amin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenincebirde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)
aynen canım sakın pes etme devammAynen cnm o kahve bitcek yoksa çok pis trip var sonunda haberin olsun diyorm he diyo sen utanmadan bide kameraya çekersin kankalarınla dalga geçersin ne sandıysa tabikide öyle yapcam
kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parasıBencede öyle Walla ıvır zıvır ama az parada değil garibim babam hiç haberi yokken 5 binden fazla taksit ödedi
Önyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yaniamin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenincebirde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)
Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artıkkolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parasıgerisini düşünemiyorum bile daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz
kolay mııı bi tabak takımımız dünyanın parasıgerisini düşünemiyorum bile daha balayısı var oooofffff o günlere gelsek balayı araştırsak cnm sanırım inş. seneye ayn ıtopikte buluşuruz aynı ayda evlenebilirz
Önyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yani
Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artıkBurada çok muhabbet olmuyordu
bende daha nişanlanmadığım için takılamıyorumÖnyargılı olmayın kayınvalidelere ya, sonra onlar da önyargılı olur. Mis gibi geçinin gidin işte :) MAsraf gerçekten çok, nasıl altından kalkıcaz bilmiyorum ama bizde aileler değil ikimiz ortak yapmaya karar verdik. Kız tarafı erkek tarafı yok yani
Ben de evlilik topiklerinde takılıyorum artıkBurada çok muhabbet olmuyordu
sizede bir şey kalmamış hadi hayırlı olsun :) ne güzellBiz bu sene düşünüyoruz cnm eylül ekim gibi yapabiliriz :)
sizede bir şey kalmamış hadi hayırlı olsun :) ne güzell
amiin cnm hepimizin.. benim tek taşımı taktı sözde 5 taş takılacak sanırım :SSağol cnm Allah yardımcımız olsun herşey gönlümüzce olur inş :) kızlar size sözde tek taş takılcakmı
Biz söz yapmadık, sevgilim evlenme teklifi ettiğinde taktıSağol cnm Allah yardımcımız olsun herşey gönlümüzce olur inş :) kızlar size sözde tek taş takılcakmı
amiin cnm hepimizin.. benim tek taşımı taktı sözde 5 taş takılacak sanırım :S
Biz söz yapmadık, sevgilim evlenme teklifi ettiğinde taktı
ailesi alacak kendisi tek taşı aldı :)Biz söz yapmadık, sevgilim evlenme teklifi ettiğinde taktı
Ay bakma ben de zorla ettirdim zatenBen bi evlenme teklifi bile almadım boşuna öküz demiyorum işte
Ay bakma ben de zorla ettirdim zatenAma olsun canım benim o daha ilk tanıştığımız zamanlarda bana sözle teklifte bulunmuştu kaç yıl geçti tabi hatırlamıyordur bile kendisi de
İlkinde uzun çok güzel bi mesaj yazmıştı sonrasında etmişti, ikincisinde bana yüzüğü önceden almıştı, ben de bizim için anlamlı bi yere gittiğimizde verdim yüzüğü hadi bana teklif et dedim ettiSözle ztn hep ağzımızda ama şöyle sürprizli güzel bişeyler yapaydı iiydi ama nerdeeenasıl teklif etti?
İlkinde uzun çok güzel bi mesaj yazmıştı sonrasında etmişti, ikincisinde bana yüzüğü önceden almıştı, ben de bizim için anlamlı bi yere gittiğimizde verdim yüzüğü hadi bana teklif et dedim etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?