2015 Ekim Anneleri

Sinif ogretmeniyim oglumun adi çinar. Calismaya baslamadim rapor aldim. Bu donemi kapatmayi dusunuyorum. Cunku calistigim yer koy ve merkeze 1 saat uzaklikta
Benim okul da evimin aşağısında ama ben de ayrıldım ücretsiz izne bebişlerin daha ihtiyacı var bize annem falan da yok olup da bakacak olsa neyse.

Geçmiş olsun canım geçer iyileşir inşallah kısa sürede... kakası da demir ilacı kullanıyosanız ondandır bişey çıkmaz inşallah
Canım cok tesekkurler, bugun cok sukur ishalimiz gecti. Doktorumuz demir ilaci kaka renginde degisiklik veya kabiz yapabilirmis. Ishal ve kakada kan inek sutu alerjisindenmis buyuk ihtimalle. Simdilik kesiyoruz yogurdu bakalim

Canım cok tesekkurler evet durum cok ciddi degil anladigim kadariyla egzersizle duzelecek herhalde kafa duzlugu icin de yan yatirmayi deneyecegim. Inek sutu icin de aynen sanirim biraz erken oldu, ciddi bir alerji oldugunu sanmiyorum cunku kusmasi veya dokuntusu yok umarim onumuzdeki aylarda hazir oldugunda baslariz ek gidaya bir sikintisi kalmaz o zaman insallah. Gunes ne yapti? Uyuyabildiniz mi bu gece?

Sabah aşıdan geldik geleli kızım yeni uyudu çok huzursuzuz neyseki ateşimiz yok kucağımdan hiç inmedi ne bel kaldı ne sırt neyse iyi olsun geceyi rahat geçirelim de yarına rahatlarız heralde

Geçmiş olsun canım aşı bizde uyku yapmıştı gün boyu uyumuştu neredeyse inşallah ateşsiz huzurlu atlatirsiniz
Ayyy maşallah inşallah bizde rahat atlatırız benim kızın uyku düzeni çok bozuk gündüz neredeyse hiç uyumuyor ayakta sallıyorum ayağımdqn indirince uyanıyor 24 şubatta bizimde aşımız olacak inşallah.

evet canim ben de oyle birsey hatirliyorum. Bizimki kucukken anlasilmadi cunku yatarken egik degil boynu simdi simdi oturtmaya baslayinca gorduk, yani herhalde durum cok ciddi degil. Ilk gun iki kasik yogurtla baslamistik ikinci gun 3, dun 4. Ilk defa dun sikinti cikti belki azmiktarda oldugu icin etkilememisti. 4. Ay kontrolumuzde 6.900du ediz, kilosu ve boyu gelisimi gayet iyi demisti doktor ama aliskanliklar bu aylarda basliyor biraz biraz verelim yutmaya kasiga ek gidaya hafif hafif alissin sonra zorluk cekmesin demisti. Ben de basta cok tedirgin olmustum cok erken gelmisti ama ediz hakikaten cok hevesli ek gidaya kasigi gorunce cok seviniyor. Ama doktorumuz ve hastaneden cok memnun degilim yeni birini deneyecegim bu ay, bakalim o ne diyecek. Simdilik yogurdu kestim bakalim

Bwni kızım 3.5 aylık en son 6.200 kg dı 600 gr kilo almış dr az aldığını söyledi.sizin bebeklerinizin kilo alımı nasıl? Çok gazı vardı geçen ay memede hep ağladı mama vermiyordum.

canim simdi gordum yine uyumamissiniz. Yine buyume atagi gibi birsey mi geciriyor acaba? Oyleyse bir iki gune duzelir

Biliyorum canım yegenimde vardı annenin yediği süt ürünleri de anne sütünden geçerek bebisleri rahatsız ediyor yani annenin de beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor o yüzden dedim
evet canim anne sutu alan bazi bebeklerde inek sutu alerji yapabiliyormus diye ben de okumustum. Bizde onceden bir sikinti yoktu herhalde o kadar ciddi bir alerjisi yok. Ama yogurda baslamak icin erken oldu sanirim, pek tolere edemedi anlasilan. Ileride tekrar deneriz bakalim

3numara 9 kiloya kadar diyor ve biz daha okadar olmadik tabii ama yinede gecsekmiki 4 numaraya
canim gecin hemen 4e biz de 7 kilo civarindayiz ama 4e gectim butun kaka derdim gitti, buyuk de gelmiyor. Buarada kaka lekeleri icin ben aninda sabunla citiliyorum hicbir leke kalmiyor sonra da diger camasirlari birikince makineye atiyorum. Daha hic lekesi cikmayan bir giysisi olmadi ki 4 numaraya gecmeden her gun yasiyorduk kaka sorununu

Bwni kızım 3.5 aylık en son 6.200 kg dı 600 gr kilo almış dr az aldığını söyledi.sizin bebeklerinizin kilo alımı nasıl? Çok gazı vardı geçen ay memede hep ağladı mama vermiyordum.
Canım benim kızım da 3.5 aylık 3 aylık kontrolde 6800 grdı. 1 kilo civarı almıştık bu ay da ama 4. Ayda nr kadar olacak bilmiyorum yanakları yine tombullaştı gibi geliyor. Genelde her ay 1 kilo ve üzeri aldı sadece anne sütü alıyor. Ama seninki de az değil gibi buradaki arkadaşların hemen hepsinin 500-600 arası aldı. Sütün kalitesi düşmeye başlıyormuş artık o yüzden az almaya başlarlarmış hemşiremiz söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…