İlk defa duyuyorum şimdi baktım güzelmiş. Yanında şemsiyesi de vardı:)Canim bende concord neo kullaniyorum memnunum cok ama jane rider diye bi araba var cok guzel simdi alicak olsam ona bakardim aklinda olsun
Kundaha karşı olan ben ilk 3. Haftadan sonra 10 gün kadar tam kundak yaptım. Ilk bi hafta ise yaradı. Sonra ki günler baktım ise yaramıyor vede kizimi terletiyo diye vaz geçtim.Yarım kundağı küçükken de yapıyor muydun yoksa yeni mi alıştırdın? Ben de alıştırsaydım keşkeellerini oynatmaya başladı mı uyanıyor hemen
Enfeksiyon çıktı canım şurup verdi dr onu kullanacağız inşallah şifa bulur kuzum. Aşı günühle aynı gün olunca kızım çok ağladı.hande_buse tahlil sonucunuz çıktı mı canim ?
Canım bebeğinin gelişimi nasıl bilmiyorum ama dr bana acele etmeyin 6.ayını doldurmasını bekleyin dedi.dr mu tavsiye etti ek besiniSelam arkadaslar aranizda ek gidaya gecen varmi bebegim 5 aylik ve ek gidaya basladik yogurtla sanki biraz kabiz oldu gibi boyle bi durumla karsilasan varmi?
İyiyiz canım sen nasılsın, seni mi özlüyor bebişinGunaydiiiin kızlar nasılsınız ? Valla yetişemiyorum okuyamıyorum hepsini.nasılsınız herşey yolunda mi bebişleriniz nasıl benimki çok huysuz sürekli bi homurdanma
Aşı için inşallah geceyi rahat atlatırsınız canım.Yarım kundağı küçükken de yapıyor muydun yoksa yeni mi alıştırdın? Ben de alıştırsaydım keşkeellerini oynatmaya başladı mı uyanıyor hemen
Geçmiş olsun canım iyiki tahlil istemis doktorunuz çabucak iyilesir inşallahEnfeksiyon çıktı canım şurup verdi dr onu kullanacağız inşallah şifa bulur kuzum. Aşı günühle aynı gün olunca kızım çok ağladı.
Çok çok geçmiş olsunEnfeksiyon çıktı canım şurup verdi dr onu kullanacağız inşallah şifa bulur kuzum. Aşı günühle aynı gün olunca kızım çok ağladı.
Evet semsiyesi cok sevimli cokta kullanisli bi araba ben cok kullaniyorum bebek arabasn disaro cikamasamda evde cok kullandim concord neo guzel memnunum ama simdi alsam dedigim gibi jane rider alirdimCanim bende concord neo kullaniyorum memnunum cok ama jane rider diye bi araba var cok guzel simdi alicak olsam ona bakardim aklinda olsun
Gelisimi iyi gidiyor bu zamana kadar sadece anne sutuyle beslendi ama sutum yetmemeye basladi ve mamaya basladik suan 5 ay 3 gunluk :) 8.5 kilo boyuda 70 cmCanım bebeğinin gelişimi nasıl bilmiyorum ama dr bana acele etmeyin 6.ayını doldurmasını bekleyin dedi.dr mu tavsiye etti ek besini
ben de almadım onun yerine keçi boynuzu pekmezi veriyom günde yarım çay kaşığı, bizim evde ilaç yok zaten,tek ilacımız o, hepimiz öksürük,halsizlik,ateş,kansızlık vs. durumlarda 1 kaşık alıyoz hemen geçiyo, kızım 1 haftadır sabahları öksürüyo emziriyorum,pekmez veriyom,burnuna da süt sıkıyom,doğal tedavi,uzun sürüyo belki ama direnç kazanıyo vücut, büyük kızım da 4 yaş 3 aylık hiç antibiyotik kullanmadı,39 küsür ateşde bile vermedim,pekmez verdim bol emzirdim,kusup balgamı çıkarmıştır herseferinde, benim de demirim ilkkez çok iyi çıktı ciğer,dalak,dereotu,pekmez,kabak çekirdeği ile, minik bebeklerin bağırsağını yormaya ne gerek var derim benCanım 4 ay 10 günlüğüz kullanmıyoruz. Hiç araştırma yapmadım ama sanki ne kadar geç versem o kadar iyiymiş gibi hissediyorum. Ben çok ilaç kullandım kızıma, ondan herhalde. Böbrekleri karaciğeri yorulacak diye korkuyorum içten içe.
Bizim komşunun oğluna onlar görmeden versek mi diyoruz biz de sizin kızı alalım diyip duruyorlar sonra söyleriz süt kardeş oldular diye suikast planım vardı yani:)Canım benim Allah razı olsun söylemen yeter. Senin arkadaşının bebişi de kızmış sorun olmaz :), söyle bence hala mama veriyorsa belki o da senden bekliyordur, çekiniyordur.
Benim samimi arkadaşım var üni.yi beraber okuduk, yurtta beraberdik, şimdi de aynı yerde çalışıyoruz, gerçi seneye tayinleri çıkıyor ama görüşeceğiz sonuçta, o benden 4 gün sonra doğum yaptı, sütü fazlaydı denesek dedik dedik geri vazgeçtik bu süt kardeşlik olayından dolayı küçük bir ihtimal de olsa oğlumla kızı birbirini severse sonra bize niye bizi süt kardeş yaptınız derlerse diye :)
Tamamen geçti mi yoksa az da olsa oluyor mu? Benim de ilk zamanlar gibi değil tabi ama hala devam ediyor.L
Bende bu göğüs yara ve ağrılarından çok çektim ilk haftalar. Ağlaya aglaya kizimi emziriyordum. O emme süresi bana o kadar uzun geliyoduki. Iki de bir saate bakıyodum ne kadar zaman geçti diye. Çok şükür geride kaldı. Beni bu ağrı lardan kurtaran ise tahin yağı oldu.
Tam geçti canım. Senin göğüs uclarinmi ağrıyor yoksa emzirirken sizi şeklinde göğüslerimde agrimi oluşuyorTamamen geçti mi yoksa az da olsa oluyor mu? Benim de ilk zamanlar gibi değil tabi ama hala devam ediyor.
2 aydir bunu yapiyor sanirim doktor fobisi oldu:) ve onunla birlikte benim de. Tesekkur ederizKıyamam edize korkmuştur kuzucuk birşeyden çıplak olmaktan da bazen hoşlanmıyorlar boyumuz kilomuzda gayet iyi maşallah
canim araba sart bence. Hemen arabaniza kavusur bol bol cikarsiniz umarim. Biz zamlar gelmeden ve indirimden bugaboo bee almistik. Cok memnunuz ama o haliyle bile pahaliydi zam gelecek diye 2 gunde almistik. Simdi kim bilir ne olmusturBunu daha önce konuşmuşsunuzdur ama ben bu işlere daha yeni giriyorum. Dr bizim kız için dışarı çıkmayacak diyince bebek arabası almamıştık. Şimdi bakıyorum kafam allak bullak oldu. Beğendiğim modeller pahalı. Ucuz alayım desem isteklerime uymuyor. Bi de bu dışarı çıkma mevzusu içimde kaldı ya iyice özendim. Napsam bilemedim. Kanguru olayından vazgeçtim. O kadar para vericem baharda çıktım çıktım yoksa yazın sıcağında pişeriz. Kışa da allah kerim.
Sizin arabalar ne marka? Memnun musunuz?
canim buarada ana kucagi sanirim maksimum 6 aya kadar kullaniliyor. Ediz sigmaz oldu yakinda pusete gececegiz galiba. Direk puset alip da kullababileceginiz bir model var midir acaba? Sanki bazi maclaren ler filan dogumdan itibaren kullaniliyor gibi hayal meyal birseyler hatirliuorumBunu beğenmiştik biz çok önceden. Anakucağı küçük gelmişti. Nasıl sence kaç aya kadar kullanılır?
Masallah kuzuya uyurken ayri bi tatli oluyolar yataginda pelusla oynarken uyumasi ne kadar suruyoEki Görüntüle 1783198 Kizlar kuzum cok alisti pelusuna, ya minciklarken uyuyor, ya sariliyor, bazen de yuzunu gomuyor. Dikkat etmek lazim ona biraz sanirim. Ama cok tatlilar birlikte.
Mamas papas ın yalnızca arabasını alsam dedim ama daha erken onu kullanması için. Maclaren arabaların tipleri hiç hoşuma gitmiyorcanim buarada ana kucagi sanirim maksimum 6 aya kadar kullaniliyor. Ediz sigmaz oldu yakinda pusete gececegiz galiba. Direk puset alip da kullababileceginiz bir model var midir acaba? Sanki bazi maclaren ler filan dogumdan itibaren kullaniliyor gibi hayal meyal birseyler hatirliuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?