Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bencede öyle Walla ıvır zıvır ama az parada değil garibim babam hiç haberi yokken 5 binden fazla taksit ödedi

Aynen cnm o kahve bitcek yoksa çok pis trip var sonunda haberin olsun diyorm he diyo sen utanmadan bide kameraya çekersin kankalarınla dalga geçersin ne sandıysa tabikide öyle yapcam
aynen canım sakın pes etme devamm adet yerini bulsun yani :) kaçmayla olmaz :) yalnız şu zehir olayına çoook güldüm hahahhahahha

Bencede öyle Walla ıvır zıvır ama az parada değil garibim babam hiç haberi yokken 5 binden fazla taksit ödedi
kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parası gerisini düşünemiyorum bile daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz

Önyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yani
Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artık Burada çok muhabbet olmuyordu

Biz bu sene düşünüyoruz cnm eylül ekim gibi yapabiliriz :)

Bizde ortak alıcaz herşeyi.. Benim layınvalidem çok tatlı gibi duruyo ama biraz fenalık var arada bakışlarını fln yakalıyorum nebilim iyi oluruz inşallah

bende daha nişanlanmadığım için takılamıyorum şaka bir yana kv severim yani genel bir algı öyle ya sevmezler :) bende ilk başlarda beraber yapalım diyordum ailem üzerimize düşeni biz yaparız senin paran cebinde dursun dedi :S sevdiğimede kıyamam o kadar borcun altına girecek ucu bize dokunacak aileler yapsın dedik balayı için bize para lazım yoksa istediğimiz yere gidemeyiz.

Ben bi evlenme teklifi bile almadım boşuna öküz demiyorum işte
Ay bakma ben de zorla ettirdim zaten Ama olsun canım benim o daha ilk tanıştığımız zamanlarda bana sözle teklifte bulunmuştu kaç yıl geçti tabi hatırlamıyordur bile kendisi de

Ay bakma ben de zorla ettirdim zaten Ama olsun canım benim o daha ilk tanıştığımız zamanlarda bana sözle teklifte bulunmuştu kaç yıl geçti tabi hatırlamıyordur bile kendisi de

Sözle ztn hep ağzımızda ama şöyle sürprizli güzel bişeyler yapaydı iiydi ama nerdeee nasıl teklif etti?

Sözle ztn hep ağzımızda ama şöyle sürprizli güzel bişeyler yapaydı iiydi ama nerdeee nasıl teklif etti?
İlkinde uzun çok güzel bi mesaj yazmıştı sonrasında etmişti, ikincisinde bana yüzüğü önceden almıştı, ben de bizim için anlamlı bi yere gittiğimizde verdim yüzüğü hadi bana teklif et dedim etti

Süpermiş ya bunların hepsi aynı tip oluyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…