Benim okul da evimin aşağısında ama ben de ayrıldım ücretsiz izne bebişlerin daha ihtiyacı var bize annem falan da yok olup da bakacak olsa neyse.Sinif ogretmeniyim oglumun adi çinar. Calismaya baslamadim rapor aldim. Bu donemi kapatmayi dusunuyorum. Cunku calistigim yer koy ve merkeze 1 saat uzaklikta
Canım çalışanlar pek yoğunluktan giremiyor herhalde ben başlamadım çalışmaya pek sağmıyorum o yüzden bilmiyorum canımÇalışan annişler kimse bir önceki msjımı görmedi mi acebaaa
Benim kyv gozumun icin e bakiyo surekli calis calis diyip duruyo torununa baksin sma ben istemiyorum :)Benim okul da evimin aşağısında ama ben de ayrıldım ücretsiz izne bebişlerin daha ihtiyacı var bize annem falan da yok olup da bakacak olsa neyse.
Canım cok tesekkurler, bugun cok sukur ishalimiz gecti. Doktorumuz demir ilaci kaka renginde degisiklik veya kabiz yapabilirmis. Ishal ve kakada kan inek sutu alerjisindenmis buyuk ihtimalle. Simdilik kesiyoruz yogurdu bakalimGeçmiş olsun canım geçer iyileşir inşallah kısa sürede... kakası da demir ilacı kullanıyosanız ondandır bişey çıkmaz inşallah
Canım cok tesekkurler evet durum cok ciddi degil anladigim kadariyla egzersizle duzelecek herhalde kafa duzlugu icin de yan yatirmayi deneyecegim. Inek sutu icin de aynen sanirim biraz erken oldu, ciddi bir alerji oldugunu sanmiyorum cunku kusmasi veya dokuntusu yok umarim onumuzdeki aylarda hazir oldugunda baslariz ek gidaya bir sikintisi kalmaz o zaman insallah. Gunes ne yapti? Uyuyabildiniz mi bu gece?Canım çok geçmiş olsun.kasta kısalık yokmuş en azından.inşallah hemen geçer, iyi olsun mutlu olsun edizcik. ishal de umarım alerjiden değildir. Belki sindirim sistemi henüz ek gıdaya hazır değildir, biraz ara verip tekrar denersin olmadı.
cok sagol canim agzina saglik aynen oyle yapacagizCanım benim Allah'im tatlı ediz e sağlık sıgat versin annesinin gayretiyle geçsin rahatsızlığı.ek gıdaya ara ver olmazsa tabi doktor ne derse o. Yakışıklı ediz e sevgiler geçmiş olsun
Ayyy maşallah inşallah bizde rahat atlatırız benim kızın uyku düzeni çok bozuk gündüz neredeyse hiç uyumuyor ayakta sallıyorum ayağımdqn indirince uyanıyor 24 şubatta bizimde aşımız olacak inşallah.Geçmiş olsun canım aşı bizde uyku yapmıştı gün boyu uyumuştu neredeyse inşallah ateşsiz huzurlu atlatirsiniz
evet canim ben de oyle birsey hatirliyorum. Bizimki kucukken anlasilmadi cunku yatarken egik degil boynu simdi simdi oturtmaya baslayinca gorduk, yani herhalde durum cok ciddi degil. Ilk gun iki kasik yogurtla baslamistik ikinci gun 3, dun 4. Ilk defa dun sikinti cikti belki azmiktarda oldugu icin etkilememisti. 4. Ay kontrolumuzde 6.900du ediz, kilosu ve boyu gelisimi gayet iyi demisti doktor ama aliskanliklar bu aylarda basliyor biraz biraz verelim yutmaya kasiga ek gidaya hafif hafif alissin sonra zorluk cekmesin demisti. Ben de basta cok tedirgin olmustum cok erken gelmisti ama ediz hakikaten cok hevesli ek gidaya kasigi gorunce cok seviniyor. Ama doktorumuz ve hastaneden cok memnun degilim yeni birini deneyecegim bu ay, bakalim o ne diyecek. Simdilik yogurdu kestim bakalimCanım çok gecmiş olsun sanki burda eski annelerden birinde de benzer bişi yaşanmıştı boynu sağa yatıktı.. Face e kaçanlardandı sanırım ... Hareketlerle düzelir merak etme ..demir şurubu kaka da kahverengi pütürler yapıyor canım herzaman değil fazla olanı atıyor emilmeyen demir atılıyor yoğurdu ilk yediği gün anlarsın demişlerdi ben 6ay olmadan ek gıda düşünmüyorum şuan 4buçuk aylığız inat ediyorum ediz bey kaç kilo ve doktorunuz mu önerdi ek gıdayo
canim simdi gordum yine uyumamissiniz. Yine buyume atagi gibi birsey mi geciriyor acaba? Oyleyse bir iki gune duzelirKızlar güneş hanım dünkü gibi bu gün de kök söktürüyor. Sütüm yetmedi diye düşünüyordum ama 100 cc mama içti ve yine çığlık çığlığa uyumadı. Mamayı 120 hazırlamıştım 100 içti kalanını diliyle itti ama üzerine yine emicem diye ağladı. Emzirince fazla geldi kustu. Reflüsü mü atak yaptı yine acaba. Gözleri kapanıyor böyle kıpkırmızı oluyor ama inatla açıyor. Ben hala dünkü 3 saatle duruyorum. Güneşi binnbir zorlukla uyuttum, ayağıma yatırdım, mızıldandıkça az az sallıyorum. Kendim de sırt üstü uzandım böyle uyucaz artık. Niye böyle oldu bu çocuk anlamadım ama ne kadar sürecek ki, düzelir eninde sonunda. Sizlere iyi geceler, benim için de uyuyun valla:)
evet canim anne sutu alan bazi bebeklerde inek sutu alerji yapabiliyormus diye ben de okumustum. Bizde onceden bir sikinti yoktu herhalde o kadar ciddi bir alerjisi yok. Ama yogurda baslamak icin erken oldu sanirim, pek tolere edemedi anlasilan. Ileride tekrar deneriz bakalimBiliyorum canım yegenimde vardı annenin yediği süt ürünleri de anne sütünden geçerek bebisleri rahatsız ediyor yani annenin de beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor o yüzden dedim
cok tesekkur ederim canim mesajin icin. InsallahÇok geçmiş olsun. Inşallah egzsersizler çabucak işe yarar. Senin bunu erkenden fark etmen iyi olmuş.
cok tesekkur ederim canim, valla icimi cok rahatlattiniz hepinizCok gecmis olsun cnm sık rastlanan bi durum bu canini sıkma egzersizleri duzenli yap geciyor insallahta sut alerjisi yoktur kan ilacindandir buyuk olasilik
canim gecin hemen 4e biz de 7 kilo civarindayiz ama 4e gectim butun kaka derdim gitti, buyuk de gelmiyor. Buarada kaka lekeleri icin ben aninda sabunla citiliyorum hicbir leke kalmiyor sonra da diger camasirlari birikince makineye atiyorum. Daha hic lekesi cikmayan bir giysisi olmadi ki 4 numaraya gecmeden her gun yasiyorduk kaka sorununu3numara 9 kiloya kadar diyor ve biz daha okadar olmadik tabii ama yinede gecsekmiki 4 numaraya
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
gecmis olsun canim, biz de cok aglamistik. Umarim hafif hatlatirsinizBiz 4. Ay aşımızı olduk aşı öncesi uykumuz gelince baya sinirlendi çok ağladı yavrum şimdilik iyiyiz akşamı da rahat geçiririz inşallah
canim cok begendim oglusunun ismini. Ismiyle yasasin cinar kuzusuSinif ogretmeniyim oglumun adi çinar. Calismaya baslamadim rapor aldim. Bu donemi kapatmayi dusunuyorum. Cunku calistigim yer koy ve merkeze 1 saat uzaklikta
bosver canim ilk yil anne cocuk baglanmasi icin cok onemli, imkani olan ve evde bunalmiyan icin calismamak en iyisi bence. Annesinden iyi bakacak degil ya cinar aBenim kyv gozumun icin e bakiyo surekli calis calis diyip duruyo torununa baksin sma ben istemiyorum :)
Canım benim kızım da 3.5 aylık 3 aylık kontrolde 6800 grdı. 1 kilo civarı almıştık bu ay da ama 4. Ayda nr kadar olacak bilmiyorum yanakları yine tombullaştı gibi geliyor. Genelde her ay 1 kilo ve üzeri aldı sadece anne sütü alıyor. Ama seninki de az değil gibi buradaki arkadaşların hemen hepsinin 500-600 arası aldı. Sütün kalitesi düşmeye başlıyormuş artık o yüzden az almaya başlarlarmış hemşiremiz söylemiştiBwni kızım 3.5 aylık en son 6.200 kg dı 600 gr kilo almış dr az aldığını söyledi.sizin bebeklerinizin kilo alımı nasıl? Çok gazı vardı geçen ay memede hep ağladı mama vermiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?