2015 Ekim Anneleri

ayyy kiyamam ikinize de, senin canin daha cok yanmistir, gecmis olsun cok

gecmis olsun canim. Valla ediz inletmisti ortaligi. Doktor dahil herkesi strese sokmustu
Kıyamam edizciğe. Duru yazık kızım mızırdandı sadece neşesi de hün içinde genel olarak iyiydi şimdi uyuyor şimdiye kadar ateş de olmadı inş tolere edebilir ateş düşürücü de vermek zorunda kalmam

Canım kızın misafirlerin yanında kalmak iki dedikodu yapmak istemiş sen anlamamışsın:) benimki ağlamasa da yabancıların yanında kesinşikle gülmüyor inceliyor sadece. Bugün halasının iş yerine gittik oradaki insanların hiçbirine gülmedi bir de öyle bir inceledi ki hepsini. Bir tanesi ne kadar dikkatli inceliyor anlamlı anlamlı bakıyor kendimde bir gariplik mi var acaba diye düşündüm dedi:) beni ve babasını görüncw gülümsüyor sadece o da azıcık. Tanımadan kimseye gülmüyor

Göğüs kalkanı ben de hala kullanıyorum. Şu içinde süt birikenleri diyosun değil mi? 4 ay oldu acısız emzirmem bir kaç defadır. Alıştım artık, bi süre sonra uyuşuyo zaten. Kalkanları aldığında kullanma klavuzu falan hatırlıyor musun? Ben okumadım da, 1 saatten fazla takılmaz falan yazıyor muydu? Öyle bişeyler duydum ama bilmiyorum doğrusunu. O da yapıyor olabilir. Uyuyorum ben onlarla, basınç yapıyordur belki.

Bizimki de pür dikkat izlerdi sesi çıkmazdı yabancılara bugün ne olduysa değişikti 2 -3 gündür çok farklı zaten etrafta olup biteni çok iyi takip ediyor dediğin gibi dedikodu istedi canı:))

Bizimki de pür dikkat izlerdi sesi çıkmazdı yabancılara bugün ne olduysa değişikti 2 -3 gündür çok farklı zaten etrafta olup biteni çok iyi takip ediyor dediğin gibi dedikodu istedi canı:))
Canım çocuklarımız her gün farklı adetler ediniyor seninki insanlarla birarada olmak istemiş artık. Belli bir dönemde de tamamen insanlardan kaçtıkları saklandıkları kimseye tahammül edemedikleri dönemler geliyor aşırı sosyalleşme onu takip ediyor. Bizler dr bunlara uyum sağlamaya çalışıuoruz sadece

Evet onlardan. Yanlış hatırlamıyorsam 40 dakikadan fazla kullanmayın yazıyordu. Ama ben 7/24 kullanıyorum. Doğum sancısından zor geldi bana göğüs acısı

Sadece bir gün çıkardım göğüslerim ilk günkü haline döndü. Ağlayarak emzirdim übir iki gün. Tövbe bi daha çıkarmam dedim

Evet cnm iyikide olmuş kuzularimiz Allah onları bizlere bağışlasın korusun sağlık versin inşallah.gücümüzün ilgimizin yetecegi bir zamanda da diğer bebislerimiz olsun inşallah sağlıkla:)

canim gaz konusunda hic tecrubem yok ne yazik ki. Cok gecmis olsun. Ama dila kuzumuzun 5 ayini kutlamadan gecemeyecegim. Ne kadar cabuk buyuyorlar degil mi? Saglikli huzurlu sorunsuz eglenceli mutlu rahat uykulu keyifli yemeli gazsiz nice aylara!
Çok çok teşekkür ederiz canım büyüyor kuzularimiz her anları ayrı güzel inşallah 5. Yaşlarını da kutlarız buradan

Tam bir rehber öğretmen yaklaşımı oldu gayet açıklayıcı oldu tatlım:))

Göğüs ucu kremi earth mama angel kullanan bir arkadaşım memnundu yaralarına iyi gelmişti belki sana da yarar canım

Bebeğin gazının uzun süre devam ettiği durumlarda annenin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi öneriliyor tereyağ dahil işe yarar mı bilmem canım
Bunu bilmiyordum canım dün yoğurt vermiştim o da rahatsız etmiş olabilir o zaman birkaç güne geçmezse ben de dikkat ederim yediklerime

Evet onlardan. Yanlış hatırlamıyorsam 40 dakikadan fazla kullanmayın yazıyordu. Ama ben 7/24 kullanıyorum. Doğum sancısından zor geldi bana göğüs acısı
Inşallah geçer canım. Çok zor yaa hiç emzirmeyi böyle hayal etmezdim ama olsun. Şükür bu günümüze. İyi olsun kuzularımız:)

Kızlar bu gün kalabalık misafirim geldi.bi konuşmalar kahkahalar falan. Bizim kız ilgiyle herkesi dinledi 1 saat falan. Tabii bu güne kadar taş çatlasa 5 kadını bir arada görmüş ya kalabalık ilgi çekici geldi. Sonra herkes gidince bizimkinde bir cıvıldamalar bir ses çıkarmalar hiç öyle sesler çıkarmamıştı bu güne kadar :)
Dedim 2 kere daha kalabalık misafir alsam dile gelecek bizimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…