2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar benim oğlum çok geç uyuyo dün gece 2de uyudu 9da kalktı 7 8de uyuyan bebişler var 10da 11de uyumasına raziyim ama nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum telefonda alıntılamakta zorlanıyorum o yüzden böyle yazayım dedim. Onca zaman düzeni otursun diye uğraşıp buna uyulmayınca sinir oluyorum işte. Gece uyumaz dediğimde bir de bana verin ben bakarım olayı yok mu bitiriyor beni çocuğun duygusal bağı anneyle değil gibi alelade işmiş gibi. Bunlara Çok geçit vermemeye çalışıyorum eşime de fazla bir şey söylememeye çünkü tipik Türk erkeği kesiliyor başıma ailesinin her şeyini anlamaya iyiye yormaya çalışan eşiyse hep suçlu bulan. Zaten bu aralar çok gergin bana bir şey demiyor da babasıyla sürekli tartışma modunda bunlardan bahsedip okları kendime çevirmek istemiyorum. Burada daha bayaa zamanımız var bugün annemlerin yanına geçeceğiz pazar akşam döneceğiz buraya haftaya da belki görümceme gezmeye gideriz. Sıkıldık hemen

Canım bende dun 4 numara aldım daha doğrusu primanin 4 numarasını bulamadım molfixin 3+ sini aldım kaka hep bele çıkıyordu bakalım bunda ne olacak
Canım molfixin 3-3+ sı arasında pek fark yok gibi geldi bana. Ben de bugün yarın 4 e geçeceğim elimdeki bez bitiyor. Sen dene istersen bir de 4 numara alıp dene.

Gündüz yarım saat falan uyuyor her seferinde canım bu aksam banyo yaptırıp yatiricam bakalım gece uykusu iyiydi 3 4 saatte bir emmek için uyaniyordu 2 gün öncesine kadar
2 gündür yapıyorsa vardır bir sıkıntısı sen de yüzüstü yatırıyordun öyle hatırlıyorum gazı rahat çıkıyor aslında o pozisyonda müzik açmayı dene 2 gün önce benim ki çok ağlayınca müzik açtım

Evet canım yüzüstü yatıyor aslında gazı da çıkıyor ama karnından sesler geliyordu anlamıyoruki uyanikken bir sıkıntı yok gece huzursuzlaniyor az önce fön makinesi sesiyle uyuttum bende

Gündüz yarım saat falan uyuyor her seferinde canım bu aksam banyo yaptırıp yatiricam bakalım gece uykusu iyiydi 3 4 saatte bir emmek için uyaniyordu 2 gün öncesine kadar
Canım akşam yor yürüt döndün ters yatır karnında fışfış kayıkçı oynat sonra duşa sok birazcık sıcak olsun 38-değilde 40 mesela sonra emzir biz 12 olan rutini 10a kadar cektik :))4saatten önce emzirme pışpışlayarak uyut inan bi kaç gün zorlanır ama oturur birde rutine cok takılmayın aşı zamanları rutinden eser kalmıyor

Tavsiyelerine için çok sağol tatlım hepsini deneyeceğim bizim de 12 bucuk 1 di gece uykumuz 10 bucuga cekebildik çok şükür inşallah 2 gecelik bir huzursuzluktur bu gece rahat uyuruz

Canım zor işler yalnız değilsin bu konuda yatılı olduğundan seni daha zorluyor bak biz de az önce kv gittik kız başladı ağlamaya o kadar yüksek sesle çocuk seviyorlarki korkuyor bu sefer bana dönüyor nesi var bunun diye uykusu geliyor uyuyacak diyorum bu sefer senin uykun mu geldi diye seviyorlar kucaktan kucağa kızım aptal oldu bak şimdi eve geldik uykuyu tutturamıyor kendi sevmeleri uğruna çocuğu alt üst ediyorlar farkedemiyorlar

Günaydın kızlar benim oğlum çok geç uyuyo dün gece 2de uyudu 9da kalktı 7 8de uyuyan bebişler var 10da 11de uyumasına raziyim ama nasıl olacak bilmiyorum
Gündüz çok mu uyuyor canım o saate kadar durabiliyor bir de biz kızım doğduğundan beri akşam 8 oldu mu uykusu gelse de gelmese de yatak odasına karanlığa geçtik hep ve sıfır konuşma kimi zaman uyudu kimi zaman uyumadı ama şimdi akşam 8:30 civarı uyuyor

pessinus Allah yardımcın olsun canım zor durum, eşin aracılığıyla değil de doğrudan kendisini güzel bi şekilde uyarmak daha mantıklı galiba, güzellikle anlamazsa da her yol mübah . Kimse anlamıyor yeri geliyor kendi annen bile anlamıyor geçen hafta annemler geldi mama yerken uyuyacak oğlum annem oyun oynuyor pıtır pıtır sesler geliyor söylüyrm kıs şunu uyanıyor diye sese alışsın diyor düşün ki bu kendi annem tabi surat yapabiliyorsun annene, kv ye yapsan laf olur

Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
Evet canım yapıştırma ama hala kırmızı ve arada sızlama oluyor zorlarsam kendimi açıkçası çok dikkat etmiyorum orası da var.

Evet canım yüzüstü yatıyor aslında gazı da çıkıyor ama karnından sesler geliyordu anlamıyoruki uyanikken bir sıkıntı yok gece huzursuzlaniyor az önce fön makinesi sesiyle uyuttum bende
Tam diyecektim ki fön makinesini demişsin zaten. Bizde son çare fön makinesi kullanıyoruz ne etkisi yapıyor hala anlamış değilim o gürültü nasıl birden sakinleştiriyor çözemiyorum bende kafa beyin kalmıyor sesten. Bide biz elde yatar pozisyonda havaya kaldırıp indirince (hoppidi yapınca) de sakinleşebiliyor tabi yavaş hareketlerle :)

Canım bende dun 4 numara aldım daha doğrusu primanin 4 numarasını bulamadım molfixin 3+ sini aldım kaka hep bele çıkıyordu bakalım bunda ne olacak
Ben de 3 numara ile 3+ arasında pek fark görmedim açıkçası bi de sanki molfixin kalıbı biraz daha küçük. İlk başta molfix 1 numara kullanıyordum, 2 numaraya geçeceğim diye prima aldım büyük geldi primanın 1 numarasından 2 paket daha bitirdik ondan dolayı küçük olduğunu düşünüyorum.

Bebeğim sürek li bağırıyor sizinkiler de öyle mi

Kızlar humana still tea kullanan oldu mu sut artırmak icin
Canım ben kullandım hiç bir işe yaramadı bence. Sütü arttıran bir gıda yok bunu idrak ettim ben. Her zaman aldığından 300 kcal kadar fazla kalori alacaksın (bunu diyetisyen bir arkadaşım söyledi, bol su içeceksin ve çook emzireceksin. Emzirdikten sonra da ne kalırsa sağacaksın. Bu yöntem bende çok işe yaradı, 1 haftada falan sütüm arttı. Mamayı yok derecede azalttım. Humanayı da almıyorum artık, verdiğim parayla et alırım süt alırım daha faydalı olur.

Pembemsi bir kızarıklık cnm çok değil ama korktum

Cnm benimde yapistirma ama böyle pembe çizgi şeklinde basinda da öyleydi ama azalır diye düşündüm

Bebeğim sürek li bağırıyor sizinkiler de öyle mi
Bizimki çok ilginç sesler çıkarıyor 1 2 gündür :) kimi zaman isyankar bağırmalar, kimi zaman memnuniyet belirtisi kıkırdamalar kimi zamansa 'ne dedi o bana yaa' dedirten homurdanmalar :)

Kızlar ben bu burun temizliğini yapamiyorim her seferinde çok ağlıyor. İçin gidiyo artik.otri bebe kullanıyorum öncesinde yumuşatyorum serum fizyolojiyle. Napcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…