- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
ayyy kiyamam ikinize de, senin canin daha cok yanmistir, gecmis olsun coksize geçen gün yaptığım sakarlığı anlatayım
mert önünü ıslatmış üstünü değiştireyim dedim
önce bir kolunu çıkartırken çıt diye bir ses duydum inatla tişörtün kolunu çekince mertin çığlığı nı da duydum
bir baktım ki tişörtün ipi mertin parmağına takılmış kesmiş parmak kan içinde tam da baş parmağının oynak yeri
DURUN DAHA SAKARLIĞIM BİTMEDİ
neyse meme verdim susturdum tam yemek yerken mert de kucağımdaydı masada da acı turşu
mert de kesik parmağını emiyor bende o arada önce acı biberi ağzıma attım veeee sonra mertin parmağını ağzından çıkardım sonrası malum bir kıyamet daha koptu en sonunda eşim dayanamadı çocuğun başına bişi gelmeden sen ver bu gece ben ilgileniyim dedi
Kıyamam edizciğe. Duru yazık kızım mızırdandı sadece neşesi de hün içinde genel olarak iyiydi şimdi uyuyor şimdiye kadar ateş de olmadı inş tolere edebilir ateş düşürücü de vermek zorunda kalmamgecmis olsun canim. Valla ediz inletmisti ortaligi. Doktor dahil herkesi strese sokmustu
Insallah olmaz tatlimKıyamam edizciğe. Duru yazık kızım mızırdandı sadece neşesi de hün içinde genel olarak iyiydi şimdi uyuyor şimdiye kadar ateş de olmadı inş tolere edebilir ateş düşürücü de vermek zorunda kalmam
Canım kızın misafirlerin yanında kalmak iki dedikodu yapmak istemiş sen anlamamışsın:) benimki ağlamasa da yabancıların yanında kesinşikle gülmüyor inceliyor sadece. Bugün halasının iş yerine gittik oradaki insanların hiçbirine gülmedi bir de öyle bir inceledi ki hepsini. Bir tanesi ne kadar dikkatli inceliyor anlamlı anlamlı bakıyor kendimde bir gariplik mi var acaba diye düşündüm dedi:) beni ve babasını görüncw gülümsüyor sadece o da azıcık. Tanımadan kimseye gülmüyorBugün eve misafir geldi 7-8 kişi kadar kızım hepsini ilk defa gördü. Ben de biraz tuttum yanlarında sonra içeri götürdüm. Kızım içerde bastı çığlığı nasıl bir ağlama sanırsın etinden et kopuyor misafirlerin yanına dönüyorum susuyor benim ki hepsine gülücükler dağıtıyor içeri geri gidiyorum gene basıyor çığlığı geri geldik misafirlerin yanında gene sustu. Hayret ettim ne anladıysa :)
İnşallah canım benim. Sen nasılsın ediz nasıl? Konuşamıyoruz kaç zamandırInsallah olmaz tatlim
Göğüs kalkanı ben de hala kullanıyorum. Şu içinde süt birikenleri diyosun değil mi? 4 ay oldu acısız emzirmem bir kaç defadır. Alıştım artık, bi süre sonra uyuşuyo zaten. Kalkanları aldığında kullanma klavuzu falan hatırlıyor musun? Ben okumadım da, 1 saatten fazla takılmaz falan yazıyor muydu? Öyle bişeyler duydum ama bilmiyorum doğrusunu. O da yapıyor olabilir. Uyuyorum ben onlarla, basınç yapıyordur belki.Annem üzerine yatınca olur diyordu. Bir dikkat et bakalım.
Ben göğüs kalkanlarını hala kullanıyorum inanır mısın. Yaralarım onu kullanmaya başlayınca geçmişti. Artık iyileşti diye çıkardığımda tekrar etti. Ben de mecburen kullanıyorum, korkumdan çıkaramıyorum.
Bizimki de pür dikkat izlerdi sesi çıkmazdı yabancılara bugün ne olduysa değişikti 2 -3 gündür çok farklı zaten etrafta olup biteni çok iyi takip ediyor dediğin gibi dedikodu istedi canı:))Canım kızın misafirlerin yanında kalmak iki dedikodu yapmak istemiş sen anlamamışsın:) benimki ağlamasa da yabancıların yanında kesinşikle gülmüyor inceliyor sadece. Bugün halasının iş yerine gittik oradaki insanların hiçbirine gülmedi bir de öyle bir inceledi ki hepsini. Bir tanesi ne kadar dikkatli inceliyor anlamlı anlamlı bakıyor kendimde bir gariplik mi var acaba diye düşündüm dedi:) beni ve babasını görüncw gülümsüyor sadece o da azıcık. Tanımadan kimseye gülmüyor
Canım çocuklarımız her gün farklı adetler ediniyor seninki insanlarla birarada olmak istemiş artık. Belli bir dönemde de tamamen insanlardan kaçtıkları saklandıkları kimseye tahammül edemedikleri dönemler geliyor aşırı sosyalleşme onu takip ediyor. Bizler dr bunlara uyum sağlamaya çalışıuoruz sadeceBizimki de pür dikkat izlerdi sesi çıkmazdı yabancılara bugün ne olduysa değişikti 2 -3 gündür çok farklı zaten etrafta olup biteni çok iyi takip ediyor dediğin gibi dedikodu istedi canı:))
Sagol canim simdilik iyiyiz bakalim insallah gecemiz de guzel gecer butun bebisler bol bol uyur :)gecmis olsun baturalp imize. Kolaycacik atlatirsiniz umarim
Sagol canim simdilik iyiyiz bakalim insallah gecemiz de guzel gecer butun bebisler bol bol uyur :)gecmis olsun baturalp imize. Kolaycacik atlatirsiniz umarim
Evet onlardan. Yanlış hatırlamıyorsam 40 dakikadan fazla kullanmayın yazıyordu. Ama ben 7/24 kullanıyorum. Doğum sancısından zor geldi bana göğüs acısıGöğüs kalkanı ben de hala kullanıyorum. Şu içinde süt birikenleri diyosun değil mi? 4 ay oldu acısız emzirmem bir kaç defadır. Alıştım artık, bi süre sonra uyuşuyo zaten. Kalkanları aldığında kullanma klavuzu falan hatırlıyor musun? Ben okumadım da, 1 saatten fazla takılmaz falan yazıyor muydu? Öyle bişeyler duydum ama bilmiyorum doğrusunu. O da yapıyor olabilir. Uyuyorum ben onlarla, basınç yapıyordur belki.
Evet cnm iyikide olmuş kuzularimiz Allah onları bizlere bağışlasın korusun sağlık versin inşallah.gücümüzün ilgimizin yetecegi bir zamanda da diğer bebislerimiz olsun inşallah sağlıkla:)Biz de iki yıldan sonra düşünmeye başladık 3. Yıl dönümümüzde oldu kızım iyi ki de şimdi olmuş ömrüm boyunca bu anlara hazırlık yapmışım gibi geliyor. Çok şükür kızım sakin bir bebek başka bebiş de düşünebilirim ama enerjimin ancak iki çocuğa yeteceğini düşünüyorum sanki bir fazlası olsa iyi bir anne olamayacakmışım gibi
Çok çok teşekkür ederiz canım büyüyor kuzularimiz her anları ayrı güzel inşallah 5. Yaşlarını da kutlarız buradancanim gaz konusunda hic tecrubem yok ne yazik ki. Cok gecmis olsun. Ama dila kuzumuzun 5 ayini kutlamadan gecemeyecegim. Ne kadar cabuk buyuyorlar degil mi? Saglikli huzurlu sorunsuz eglenceli mutlu rahat uykulu keyifli yemeli gazsiz nice aylara!
Tam bir rehber öğretmen yaklaşımı oldu gayet açıklayıcı oldu tatlım:))Canım çocuklarımız her gün farklı adetler ediniyor seninki insanlarla birarada olmak istemiş artık. Belli bir dönemde de tamamen insanlardan kaçtıkları saklandıkları kimseye tahammül edemedikleri dönemler geliyor aşırı sosyalleşme onu takip ediyor. Bizler dr bunlara uyum sağlamaya çalışıuoruz sadece
Göğüs ucu kremi earth mama angel kullanan bir arkadaşım memnundu yaralarına iyi gelmişti belki sana da yarar canımGöğüs kalkanı ben de hala kullanıyorum. Şu içinde süt birikenleri diyosun değil mi? 4 ay oldu acısız emzirmem bir kaç defadır. Alıştım artık, bi süre sonra uyuşuyo zaten. Kalkanları aldığında kullanma klavuzu falan hatırlıyor musun? Ben okumadım da, 1 saatten fazla takılmaz falan yazıyor muydu? Öyle bişeyler duydum ama bilmiyorum doğrusunu. O da yapıyor olabilir. Uyuyorum ben onlarla, basınç yapıyordur belki.
Bunu bilmiyordum canım dün yoğurt vermiştim o da rahatsız etmiş olabilir o zaman birkaç güne geçmezse ben de dikkat ederim yediklerimeBebeğin gazının uzun süre devam ettiği durumlarda annenin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi öneriliyor tereyağ dahil işe yarar mı bilmem canım
Inşallah geçer canım. Çok zor yaa hiç emzirmeyi böyle hayal etmezdim ama olsun. Şükür bu günümüze. İyi olsun kuzularımız:)Evet onlardan. Yanlış hatırlamıyorsam 40 dakikadan fazla kullanmayın yazıyordu. Ama ben 7/24 kullanıyorum. Doğum sancısından zor geldi bana göğüs acısı
Du bakalım onu da deneyim :)Göğüs ucu kremi earth mama angel kullanan bir arkadaşım memnundu yaralarına iyi gelmişti belki sana da yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?