2015 Ekim Anneleri

B
Bizim küçük suluğumuz var canım onunla veryorum içiyor onunla alamazken kaşıkla veriyodum ilk hifa da sevmiyodu ama şimdi içmeye başladı şükür :)

Canım çok geçmiş olsun.kasta kısalık yokmuş en azından.inşallah hemen geçer, iyi olsun mutlu olsun edizcik. ishal de umarım alerjiden değildir. Belki sindirim sistemi henüz ek gıdaya hazır değildir, biraz ara verip tekrar denersin olmadı.

Canım ben iki torba sağıp bırakıyorum o bile yetmiyo bazen öğle arası çalışıyorum ben 2 gibi evde oluyorum 3 saat sut iznini 4 saat yapıp çıkıyorum

Canım benim Allah'im tatlı ediz e sağlık sıgat versin annesinin gayretiyle geçsin rahatsızlığı.ek gıdaya ara ver olmazsa tabi doktor ne derse o. Yakışıklı ediz e sevgiler geçmiş olsun

Canım çok gecmiş olsun sanki burda eski annelerden birinde de benzer bişi yaşanmıştı boynu sağa yatıktı.. Face e kaçanlardandı sanırım ... Hareketlerle düzelir merak etme ..demir şurubu kaka da kahverengi pütürler yapıyor canım herzaman değil fazla olanı atıyor emilmeyen demir atılıyor yoğurdu ilk yediği gün anlarsın demişlerdi ben 6ay olmadan ek gıda düşünmüyorum şuan 4buçuk aylığız inat ediyorum ediz bey kaç kilo ve doktorunuz mu önerdi ek gıdayo

Kızlar bikaç gündür giremiyorum zeynep tüm vaktimi slıcak bi huysuzluğu huy edindi sürekli ilgi agucuk şebeklik istiyo ... Bi dakika bırakıp başka iş yapamıyorum gece uykusu iyi çok şükür ama o saate bdnim pil bitiyo ben size kilo sorunum için etkin bi yol bilen varmı diye sormaya geldim hamikeyken 10-11 kilo doğurduktan sonra 20 kilo almış bulunmaktayım sütü kesmeyen düşük kalorili etkin bi diyet bilen varmı yoksa kapıları genişletmem gerekecek

Kızlar güneş hanım dünkü gibi bu gün de kök söktürüyor. Sütüm yetmedi diye düşünüyordum ama 100 cc mama içti ve yine çığlık çığlığa uyumadı. Mamayı 120 hazırlamıştım 100 içti kalanını diliyle itti ama üzerine yine emicem diye ağladı. Emzirince fazla geldi kustu. Reflüsü mü atak yaptı yine acaba. Gözleri kapanıyor böyle kıpkırmızı oluyor ama inatla açıyor. Ben hala dünkü 3 saatle duruyorum. Güneşi binnbir zorlukla uyuttum, ayağıma yatırdım, mızıldandıkça az az sallıyorum. Kendim de sırt üstü uzandım böyle uyucaz artık. Niye böyle oldu bu çocuk anlamadım ama ne kadar sürecek ki, düzelir eninde sonunda. Sizlere iyi geceler, benim için de uyuyun valla:)

Ben 4 numali beze gectigimden beri rahatladım. Lekeleride hacı sakirin ya da durunun banyo sabunuyla citiliyorum öyle çıkıyo. Tabi biraz zahmetli oluyo ama

Biliyorum canım yegenimde vardı annenin yediği süt ürünleri de anne sütünden geçerek bebisleri rahatsız ediyor yani annenin de beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor o yüzden dedim

Herhalde bizim kızların atak haftaları canım artık başka sebep bulamıyorum :) bir de ek gidaya ufak ufak baslamistik ondan supheleniyorum ilk zamanlardaki gibi gaz sancıları oluyor galiba bebisimin sindirim sistemi hazır değildi farklı seylere sebebi her neyse çabuk geçer inşallah bu uykusuz gunler

Çok geçmiş olsun. Inşallah egzsersizler çabucak işe yarar. Senin bunu erkenden fark etmen iyi olmuş.

Canım senin gece yaşadığın seyı ben aksam üstü yaşıuorum ünatla reddediyor uykuyu .. Ben bi yerde okudum bu gibi durumlara büyüme atağı deniyor bikaçgün sürüyor sakin olmam ve uyutmaya caliimaman gerekiyo dikkatini başka yöne cek dikkatini başetmesi zor bi durum Allah kolaylık versin ben karanlok bi odaya cekip tek zıbın kalanadek soyuyorum gıdıklayarak sakinleştirip konuşarak emziriyorum stres yapmadan yine ağlıyo yine huysuz ama daha cabuk sakinleşiyor... Gecicek inşallah Allah sana takat versin

Benimki durup durup 2 günde 1 arka arkaya bi kaç kez yapıyor ve dediğin gibi beline kadar çıkarıyor bu aralar. Hatta özellikle gece yapıyor ki zavallı ben uykumun ortasında kalkıp kaka çitiliyorum:)
Ahh cnm senin isin daha zormus Allah kolaylik versin bizim kiz uykuda yaramazlik yapmiyor hergun oglen 2de yapiyor o isi rutine bagladi

Merhaba cnm baby &me leke çıkarıcı e bebekte satılıyor kaka lekesini iyi çıkarıyor iz kalmıyor benim kızım 4 aylık
Peki cnm hemenmi yikamak gerekiyo diyelimki o gun citilesem 2-3gun sonra yikasam olurmuki bir iki kiyafet icin makine calistirmakta biraz israflik oluyor gibi kisa programda zaten leke cikmiyo napicgimi sasirdim

Cok gecmis olsun cnm sık rastlanan bi durum bu canini sıkma egzersizleri duzenli yap geciyor insallahta sut alerjisi yoktur kan ilacindandir buyuk olasilik

Biz 3.5 alığız da acaba zararı oluyor mudur erken mi kucakta hafiften oturması için diye endişeleniyorum. İnşallah zararı yoktur
Cnm bizde 3.5 ayligiz zaten bebek hazirsa yani kafasini kaldirabiliyorsa ellerinden tutup kendi gucuyle 90dereceye kadar dogrulabiliyorsa yavastan oturtmakta -tabii kucakta destekle-zarar yokmus yani oturmaya bebisler kendi karar verecekmis

Ahh kilolarr kelin kendi ilaci olsa meselesibende kilo almaya basladim ve artik dikkat etmeye calisacagim henuz diyet vs yapamayiz sanirim ama ben aksam yemegini 6gibi sebze agirlikli yiyorum ekmek yemyrm ve en onemlisi aksM atistirmalarini kaldirdim yani artik yok oyle kekler pastalar cay saatleri:-( yoksa kilolar alip basini gidecek emzirince gider diyenlere guvenmyrm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…