2015 Ekim Anneleri

Yarım kundağı küçükken de yapıyor muydun yoksa yeni mi alıştırdın? Ben de alıştırsaydım keşke ellerini oynatmaya başladı mı uyanıyor hemen
Kundaha karşı olan ben ilk 3. Haftadan sonra 10 gün kadar tam kundak yaptım. Ilk bi hafta ise yaradı. Sonra ki günler baktım ise yaramıyor vede kizimi terletiyo diye vaz geçtim.
Şimdi ise sadece gündüzleri yâr kundak yapiyorum. Gece yapmıyorum çünkü gece uykularimizda sorun yok. Bir dene istersen belki ise yarar

Selam arkadaslar aranizda ek gidaya gecen varmi bebegim 5 aylik ve ek gidaya basladik yogurtla sanki biraz kabiz oldu gibi boyle bi durumla karsilasan varmi?
Canım bebeğinin gelişimi nasıl bilmiyorum ama dr bana acele etmeyin 6.ayını doldurmasını bekleyin dedi.dr mu tavsiye etti ek besini

Gunaydiiiin kızlar nasılsınız ? Valla yetişemiyorum okuyamıyorum hepsini.nasılsınız herşey yolunda mi bebişleriniz nasıl benimki çok huysuz sürekli bi homurdanma
İyiyiz canım sen nasılsın, seni mi özlüyor bebişin benim oğlum da 2 gündür çok huysuz bizim de aşımız yarın şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağız diye umarım ateşsiz, rahat geçirirler

Yarım kundağı küçükken de yapıyor muydun yoksa yeni mi alıştırdın? Ben de alıştırsaydım keşke ellerini oynatmaya başladı mı uyanıyor hemen
Aşı için inşallah geceyi rahat atlatırsınız canım.
Kundak konusunda Y yagmur46 ya katılıyorum denemekten bişey çıkmaz. Ben sanırım 2-2,5 aya kadar yarı kundak yapmayı denediğimde uyuyamıyordu serbest olunca uyuyordu, daha sonra elleriyle iyice kendini uyandırmaya başladığında yine denedim yarı kundaklı daha iyi uyudu ve bizde şunu farkettim yüzüne bişey deyince daha rahat uyuyor sanki yani penye battaniyesinin kenarı falan gelince.

Canim bende concord neo kullaniyorum memnunum cok ama jane rider diye bi araba var cok guzel simdi alicak olsam ona bakardim aklinda olsun
Evet semsiyesi cok sevimli cokta kullanisli bi araba ben cok kullaniyorum bebek arabasn disaro cikamasamda evde cok kullandim concord neo guzel memnunum ama simdi alsam dedigim gibi jane rider alirdim

Canım bebeğinin gelişimi nasıl bilmiyorum ama dr bana acele etmeyin 6.ayını doldurmasını bekleyin dedi.dr mu tavsiye etti ek besini
Gelisimi iyi gidiyor bu zamana kadar sadece anne sutuyle beslendi ama sutum yetmemeye basladi ve mamaya basladik suan 5 ay 3 gunluk :) 8.5 kilo boyuda 70 cm

ben de almadım onun yerine keçi boynuzu pekmezi veriyom günde yarım çay kaşığı, bizim evde ilaç yok zaten,tek ilacımız o, hepimiz öksürük,halsizlik,ateş,kansızlık vs. durumlarda 1 kaşık alıyoz hemen geçiyo, kızım 1 haftadır sabahları öksürüyo emziriyorum,pekmez veriyom,burnuna da süt sıkıyom,doğal tedavi,uzun sürüyo belki ama direnç kazanıyo vücut, büyük kızım da 4 yaş 3 aylık hiç antibiyotik kullanmadı,39 küsür ateşde bile vermedim,pekmez verdim bol emzirdim,kusup balgamı çıkarmıştır herseferinde, benim de demirim ilkkez çok iyi çıktı ciğer,dalak,dereotu,pekmez,kabak çekirdeği ile, minik bebeklerin bağırsağını yormaya ne gerek var derim ben

Bizim komşunun oğluna onlar görmeden versek mi diyoruz biz de sizin kızı alalım diyip duruyorlar sonra söyleriz süt kardeş oldular diye suikast planım vardı yani:)

Tamamen geçti mi yoksa az da olsa oluyor mu? Benim de ilk zamanlar gibi değil tabi ama hala devam ediyor.

canim araba sart bence. Hemen arabaniza kavusur bol bol cikarsiniz umarim. Biz zamlar gelmeden ve indirimden bugaboo bee almistik. Cok memnunuz ama o haliyle bile pahaliydi zam gelecek diye 2 gunde almistik. Simdi kim bilir ne olmustur

Bunu beğenmiştik biz çok önceden. Anakucağı küçük gelmişti. Nasıl sence kaç aya kadar kullanılır?
canim buarada ana kucagi sanirim maksimum 6 aya kadar kullaniliyor. Ediz sigmaz oldu yakinda pusete gececegiz galiba. Direk puset alip da kullababileceginiz bir model var midir acaba? Sanki bazi maclaren ler filan dogumdan itibaren kullaniliyor gibi hayal meyal birseyler hatirliuorum

Mamas papas ın yalnızca arabasını alsam dedim ama daha erken onu kullanması için. Maclaren arabaların tipleri hiç hoşuma gitmiyor eşim de kızıyor çok büyütüyorsun altı üstü bebek arabası diyor. Siz hala ana kucağı kullanıyorsunuz di mi? Kaç kilo edizcik şimdi? Benim kız 6 yı yeni geçti. Çok hızlı da kilo almıyor. Gerçi 6 aya kadar olması sadece kilodan değildir di mi? Bebeğin hareket yeteneği, boyunun uzaması, rahat edebilmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…