2015 Ekim Anneleri

3numara 9 kiloya kadar diyor ve biz daha okadar olmadik tabii ama yinede gecsekmiki 4 numaraya
Canım 3-9 dese de kilo aldıkça bebek sıkmaya ve kaka yaptıkça daha fazla taşırmaya başlıyor bez. Biz de 4 e geçtik. Benim kızın bacakları kalın bacaklarını sıkıyordu artık bez işin kötüsü karnı dümdüz göbüşü yok. Göbekten sıkınca bacakları sıkışıyordu yazık kızarıyordu. Sen de istersen bir dene bir şey kaybetmezsin en fazla kullanamazsan ilerleyen zamanda kullanmak için kenara koyarsın bezi

Ahh kilolarr kelin kendi ilaci olsa meselesi:-)bende kilo almaya basladim ve artik dikkat etmeye calisacagim henuz diyet vs yapamayiz sanirim ama ben aksam yemegini 6gibi sebze agirlikli yiyorum ekmek yemyrm ve en onemlisi aksM atistirmalarini kaldirdim yani artik yok oyle kekler pastalar cay saatleri:-( yoksa kilolar alip basini gidecek emzirince gider diyenlere guvenmyrm artik:-)
Ben de tekrar kilo almaya başladım ama kendi evimde değilim annem kayınvalidem hep bir şeyler yapıyor benim güzel yaptığım şeylerden yaptırıyor doğal olarak yiyoruz gelip gidip zaten doğum sonrası zor girdiğim pantolonlarım neredeyse olmuyor ve bir tanesini patlattım bile:( ahh ahh eşim de başladı hayatım biraz dikkat edelim yediğimize kilo verelim diye ama ne yapayım bazen normal boyutlarda yerken bazen sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve hep evde olunca yakacak bir durum olmuyor:(şu bahar gelse de bebişleri alıp yürüyüşlere çıksak

Ben de tekrar kilo almaya başladım ama kendi evimde değilim annem kayınvalidem hep bir şeyler yapıyor benim güzel yaptığım şeylerden yaptırıyor doğal olarak yiyoruz gelip gidip zaten doğum sonrası zor girdiğim pantolonlarım neredeyse olmuyor ve bir tanesini patlattım bile:KK43: ahh ahh eşim de başladı hayatım biraz dikkat edelim yediğimize kilo verelim diye ama ne yapayım bazen normal boyutlarda yerken bazen sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve hep evde olunca yakacak bir durum olmuyor:KK43:şu bahar gelse de bebişleri alıp yürüyüşlere çıksak
Çoğu doğum yapan anneler aynı demekki ben artık süt yapar diyerek yediğim çoğu tatlıyı kestim var günde 5çğün yiyorum gündüz ana öğünler haricinde 2"ara öğünüm var öğle yemeğinden önce bir meyve sonra ise yoğurt yiyorum bir kase sonra akşam yemeği ekmek yiyorum illaki diyetisyen çavdar ya da tam buğday öneriyor birer dilim her ana öğünde 2 haftadır yapıyorum 1.5 kg verdim. Malt içecek içiyorum kalorisi nasıldır bilen var mı ?

Gününüz aydın olsun güzel anneler ve tatlı bebişleri. Herkes için sorunsuz bir gün olsun inşallah. Babamızı işe gönderdik uyuyabilirsek tekrar uyuyacağız
Benim kızım da uyandı ya gaz atarken uyanıyor ... şimdi tekrar uyutmayı deniyorum.

Canım ben iki torba sağıp bırakıyorum o bile yetmiyo bazen:KK43: öğle arası çalışıyorum ben 2 gibi evde oluyorum 3 saat sut iznini 4 saat yapıp çıkıyorum
Ne güzel ya keşke benimde çalıştığım yer öğle arasında çalıştırsa.mama takviyesi yapıyor musun? Yıllık iznimin bile hepsini vermediler her şey lafta doğumdan sonra evime geldiğinde anneme çok seviyorum handeyi çok güzel yetişmiş diyormuş.

Kızlar güneş hanım dünkü gibi bu gün de kök söktürüyor. Sütüm yetmedi diye düşünüyordum ama 100 cc mama içti ve yine çığlık çığlığa uyumadı. Mamayı 120 hazırlamıştım 100 içti kalanını diliyle itti ama üzerine yine emicem diye ağladı. Emzirince fazla geldi kustu. Reflüsü mü atak yaptı yine acaba. Gözleri kapanıyor böyle kıpkırmızı oluyor ama inatla açıyor. Ben hala dünkü 3 saatle duruyorum. Güneşi binnbir zorlukla uyuttum, ayağıma yatırdım, mızıldandıkça az az sallıyorum. Kendim de sırt üstü uzandım böyle uyucaz artık. Niye böyle oldu bu çocuk anlamadım ama ne kadar sürecek ki, düzelir eninde sonunda. Sizlere iyi geceler, benim için de uyuyun valla:)
. Canım fön makinesi işe yarar mı bir de emzik alır mı hala emmek istiyor madem ben emzik hiç sevmezdim kızım parmak emdiğinden mecbur kaldım

Çoğu doğum yapan anneler aynı demekki ben artık süt yapar diyerek yediğim çoğu tatlıyı kestim var günde 5çğün yiyorum gündüz ana öğünler haricinde 2"ara öğünüm var öğle yemeğinden önce bir meyve sonra ise yoğurt yiyorum bir kase sonra akşam yemeği ekmek yiyorum illaki diyetisyen çavdar ya da tam buğday öneriyor birer dilim her ana öğünde 2 haftadır yapıyorum 1.5 kg verdim. Malt içecek içiyorum kalorisi nasıldır bilen var mı ?
Miktarını tam bilmem ama kalorisi sağlamdır, sıvı şeker onlar. Ben de içiyorum.

. Canım fön makinesi işe yarar mı bir de emzik alır mı hala emmek istiyor madem ben emzik hiç sevmezdim kızım parmak emdiğinden mecbur kaldım
Fön makinasını hiç denemedim, olmadı deneyim. Emziği ilk zamandan beri isteksiz alıyordu ama aldığında da rahat oluyordu. Direk gözler kapanıyordu. Şimdi öğürüyor verince. Dün gece dayanamadık arabayla gezdirdik, arabada bile ağladı, sonra uyudu. 15 dk daha dolaştık iyice dalsın diye. Eve getirdik hooop uyandı :) ay napayım, bi gevşeme geldi artık :) saldım çayıra mevlsm kayıra :)

Ne güzel ya keşke benimde çalıştığım yer öğle arasında çalıştırsa.mama takviyesi yapıyor musun? Yıllık iznimin bile hepsini vermediler her şey lafta doğumdan sonra evime geldiğinde anneme çok seviyorum handeyi çok güzel yetişmiş diyormuş.
Unutma sakin tüm insanlık menfaat olmuş paçasını kurtarıyim da gerisi boşa dönmüş söylenenler sadece laf. Sut sağıyorum diye oturduğum yerden kalkmıyorum laf etmesinler diye.akşamları canım memem artik su gibi olunca uyusun die veriyorum

Canım 3-9 dese de kilo aldıkça bebek sıkmaya ve kaka yaptıkça daha fazla taşırmaya başlıyor bez. Biz de 4 e geçtik. Benim kızın bacakları kalın bacaklarını sıkıyordu artık bez işin kötüsü karnı dümdüz göbüşü yok. Göbekten sıkınca bacakları sıkışıyordu yazık kızarıyordu. Sen de istersen bir dene bir şey kaybetmezsin en fazla kullanamazsan ilerleyen zamanda kullanmak için kenara koyarsın bezi
Evet cnm haklisin 4 numarayi deneyeyim bende ozmn tesekkrler

Ben de tekrar kilo almaya başladım ama kendi evimde değilim annem kayınvalidem hep bir şeyler yapıyor benim güzel yaptığım şeylerden yaptırıyor doğal olarak yiyoruz gelip gidip zaten doğum sonrası zor girdiğim pantolonlarım neredeyse olmuyor ve bir tanesini patlattım bile:( ahh ahh eşim de başladı hayatım biraz dikkat edelim yediğimize kilo verelim diye ama ne yapayım bazen normal boyutlarda yerken bazen sürekli bir şeyler yemek istiyorum ve hep evde olunca yakacak bir durum olmuyor:(şu bahar gelse de bebişleri alıp yürüyüşlere çıksak
Aynen bahar gelsin baslasin yuruyusler gitsin bizim fazlaliklar artik kendimi mutsuz hissetmeye basladim hayatimda hic olmadigim kadar kiloluyum suan:-(

Hareket spor vs yapiyormusun cnm yoksa sadece yediklerinemi dikkat ediyrsun cok iyi vermissin :nazar:

Oğlumun kafasında beyaz beyaz noktalar var nedir onlar bilen var mı kötü koktuğunu farkettim bir iki gündür var ne yapmayalım
acaba mantar mı Bi dr a git cnm mutlaka saçlı deri mantarı olabilir yıkama suyuna sirke koy cnm

Peki cnm hemenmi yikamak gerekiyo diyelimki o gun citilesem 2-3gun sonra yikasam olurmuki bir iki kiyafet icin makine calistirmakta biraz israflik oluyor gibi kisa programda zaten leke cikmiyo napicgimi sasirdim
Çitilediğim zaman leke tamamiyle çıkıyor hemen o gün makineye atmıyorum canım

Maşallah sana canım benimki mazerettir belki ama memleketteyim sürekli bir yeme durumu oluyor ne yapacaksam artık

Çitilediğim zaman leke tamamiyle çıkıyor hemen o gün makineye atmıyorum canım
Çitilediğin şeyi kurutuyor musun canım ıslak kalınca koku yapar gibi. Bir de ben yıkamasam da makineye atacağım zaman çitiliyorum ılık suyla o da çıkıyor

Kızlar bikaç gündür giremiyorum zeynep tüm vaktimi slıcak bi huysuzluğu huy edindi sürekli ilgi agucuk şebeklik istiyo ... Bi dakika bırakıp başka iş yapamıyorum gece uykusu iyi çok şükür ama o saate bdnim pil bitiyo ben size kilo sorunum için etkin bi yol bilen varmı diye sormaya geldim hamikeyken 10-11 kilo doğurduktan sonra 20 kilo almış bulunmaktayım sütü kesmeyen düşük kalorili etkin bi diyet bilen varmı :KK66: yoksa kapıları genişletmem gerekecek :KK70:
Ah bu kilolarr sen çalışıyor musun bilmiyorum ama evde olmamızın da etkisi var hareketsiz yaşamımız var. Ha bire yiyorum ben de emzirme bitince kilo veriliyor deniyor o da mı hurafe yoksa :)

Back