadım gitti. Doktor da pek önemsemedi. Papatya çayı ile temizle dedi o kadar. ???
Var canım dr normal dedi

Selam arkadaslar aranizda ek gidaya gecen varmi bebegim 5 aylik ve ek gidaya basladik yogurtla sanki biraz kabiz oldu gibi boyle bi durumla karsilasan varmi?

Keşke fırsat olsa canım evdeki sütlerim ziyan oldu en az 15 poşet vardı zaten sürekli gelince kıza içirmeye fırsat bulamadım biraz bekleyince de içmek istemedi kaldı öylece. Yakınlarda olsanız hiç ikiletmem bile verirdim süt. Bir arkadaşım vardı kızımdan 19 gün küçük kızı var. Onun sütü pek yoktu mama takviyeli devam ediyorlardı ona da kaç kez teklifte bulunsam dedim sonra vazgeçtim bu sefer de yanlış anlarsa diye. Al işte elimde patladı sütler. Benim eşim de kızımla süt kardeş olmak istemiyorum diyor:)
Canım benim Allah razı olsun söylemen yeter. Senin arkadaşının bebişi de kızmış sorun olmaz :), söyle bence hala mama veriyorsa belki o da senden bekliyordur, çekiniyordur.
Benim samimi arkadaşım var üni.yi beraber okuduk, yurtta beraberdik, şimdi de aynı yerde çalışıyoruz, gerçi seneye tayinleri çıkıyor ama görüşeceğiz sonuçta, o benden 4 gün sonra doğum yaptı, sütü fazlaydı denesek dedik dedik geri vazgeçtik bu süt kardeşlik olayından dolayı küçük bir ihtimal de olsa oğlumla kızı birbirini severse sonra bize niye bizi süt kardeş yaptınız derlerse diye :)

Bizim araba bugaboo bee 3 ana kucağıda cybex aton q ana kucağımdan çok memnunum kızım hiç sarsılmıyor kafa desteği çok iyi arabamızın sürüşü rahat yollarda zorlanmıyorum açılıp kapanması da kolay tek eksi yönü kapandığında çok küçülmüyor biraz fazla yer kaplıyor o zaman bende çok araştırmıştım bütün isteklerini aynı anda karşılayan bir araba bulamadım
Canım o araba çok güzel ama pahalı baya. İndirim yakalamak lazım. Küçülmediğini fark etmemiştim. Ben de mamas papas armpdillo flip beğendim. Yanına da aton basic beğendim. Ama daha uygun bişey mi bulsam diyorum. Aklım da kalıyo. Mamas papas çok küçülüyo bi de.

4 aylık aşımızı olduk. Birinde feci ağladı.şimdi emzirdim uyudu. Bakalım bi sorun olacak mı. Kan ilacı da verdi.
Geçmiş olsun canım o ikinci aşı bizi de aglatmisti inşallah ateşsiz ağrısız bol uykulu bir gece gecirirsiniz

Oyyy zor bi gün beni bekliyo desene geçmiş olsun inşaallah uyur kan ilacı olarak ne verdi adi ne
Vegaferon canım. Benim kız 6 kilo civarı, 5 damla dedi. Bunu hemşire dedi. Ebe hemşiremizin de sağolsun bilgi birikimi harikadır, kendimi güncellerim diye korkudan ölüyo. O yüzden bi bakıcam kullanma talimatına.

İlk göğüs acısı yaşamaya başladığımda ki doğumdan hemen sonra başladım, her gördüğüm emziren anneye şüphe ile bakıyordum acaba onun da acıyor mu diye :) valla 4 ayda akıl sağlığımın bi kısmı gitmiş şöyle düşünüyorum da :) yüce devletimiz doğuran kadınlara doğum iznine çıkarken huni de dağıtsın :) o saatten sonra absürd komedi türüne geçeriz artık:KK49::KK24: @primavera1985
Canım kalp rahatsızlığı vardı enfeksiyon riskinden dolayı çıkmayın dedi.şimdi daha iyi.çok şükür. Bakayım canım urbana. Sağolasın.
Canim inşallah dahada iyi olur bebeğin çok geçmiş olsun.

Canım bence aktardan aldığın bilgiye güvenme. Farmakognozi önemli bir bilim dalıdır ve aktarların bu konuda bilgileri genelde kulaktan dolmadır.
Haklısın canım ben doktorunuzun dediği çayları aldım zaten. Vermedim genede çayın geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Sorunun kaynağını bulmak bence. Simdilik yarım kundak yapınca eller yüze gitmeyince daha iyi uyuyoruz

Canım o araba çok güzel ama pahalı baya. İndirim yakalamak lazım. Küçülmediğini fark etmemiştim. Ben de mamas papas armpdillo flip beğendim. Yanına da aton basic beğendim. Ama daha uygun bişey mi bulsam diyorum. Aklım da kalıyo. Mamas papas çok küçülüyo bi de.
Canim bende concord neo kullaniyorum memnunum cok ama jane rider diye bi araba var cok guzel simdi alicak olsam ona bakardim aklinda olsun

Haklısın canım ben doktorunuzun dediği çayları aldım zaten. Vermedim genede çayın geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Sorunun kaynağını bulmak bence. Simdilik yarım kundak yapınca eller yüze gitmeyince daha iyi uyuyoruz
Yarım kundağı küçükken de yapıyor muydun yoksa yeni mi alıştırdın? Ben de alıştırsaydım keşke :( ellerini oynatmaya başladı mı uyanıyor hemen :(

İlk göğüs acısı yaşamaya başladığımda ki doğumdan hemen sonra başladım, her gördüğüm emziren anneye şüphe ile bakıyordum acaba onun da acıyor mu diye :) valla 4 ayda akıl sağlığımın bi kısmı gitmiş şöyle düşünüyorum da :) yüce devletimiz doğuran kadınlara doğum iznine çıkarken huni de dağıtsın :) o saatten sonra absürd komedi türüne geçeriz artık:KK49::KK24: @primavera1985
L
Bende bu göğüs yara ve ağrılarından çok çektim ilk haftalar. Ağlaya aglaya kizimi emziriyordum. O emme süresi bana o kadar uzun geliyoduki. Iki de bir saate bakıyodum ne kadar zaman geçti diye. Çok şükür geride kaldı. Beni bu ağrı lardan kurtaran ise tahin yağı oldu.

Back